Įkraunama...
Įkraunama...

Pati didžiausia staigmena, padaryta vyro?

QUOTE(Reika @ 2011 02 08, 09:52)
na bet koks smagumas raitytis pries draugiu vyrus ir tai,kad drauges raitosi pries tavaji? nesuprasiu niekaip...kad ir kokios ten pas juos geros draugystes.
uraganas? kazka lyg girdejau slamant uz lango... bet dabar va ziuriu, ramu, saulute truputi sviecia.
einu dar kavos

Klaipedoj uraganas.. langai barska doh.gif jokios saulutes ir nieko gero.. tuoj pas jus ateis devil.gif

Nesuprast mums grupinio ypatumu.. nesigilinkim biggrin.gif .. bybinuko paskirtis kokia ??? silciau kad butu bigsmile.gif
Atsakyti
O man didžiausia staigmena buvo, kai vakar vakare sužinojau, kad tas staigmenas su limuzinu, tai mano bendradarbė darė lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif ten jos nikas
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 08, 08:05)
as galvoju kad dauguma "neria" lauk is tokios aplinkos  biggrin.gif ...

tai čia tipo moterų prisiminimai kaip aš atšvenčiau pirmą ir paskutinį valentadienį su savo brungiausiu? lotuliukas.gif
QUOTE(Reika @ 2011 02 08, 09:27)
kadangi siandien rytas sviesesnis...pamasciau,kad ta Grupinio staigmena baisesne uz visokias sirdutes ant sienu.

aha,o vakar priliuobus visai nieko mintis atrodė ane?? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 02 08, 11:01)
O man didžiausia staigmena buvo, kai vakar vakare sužinojau, kad tas staigmenas su limuzinu, tai mano bendradarbė darė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  ten jos nikas

thumbup.gif nu cia tai jo... va dabar zinosi,kad moteris tokia uch nenuobodi
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 08, 10:09)
thumbup.gif  nu cia tai jo... va dabar zinosi,kad moteris tokia uch nenuobodi

ir jei kadu prireiks grupinio,žinos kurią iš draugių kviestis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 02 08, 11:10)
ir jei kadu prireiks grupinio,žinos kurią iš draugių kviestis lotuliukas.gif

Pasakysiu teisybę, maniau tokios pramogos ir bajeriai būna primityvių, neišsilavinusių žmonių. O čia pasirodo jobykštaidriok va tau bigsmile.gif

Esu beviltiškai ir nieko nesuprantu apie gyvenimą, tai kaip negert unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 08 vasario 2011 - 10:15
QUOTE(Forget @ 2011 02 08, 10:01)
O man didžiausia staigmena buvo, kai vakar vakare sužinojau, kad tas staigmenas su limuzinu, tai mano bendradarbė darė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  ten jos nikas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tai kaip tau pasiseke.. konsultante asmenine salia turi,ka zada daryt si valentadieni?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 08, 11:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu tai kaip tau pasiseke.. konsultante asmenine salia turi,ka zada daryt si valentadieni??  bigsmile.gif

Vat negaliu paklaust, nes nedirba jau lotuliukas.gif gaila, nebus gražios šventės mano išrinktajam verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 08 vasario 2011 - 10:21
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 08, 10:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu tai kaip tau pasiseke.. konsultante asmenine salia turi,ka zada daryt si valentadieni??  bigsmile.gif

ką reikėtų suorganizuot kad perspjaut grupinį su limuzinu?? blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 02 08, 10:17)
Vat negaliu paklaust, nes nedirba jau  lotuliukas.gif gaila, nebus gražios šventės mani išrinktajam  verysad.gif  verysad.gif

dar spėsi nunert bybinuką ir pakarpyt širdelių wub.gif marš nuo kompo ruoštis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 02 08, 10:18)
ką reikėtų suorganizuot kad perspjaut grupinį su limuzinu?? blink.gif  lotuliukas.gif

As nezinau.. mano fantazija ties siurprizais nutruksta biggrin.gif

tas bybinukas gerai nosiai,kai labai salta lauke didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 08 vasario 2011 - 10:21
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 08, 10:20)
As nezinau.. mano fantazija ties siurprizais nutruksta  biggrin.gif

nuobodi tu motera lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 08, 10:20)
As nezinau.. mano fantazija ties siurprizais nutruksta  biggrin.gif

tas bybinukas gerai nosiai,kai labai salta lauke  didis.gif

o kai kas nors paklaus,ka čia-taip ir sakyt -bybinukas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2011 02 08, 11:20)

dar spėsi nunert bybinuką ir pakarpyt širdelių wub.gif marš nuo kompo ruoštis lotuliukas.gif

dirbti reikia verysad.gif verysad.gif vargšas mano mažiukas liks be šventės
Atsakyti