Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinis žibalas

tai va, issiploviau jau galva...idomu ar neliks riebaluota...kol kas sunku pasakyt...vienas dalykas tai akivaizdus- nereikejo sukuotis- su pirstais "pasukavau", slidus labai, jokiu balzamu nereikia ir nedejau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 04, 15:16)
Man irgi idomu kur radai  doh.gif

yra smaragdo vaistineje eropoje smile.gif vakar pirkau smile.gif
Atsakyti
as droge maciau smile.gif
Atsakyti
tai vat pabandziau as plaukus savo ir skalauti su zibalu ir trinti i saknis pries plovima, tai man asmeniskai itrinti pries plovima yra geriau smile.gif
Atsakyti
Kur jo Klaipedoje rasti?Kazkada buvau uzejusi i Silutes plente esancios medijos patalpose Euro vaistine,tai sake,kad nera pas juos tokiu dalyku.O taip norisi surasti ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 07 08, 14:06)
tai vat pabandziau as plaukus savo ir skalauti su zibalu ir trinti i saknis pries plovima, tai man asmeniskai itrinti pries plovima yra geriau  smile.gif

O blizgesio ar dadejo nors kiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 08, 23:21)
O blizgesio ar dadejo nors kiek?  g.gif

aiste, dar nebandei zibalo? bigsmile.gif man tai jis super super..blizgesio tikrai duoda, ir jau minejau kad nereikia jokiu balzamu, plaukai slysta rankose, net nesukuoju... bigsmile.gif jau va du kart bandziau- nu super...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 08, 23:40)
aiste, dar nebandei zibalo?  bigsmile.gif  man tai jis super super..blizgesio tikrai duoda, ir jau minejau kad nereikia jokiu balzamu, plaukai slysta rankose, net nesukuoju... bigsmile.gif  jau va du kart bandziau- nu super...

Dar nenusipirkau biggrin.gif blush2.gif blush2.gif
siandien jau planavau vaziuodama namo uzeiti i 100 metu vaistine salia namu, bet kai pradejo lyti, tai begau niekur neidama greiciau iki namu doh.gif lotuliukas.gif
ryt jei tik bus normalus oras, butinai ieskosiu smile.gif jei nerasiu 100 metu toje vaistineje, eisiu i farma, kazkas jau joje pirko smile.gif
po tavo tokiu atsiliepimu noriu jo dar labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 08, 23:55)
Dar nenusipirkau  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif
siandien jau planavau vaziuodama namo uzeiti i 100 metu vaistine salia namu, bet kai pradejo lyti, tai begau niekur neidama greiciau iki namu  doh.gif  lotuliukas.gif
ryt jei tik bus normalus oras, butinai ieskosiu smile.gif jei nerasiu 100 metu toje vaistineje, eisiu i farma, kazkas jau joje pirko  smile.gif
po tavo tokiu atsiliepimu noriu jo dar labiau  biggrin.gif

tik vis tiek manau reikia atsargiai su juo...taip sakant- nepersistengti...
as dabar va apziurinejau savo galvos oda ( biggrin.gif ), tai yra vietom rausvu demeliu unsure.gif siaip neskauda/nesikaso/...ect. bet tie padaudimai..sakau gal nuo zibalo... g.gif veeelnias, taip isgyriau...kad tik nebutu pries laika g.gif
paziuresim ryt ar nebus taip pat...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 09, 00:44)
as dabar va apziurinejau savo galvos oda ( biggrin.gif ), tai yra vietom rausvu demeliu  unsure.gif  siaip neskauda/nesikaso/...ect. bet tie padaudimai..sakau gal nuo zibalo... g.gif  veeelnias, taip isgyriau...kad tik nebutu pries laika  g.gif 

Hmm, parasyk kaip ryt bus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 08, 23:21)
O blizgesio ar dadejo nors kiek?  g.gif

na man po zibalo plaukai thumbup.gif tiesiog spindi, sunkus tokie pasidaro, krenta smile.gif o demeliu tai bent man jokiu neatsirado mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 09, 00:44)
as dabar va apziurinejau savo galvos oda ( biggrin.gif ), tai yra vietom rausvu demeliu  unsure.gif  siaip neskauda/nesikaso/...ect. bet tie padaudimai..sakau gal nuo zibalo... g.gif  veeelnias, taip isgyriau...kad tik nebutu pries laika  g.gif 

siand patyrinejau tai nebera jokiu raudonumu victory.gif
Atsakyti