Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 18, 21:17)
O as niekam nesuprantu kodel i tsikline ilasinus koki 20 lasu maziausiai to zibalo,as mirkau mirkau visa savo uodega ir ji buna sausa ,kaip neikad,atrodo jokio balzamo kaukes buciau nedejus unsure.gif  O saknis itrynus buvau tai viskas ok

Mirkai plaukus? tai gal del to ir nesimato jokio poveikio, nes kai trauki plaukucius is vandens tai vandens kiekis didesnis nuplauna zibalo likucius. Pabandyk pasiimt stikline,ipilt vandens,ipilt zibalo (kiek jo pilt su laiku atsitaikysi pagal savo plauku stori ir imluma) ir tada ranka uzdengus stiklinej suplakt zibala su vandeniu(kad pasiskirstytu vandeny) ir iskart visu tuo perpilt plaukus 10 cm mazdaug nuo saknu esancius i apacia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 20, 00:45)
Mirkai plaukus? tai gal del to ir nesimato jokio poveikio, nes kai trauki plaukucius is vandens tai vandens kiekis didesnis nuplauna zibalo likucius. Pabandyk pasiimt stikline,ipilt vandens,ipilt zibalo (kiek jo pilt su laiku atsitaikysi pagal savo plauku stori ir imluma) ir tada ranka uzdengus stiklinej suplakt zibala su vandeniu(kad pasiskirstytu vandeny) ir iskart visu tuo perpilt plaukus 10 cm mazdaug nuo saknu esancius i apacia. smile.gif

Tai as taip ir dariau,o nesulaukus poveikio nusprendziau dar pamerkus palaikyt kasa stiklinej biggrin.gif ,o tada su ja perpilti visa galva. Dar bandziau ant delnu slakeli zibalo paskyrstiti ir perbraukti slapius plaukus.Nu ir nieko. nzn...nieko neipatingi tie mano plaukai,net ner lb sausi,bet va kazkodel, eilinis kondicionieirus ar kauke juos labiau minkstina-slidina nei zibalas.
Atsakyti
Laba, gal galite patarti, kurioje vaistineje Vilniuje galima nusipirkti kosmetinio zibalo. Apejau nemazai vaistiniu ir visose sake, kad neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denala @ 2009 07 20, 09:12)
Laba, gal galite patarti, kurioje vaistineje Vilniuje galima nusipirkti kosmetinio zibalo. Apejau nemazai vaistiniu ir visose sake, kad neturi  doh.gif

smaragdo vaistineje yra europoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 18, 20:44)
Nu niekaip nesuprantu kaip jum taip gerai issiplauna tas zibalas g.gif  doh.gif

na gal tu kazkaip per daug to zibalo pili ant saknu.. g.gif as tai turiu pipete, darau sklastymus ir ant saknu lasinu, tuomet itrinu, po to kai plaunu, tai jau butinai du kartus su sampunu istrynu plaukus smile.gif gal tu viena karta.. tai tikrai po vieno manau neissiplaus smile.gif
Atsakyti
Laba, gal galite patarti, kurioje vaistineje Vilniuje galima nusipirkti kosmetinio zibalo. Apejau nemazai vaistiniu ir visose sake, kad neturi  doh.gif

aš pirkau Madoje esančioje vaistinėje, bet mačiau, kad ir fabijoniškių IKI esančioje vaistinėje buvo mirksiukas.gif
Atsakyti

Yra jo pirkti ne tik vaistineje, bet ir Svaros Prekese arba Eurokose. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 20, 02:38)
Tai as taip ir dariau,o nesulaukus poveikio nusprendziau dar pamerkus palaikyt kasa stiklinej biggrin.gif ,o tada su ja perpilti visa galva. Dar bandziau ant delnu slakeli zibalo paskyrstiti ir perbraukti slapius plaukus.Nu ir nieko. nzn...nieko neipatingi tie mano plaukai,net ner lb sausi,bet va kazkodel, eilinis kondicionieirus ar kauke juos labiau minkstina-slidina nei zibalas.

Na gal tieisog netinka ,nepriima zibalo plaukai. O gal tieisog nepastebi pagerejimo. Va kazkuri forumiete sake pastebejus plaukuciai kad blizga labiau tik kai foto pasidare. smile.gif
Atsakyti
Aciu, jau ir nusipirkau 4u.gif
Atsakyti

As pirkau karoliniskese farmoje, kur prie rimi (vaivorykstes) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 18, 20:44)
Nu niekaip nesuprantu kaip jum taip gerai issiplauna tas zibalas g.gif  doh.gif

man puikiai issiplauna g.gif
ir skalavimui bandziau jau ir beveik 20 lasu ant puses litro, tai neliko jokio riebumo
Atsakyti
Sveikutės wink.gif ir aš nupirkau prieš porą dienų kosmetinį žibalą. Pirkau su juodais ridikais, taip pasiūlė, bet kaip maiau tai ant kiekvieno tas pats poveikis parašytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 07 25, 11:39)
Sveikutės wink.gif ir aš nupirkau prieš porą dienų kosmetinį žibalą. Pirkau su juodais ridikais, taip pasiūlė, bet kaip maiau tai ant kiekvieno tas pats poveikis parašytas  doh.gif

Ten aprasytas tik pacio zibalo poveikis, o ne jo priedo ax.gif
Atsakyti
Man tai zibalas sausina plauka blink.gif Juo perpilu tik kasa ir galai tokie pasisiause pasidaro nors pries tai kauke dedu, ir siaip mano plaukai yra glotnus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 30, 22:25)
Man tai zibalas sausina plauka blink.gif  Juo perpilu tik kasa ir galai tokie pasisiause pasidaro nors pries tai kauke dedu, ir siaip mano plaukai yra glotnus unsure.gif

va va lygiai tapati as rasiau juk,stebejasui lb kaip cia jis saknis riebaluoja, o plaukai nuo jo sausi kakzokie ;/ beto is kakur ir girdejau kad jis neva saknims gerai o pati plauka sausina.
Atsakyti