QUOTE(diamondness @ 2009 10 01, 15:46)
Sios vaistines nesu macius isvis

QUOTE(ambriu @ 2009 10 01, 08:44)
Svarose prekese tiksliai yra..
)) Na o jai butent Kaune, tai Urmo bazej galite rasti beveik viska.
) Zibala plaukiukam ten tikrai rasite. (5 sandely..)
))

o švaros prekėse internetu perkate ar šiaip? nes kaip suprantu, jų vilniuje nėra, tik internetu galima pirkti, norėtųsi sužinoti, ar kas yra pirkęs ten
norėjau paklausti ar tą žibalą reikia prieš tepant sušildyti - kad tepant poros atsivertų? ir ar visos skiedžiat su citirinos sultimis 1:1 kaip ant buteliuko pataria?

silldyti nereikia
as asmenikai neskiedziu su sultimis, man ir taip gerai issiplauna :)bet kai kurie zinau kad daro taip

O sildyti nereikia ar nerekomenduojama net?
) visai gal ir nieko butu pasildzius..
)

QUOTE(ambriu @ 2009 10 08, 09:26)
O sildyti nereikia ar nerekomenduojama net?
) visai gal ir nieko butu pasildzius..
)

Manau,kad nereikia sildyti

QUOTE(Mabel @ 2009 09 29, 22:14)
Labas vakaras,gal kazkas galetu tiksliau pasakyti,kur Kaune galeciau rasti kosmetinio zibalo,atsiprasau,bet neturiu kada skaityti visos temos! 

Cia yra, 3 rusiu : http://www.svarospre...=3109_3819_4582
Prie kontaktu yra adresai Kaune kur randas.

QUOTE(diamondness @ 2009 10 08, 17:14)
Manau,kad nereikia sildyti
Tik jokiu budu nelaikykit ilgiau nei kaip parasyta,10 min,nes esu skaicius atsiliepimu,kad plaukus netgi nudegina,kristi jie pradeda,nes cia skaitosi stipri priemone plaukams,ne taip kaip koks paprastas eliejus,kuri galima bet kiek laiko laikyti 

o turi kaškoks jausmas būti užsitepus tą žibalą?? man visiskai 0 jokio jautimo, taspats kas vandeny laikant - man rodos kad poros neisiplecia todel jis nepatenka y saknis ir neveikia...
jums kaskaip jaucias?? pasidalinkit patirtim:D
QUOTE(lukasz @ 2009 10 08, 18:54)
o turi kaškoks jausmas būti užsitepus tą žibalą?? man visiskai 0 jokio jautimo, taspats kas vandeny laikant - man rodos kad poros neisiplecia todel jis nepatenka y saknis ir neveikia...
nieko ten nesijaucia ir neturi jaustis, taip pat kaip ir namine kauke kokia su kiausiniu pasidarai irgi nieko nesujaucia kai uztepi... tiesiog itrini i saknis ir laikai valanda kokia paskui isplauni su sampunu kaip iprasta

QUOTE(sher @ 2009 10 08, 19:05)
nieko ten nesijaucia ir neturi jaustis, taip pat kaip ir namine kauke kokia su kiausiniu pasidarai irgi nieko nesujaucia kai uztepi... tiesiog itrini i saknis ir laikai valanda kokia paskui isplauni su sampunu kaip iprasta 

As kai su ridikais itrindavau zibala tai man budavo panieztedavo oda..