QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 09, 09:58)
Nusipirkau ir as camelios vaistineje su ajeru ekstraktu, si karta bandysiu skiesti, idomu kokio gerio tas ajeras priduoda plaukam
QUOTE(FoxLady @ 2009 07 09, 16:26)
Nusipirkau ir as camelios vaistineje su ajeru ekstraktu, si karta bandysiu skiesti, idomu kokio gerio tas ajeras priduoda plaukam 
Eilinis irodymas, kad mane camelijoj apgavo, sakydama, kad jie tokiu isvis neprekiauja
as eisiu dabar i 100 metu ta vaistine, tikiuosi bus
na va, uzejau i 100 metu vaistine, tada i farma, tai pasiemiau paskutini buteliuka
su juoduju ridiku ekstraktu
nekantrauju isbandyti 
Papildyta:
O man visai skaniai kvepia
Papildyta:
QUOTE((Honey) @ 2009 06 26, 19:00)
Na manau kad itin didelio skirtumo nera bet va as perku su juodaisiai ridikais nes kaip zinia jie skatina plauku augima
noriu dar geresnio rezultato
tad patarciau ir jums toki
tik va ispeju jo kvapas tai nekoks 
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 09, 17:20)
na va, uzejau i 100 metu vaistine, tada i farma, tai pasiemiau paskutini buteliuka
su juoduju ridiku ekstraktu
nekantrauju isbandyti 
Papildyta:
Papildyta:
Nuo zibalo su ridikais peršteti galva turi taip?
QUOTE(ambriu @ 2009 07 09, 18:56)
Dar nebandziau, ryt bandysiu manau
o kaip sudetis to zibalo? gal kas galetu perrasyti
aciu is anksto
QUOTE(olga_klp @ 2009 07 09, 19:12)
kad raso tiesiog kosmetinis zibalas ir ridiku ekstraktas, jei nieko nemaisau
QUOTE(olga_klp @ 2009 07 09, 19:12)
Sudetis: kosmetinis zibalas, juoduju ridiku ekstaktas. Viskas.
Patarimas: daug jo netepkit,jis skystas ir lengvutis toks,atrodo nieko neuztepiau ant plauku nors i sauja pyliau.
Beje, kaip manot ar galima zibala naudoti pries kiekviena plovima, o po to perskalaut dar plaukucius su juo? (6laseliai zibalo i stikline vandens ir nupilt plaukus siuo geriu - zinau kad taip daro) Nemanau kad kas blogo atsistiks - nebent padauginsiu zibalo ir plaukuciai liks riebalingi,tada teks perplaut.
Papildyta:
(Honey) - Skaiciau kad tu zibala naudoji pora kart i savaite.. o kiek jau laiko tu ji naudojai kai pastebejai kad gerai tinka tavo plaukam?
rezultatus pastebejau jau po keliu naudojimu_sumazejes plauku slinkimas,bilzgejimas
p del augimo dar naudoju cemeryciu vandeni tai nezinau kas labiau padeda
QUOTE((Honey) @ 2009 07 09, 22:02)
rezultatus pastebejau jau po keliu naudojimu_sumazejes plauku slinkimas,bilzgejimas
p del augimo dar naudoju cemeryciu vandeni tai nezinau kas labiau padeda 
va ir man rodos jau po poros kartu slinkimas mazesnis...na gal cia tik taip atrodo kad nuo zibalo, bet kad maziau slenka tai tikrai...