Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(Victorious @ 2009 08 06, 11:04)
Labai paprastai  biggrin.gif Aš žibalu ne perskalauju ar tik šaknis liečiu, o tepu beveik per visą plaukų ilgį ir laikau tiek, kiek naminę plaukų kaukę.

Plaukai gal tavo labai ilgi? biggrin.gif net tepant per visa ilgi man niekaip per 4 kartus neissinaudotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 06, 12:39)
Plaukai gal tavo labai ilgi? biggrin.gif net tepant per visa ilgi man niekaip per 4 kartus neissinaudotu  blush2.gif

Na, dabar patrumpinti, anksčiau buvo tikrai ilgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 rugpjūčio 2009 - 10:52
QUOTE(Victorious @ 2009 08 06, 11:50)
Na, dabar patrumpinti, anksčiau buvo tikrai ilgi.

Ir koks poveikis kai plauka istepi ir palaikai gerokai? smile.gif)) Kelinta jau bonkute naudoji? smile.gif)) Idomu man, nes as plauko per ilgi beveik nelieciu, stengiuos tik saknis itrint gerai. smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 08 06, 13:43)
Ir koks poveikis kai plauka istepi ir palaikai gerokai? smile.gif)) Kelinta jau bonkute naudoji? smile.gif)) Idomu man, nes as plauko per ilgi beveik nelieciu, stengiuos tik saknis itrint gerai. smile.gif)))

Na, plaukų slinkimu ar silpnumu nesiskundžiu (TFU TFU TFU), tai man nėra reikalo stiprinti plaukų įtrinant žibalą į šaknis. Naudoju dėl plaukų glotnumo, kad lengviau išsišukutų ir būtų žvilgesni, slidesni smile.gif Buteliukų skaičių jau pamečiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 rugpjūčio 2009 - 12:09
Sveikos mergajtes 4u.gif
as tajp pat jungiuosi prie Jusu,noriu paskatint plauku augima butent kosmetinio zibalo deka smile.gif na ir sustirpint saknis ir pacius plaukus smile.gif ce buwo daug rasyta kad po plowimo jie tampa riebaluoti,nezinau as wakar pasitepiau saknis,3wal turbut islajkiau,nuplowiau sampunu ir dar perplowiau wandeniu su zibalu,pradzioj plaukuciaj tapo kazkokie kajp stagaraj,kol buwo slapi,isdziowinau,wiskas ciki plaukaj twiska kajp is zurnalo wirselio biggrin.gif thumbup.gif labaj patiko man tas zibalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(craizypupa @ 2009 08 08, 12:25)
Sveikos mergajtes 4u.gif
as tajp pat jungiuosi prie Jusu,noriu paskatint plauku augima butent kosmetinio zibalo deka smile.gif na ir sustirpint saknis ir pacius plaukus smile.gif ce buwo daug rasyta kad po plowimo jie tampa riebaluoti,nezinau as wakar pasitepiau saknis,3wal turbut islajkiau,nuplowiau sampunu ir dar perplowiau wandeniu su zibalu,pradzioj plaukuciaj tapo kazkokie kajp stagaraj,kol buwo slapi,isdziowinau,wiskas ciki plaukaj twiska kajp is zurnalo wirselio biggrin.gif  thumbup.gif labaj patiko man tas zibalas blush2.gif

thumbup.gif
gerai, kad patiko smile.gif man po zibalo irgi niekada plaukai nelieka riebaluoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 08, 13:58)
thumbup.gif
gerai, kad patiko  smile.gif  man po zibalo irgi niekada plaukai nelieka riebaluoti  ax.gif

Pasiseke gi mums biggrin.gif 4u.gif tikiuosi ir augt plaukuciai greiciau prades,nes atrodo kad ne kiek neauga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(craizypupa @ 2009 08 09, 13:52)
Pasiseke gi mums biggrin.gif  4u.gif  tikiuosi ir augt plaukuciai greiciau prades,nes atrodo kad ne kiek neauga lotuliukas.gif

Man tai auga paziurejus kaip saknys atauga biggrin.gif nors aisku galetu greiciau biskiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 09, 19:21)
Man tai auga paziurejus kaip saknys atauga  biggrin.gif  nors aisku galetu greiciau biskiuka  ax.gif

Pas mane taj tamsus plaukuciaj,gal ne tajp pastebiu doh.gif biggrin.gif kajp grejtaj jie neaugtu,wistiek sakytume galetu ir grejciau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Po pirmo naudojimo plaukai blizga thumb_yello.gif nereikejo nei du kartus perplauti, kai tryniau i saknis ir 6 lasiuku skalaujant nepasirode per daug bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ziuriu visos labai giriate kosmetini zibala... gi as ji turiu nusipirkusi jau pora menesiu ir dar nei karto neisbandziau doh.gif doh.gif nieko, ryt isbandysiu ir parasysiu rezultata smile.gif
Atsakyti
Ar man jau paranoja, ar man isties pradejo greiciau augti lotuliukas.gif nors tik 4 kartus naudojau zibala su citrinos sultimis mirksiukas.gif
Atsakyti