Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

QUOTE(diamondness @ 2009 10 08, 17:14)
Manau,kad nereikia sildyti smile.gif Tik jokiu budu nelaikykit ilgiau nei kaip parasyta,10 min,nes esu skaicius atsiliepimu,kad plaukus netgi nudegina,kristi jie pradeda,nes cia skaitosi stipri priemone plaukams,ne taip kaip koks paprastas eliejus,kuri galima bet kiek laiko laikyti mirksiukas.gif

Rimtai? blink.gif nežinojau. Daugiau nebelaikysiu ilgai, tik 10 min ir viskas unsure.gif
Aš tai kaip nemėgstu jo doh.gif Sunku man tolygiai ištepti šaknis, paskui kol išsiplaunu, per du kartus reikia plauti. Ir dar laaabai plaukai susivelia doh.gif Tikiuosi, kad jis tikrai gerai plaukams, kad ne be reikalo čia vargstu su juo doh.gif Dar tik tris kartus naudojau per 1,5 mėn. g.gif
Atsakyti
Reikės pabandyti su tuo žibalu.Nes rudienį man kaip taisyklė slenka plaukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraspo @ 2009 10 11, 17:11)
Reikės pabandyti su tuo žibalu.Nes rudienį man kaip taisyklė slenka plaukai verysad.gif

Man jie visada slenka, tik kartais daugiau kartais mažiau. Šiaip gana efektyvi priemonė prieš slinkimą FITOVAL šampūnas, ir LAKME neblogas, tik man nuo jo šiek tiek galvą niežtėti pradėjo 4u.gif
Atsakyti
o as dabar zibala su varnalesu aliejumi pasildau ir itrinus laikau siltai apvyniojus galva kiek turiu laiko smile.gif rezultatas labai patinka..blizgesys ir paslankumas plauku thumbup.gif
Atsakyti
Sakykite, o kur Klaipedoje perkate kosmetini zibala? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 12 spalio 2009 - 08:33
QUOTE(weirdo @ 2009 10 01, 22:52)
o švaros prekėse internetu perkate ar šiaip? nes kaip suprantu, jų vilniuje nėra, tik internetu galima pirkti, norėtųsi sužinoti, ar kas yra pirkęs ten

as perku svaros prekese ta zibala su dilgelem .. man jis geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 10 12, 09:31)
Sakykite, o kur Klaipedoje perkate kosmetini zibala? g.gif

As radau Zardes Camelios vaistineje smile.gif bet ir is vitrinos jau eme ax.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad Vilniuje Big'o camelia vaistinėj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 10 12, 13:05)
Girdėjau, kad Vilniuje Big'o camelia vaistinėj yra  mirksiukas.gif

o bige kartais ne euro vaistine? mastau.gif ar turit omeny salia bigo?
as tai pirkau karoliniskiu farmoj, salia karol poliklinikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 12, 13:18)
o bige kartais ne euro vaistine?  mastau.gif ar turit omeny salia bigo?
as tai pirkau karoliniskiu farmoj, salia karol poliklinikos  mirksiukas.gif

Žinokit, nežinau tiksliai, žinau, kad ta vaistinė Big'e mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

QUOTE(Lemyna @ 2009 10 15, 13:12)
Žinokit, nežinau tiksliai, žinau, kad ta vaistinė Big'e  mirksiukas.gif

Big'e yra Euro vaistine mirksiukas.gif bet ten zibalo nera. Kaip tik siandien buvau, klausiau vaistininkes, sake jau senai jo neturi. Patare pasidairyti Camelijoj ar Gintarinej vaistinej.
Atsakyti
Galima jo uzsisakyti internetu su pristatymu i arciausiai jusu namu esancia vaistine. Pristatyma snieko nekainuoja....

Stai cia 4u.gif 100 metu vaistine
Atsakyti