Apie tortus - trūksta žodžių...

Talentų forumas, didžiulių super talentų
O aš vėl su klausimais.. dėl tų nelemtų (man) papuošimų
Turiu vargą padaryt krikštynų tortą. Darysiu dviaukštį medutį pagal Cipciuką (man jis toks patvariausias, labiausiai atlaikantis kelionę ir tvirčiausias atrodo, ar ne?). Jau vienąkart dengiau Meian mase, tai ir šįkart dengsiu ja - čia viskas gerai, jei ir antrąkart ji man gausis. Bet papuošimų iš jos daryt, skaičiau, nepatariama, tai šiandien nusprendžiau palipdyt pagal Cipciuko gėlių masę. Ir man nesigavo

Viską dariau tiksliai pagal instrukcijas, tačiau apie rožes - jokios kalbos, per trapi tešla, lūžta, nesilaiko, lapeliai nelimpa visiškai

Dariau dar viena baiboką iš nevilties, ala zuikį, nu niekas nelimpa, ausis sau, ranka sau, uodega sau... su mediniais smeigtukais susmaigsčiau, bet aišku, kad į šiukšliadėzę keliaus, visas aptrupėjęs

Tai galiausiai iškočiojau plonai ir su sausainių formelėm visokių fogūryčių prištampavau (su kokiu gėriu man jas, jei kas, reiks prie Meian masės priklijuot, kad gradžiai gražiai tvarkingai priliptų? Jos toookios trapios, palenki truputį - lūžta.. Darysiu vis tiek kitas dar, tai patarkit, iš ko? Gal iš tų kempininių saldainių masės? Ar su ja lengviau dirbti?

Kiek laiko iš jos nulipdytas gėlytes galima laikyt? Sausai, šaldytuve? O gal kažkokia kitokia masė pradedantiesiems geresnė?
Ir dar dabar galvoju, toks techninis klausimas, kalbant apie tuos tortus, kur su sausainių formelėm išspaudžiu, tarkim, širdutę, ir jom torto šonus apklijuoju, tai gal jas reik būtinai iš tos pačios Meian masės daryt ir tuo pat metu šviežiai klijuot?

Nes kažkaip įsivaizduoju, kad paskui man ten nieks neprilips, kraštai atsilapos tų širdelių, žodžiu

Va, noriu daryt panašų kaip
šitas torčiukas
Būsiu labai labai laaaaabai dėkinga už atsakymus, pagalbą, patarimus ir paaiškinimus, be galo dėkinga
Nepykit, kad tokį romaną prirašiau