Aciu merginos. Bandysiu itrinti sestadieniais ir sekmadieniais, kai nereikia i darba.
O siandie jau spejau perskalauti. Visai patiko mano plaukams.
As kiek naudoju zibala(maximum savaite),tai vis palieku nakciai
gal ir nereiktu taip
bet galva plaut kas ryta reikia,o pries plovima nera kada ten laukti
bet atsikeliu su plaukais

QUOTE(craizypupa @ 2009 08 12, 11:54)
As kiek naudoju zibala(maximum savaite),tai vis palieku nakciai
gal ir nereiktu taip
bet galva plaut kas ryta reikia,o pries plovima nera kada ten laukti
bet atsikeliu su plaukais 

Aš anksčiau irgi esu taip miegojusi, bet dabar jau nebedarau to, nes per naktį žibalas stipriai įsigeria į plaukus ir ryte būna labai sunku išsiplauti

QUOTE(Victorious @ 2009 08 12, 11:59)
Aš anksčiau irgi esu taip miegojusi, bet dabar jau nebedarau to, nes per naktį žibalas stipriai įsigeria į plaukus ir ryte būna labai sunku išsiplauti
O ir efektas ,nemanau, kad geresnis, ypač, kai dar tenka ilgiau vargt išplaunat ir daugiau kartų šampūnint - tai irgi papildomai sausina plaukus.

As kiek netepciau to zibalo i saknis,nu man visa ji sugeria ar kas yra,bet uztenka du kartus sampunu perplaut ir jokio riebalo

sveikutes, zibalas isties gera priemone plaukams , man jau vaikysteje mama perplaudavo plaukus, ir jo ilasindavo i inda tik 2-3 lasiukus. Dabar galvoju vel reiktu tai pakartot

QUOTE(craizypupa @ 2009 08 12, 12:24)
As kiek netepciau to zibalo i saknis,nu man visa ji sugeria ar kas yra,bet uztenka du kartus sampunu perplaut ir jokio riebalo
kazkaip del to nesiskundziu
gal mano plaukams truksta dregmes,kai kasdien plaunu galva,ir jie isisavina visas riebias medziagas
o Jus kasdien tepat zibalu saknis?
kaip geriau ar kasdien ar kas antra?nes ant pakuotes neparasyta 

Aš tepu beveik per visą ilgį, neliečiant viršugalvio, kaip jau rašiau anksčiau. Naudoju žibalą tikrai ne kas kiekvieną plovimą, o plaukus plaunu paskutiniu metu kas 2-3 dienos. Mano plaukai visiškai žibalo tikrai nesugeria - tikriausiai dėl to, kad nėra pažeisti, dažyti, išsausėję

QUOTE(Victorious @ 2009 08 12, 12:43)
Aš tepu beveik per visą ilgį, neliečiant viršugalvio, kaip jau rašiau anksčiau. Naudoju žibalą tikrai ne kas kiekvieną plovimą, o plaukus plaunu paskutiniu metu kas 2-3 dienos. Mano plaukai visiškai žibalo tikrai nesugeria - tikriausiai dėl to, kad nėra pažeisti, dažyti, išsausėję
Na, šiaip ir maniškius išplovus 2 kartus problemų nėra, bet kai kažkada palaikiau pernakt, tada ploviau gal 3 ar 4 kartus 

o kaip kitos mergaites daro?

QUOTE(craizypupa @ 2009 08 12, 12:05)
pasidalinkit patirtimi
ar pries kiekviena plovima naudojat zibala?ar reciau? 

jei zibala naudoji perplaunant galva po plovimo na keli lasiukai i stikline vandens ir perpili isplautus plaukus) tai manau galima ir per kiekviena plovima, bet trinti i saknis kazdien gal nevertetu, uztektu manau sios proceduros i svaite 2-3 kartus

QUOTE(Melajja @ 2009 08 12, 14:37)
jei zibala naudoji perplaunant galva po plovimo na keli lasiukai i stikline vandens ir perpili isplautus plaukus) tai manau galima ir per kiekviena plovima, bet trinti i saknis kazdien gal nevertetu, uztektu manau sios proceduros i svaite 2-3 kartus 

na as trinu i saknis

As asmeniskai kas trecia diena itrinu zibala i saknis plius dar po to perplovus su sampunu nusilieju plaukus su skiediniu. Ir manau koki menesiuka sitaip darysiu ( kaip parasyta ant buteliuko) po to darysiu dvieju savaiciu pertrauka ir vel viska kartosiu
o klausykit merginos jus i dregnus plaukus itrinat zibala ar ne? As tai po to ilgai negaliu laikyt to zibalo, nes man pradeda laseti vandens lasiukai nuo plauku, tai va maximum 10min palaikau ir viskas, ilgiau neiseina
nors dabar paskaiciau buteliuko etikete, tai neparasyta i dregnus ar i sausus plaukus reik ji naudoti

QUOTE(karamella @ 2009 08 12, 14:25)
As asmeniskai kas trecia diena itrinu zibala i saknis plius dar po to perplovus su sampunu nusilieju plaukus su skiediniu. Ir manau koki menesiuka sitaip darysiu ( kaip parasyta ant buteliuko) po to darysiu dvieju savaiciu pertrauka ir vel viska kartosiu
o klausykit merginos jus i dregnus plaukus itrinat zibala ar ne? As tai po to ilgai negaliu laikyt to zibalo, nes man pradeda laseti vandens lasiukai nuo plauku, tai va maximum 10min palaikau ir viskas, ilgiau neiseina
nors dabar paskaiciau buteliuko etikete, tai neparasyta i dregnus ar i sausus plaukus reik ji naudoti 

jei neparasyta ant buteliuko nieko vadinas sausus, as tai sausus tepdavau

QUOTE(craizypupa @ 2009 08 12, 12:05)
pasidalinkit patirtimi
ar pries kiekviena plovima naudojat zibala?ar reciau? 

As asmeniskai itrint stengiuos pries kiekviena plovima, taciau kaip zinia vasara prie vandens budamos juk netrinsim ir 10 min nelaikysim pries i vandeni lipdamos, taip kad man ir gaunasi kokius 3 kart per savaite issimaudyt "normaliai", kad namie buciau ir su visais itrinimais zaist galeciau.