Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

As nuotraukas ir aprasymus emiau is svarosprekes.lt - galima internetu uzsisakyti, jeigu virsija 20 lt suma, atsiuncia nemokamai daugelyje vietu smile.gif
Aciu uz informacija mergaites, grysiu y buvusia tema daugiau pasiskaityti, nes tikrai ir kiekis didelis, ir kaina maza thumbup.gif

user posted image

Šveitiklis liesėjimui žydrojo vulkaninio molio ir jūros mineralų pagrindu. F-303. Šveitiklio mikrogranulės puikiai pašalina suragėjusias epidermio ląsteles, daro mikromasažą, stiprina kraujo cirkuliaciją, atstato medžiagų apykaitą, kas sąlygoja perteklinių riebalų "deginimą". Žydrasis vulkaninis molis savo sudėtyje turi būtinų organizmui mineralinių druskų ir mikroelementų. Molis ir jūros mineralai tonizuoja odą, normalizuoja vandens-druskų ir riebalų apykaitą. Mentolas suteikia momentinį šalčio efektą, gerina kraujotaką ir apykaitos procesus, kas papildomai sąlygoja liesėjimą. Reguliariai naudojant šveitiklį oda tampa lygi, stangri, elastinga.

Dar sitas labai sudomino smile.gif
Atsakyti
nu jau svetikliui liekninamaisiais ar stangrinamaisiasi poveikiaisi netikiu absoliuciai,kiek laiko prasiaimes, na ilgiausiai 10min ir nuplauname vandeniu,per 10 min tik nupilinguojam suragejusiais odos lasteles va visa nauda is sveitikliu.
bet nebusiu nieko pries jei kasnors mane itikins,kad mano pilingavimasis kava vos ne kas ryta jau kokius puse metu, man neva duoda kazkokiu stangriu rezultatu biggrin.gif na tik kad kremai i nupilguota oda isitrina geriau tikiu
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 24, 12:44)
nu jau svetikliui liekninamaisiais ar stangrinamaisiasi poveikiaisi netikiu absoliuciai,kiek laiko prasiaimes, na ilgiausiai 10min ir nuplauname vandeniu,per 10 min tik nupilinguojam suragejusiais odos lasteles va visa nauda is sveitikliu.
bet nebusiu nieko pries jei kasnors mane itikins,kad mano pilingavimasis kava vos ne kas ryta jau kokius puse metu, man neva duoda kazkokiu stangriu rezultatu  biggrin.gif na tik kad kremai i nupilguota oda isitrina geriau tikiu

Na kodel, as pavydziui noreciau rasti scruba su aistriosios paprikos ekstraktu, nes jis kaitina oda, isjudina riebalu sankaupas, lygina oda. Beto tu scruba masazuoji y oda, o tai irgi naudos duoda, geriau jau kad ir 10 min. negu isvis nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 24, 14:28)
Na kodel, as pavydziui noreciau rasti scruba su aistriosios paprikos ekstraktu, nes jis kaitina oda, isjudina riebalu sankaupas, lygina oda. Beto tu scruba masazuoji y oda, o tai irgi naudos duoda, geriau jau kad ir 10 min. negu isvis nieko mirksiukas.gif

O tu tikrai trinsies 10 min? man atrodo,kad 3:P
Na gal ir lb klystu bet man atrodo kad ir 10min netures absoliuciai jokios itakos odai,tikrai nespes nieko giliau isjudinti,o tik 1milimetra odos suerzin ir ji paraus isils. manau geriau pinigus investuoti ne i cspec p[rausimosi priemones,o i kremus, kurios imasazuojame irjie lieka visai dienai.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 23, 19:39)
Aciu  4u.gif Tikiuosi susilaikysiu nuo pagundu nieko nedaryt ir skaniai vakare pavalgyt. O kur dar duonyte su cesnakiuku, suriu ir alus  lotuliukas.gif Juokauju, nors jei be bajeriu, ryt lekiu i jubilieju  drinks_cheers.gif

oho mergyt, baigiam tuos bajerius su tais baliais doh.gif vasarą alutis šaltas, ui kaip skanu, tik iki 6h.O toliau taškas. Na aišku kartais save palepint galima nors per išeigines. Gerai pabaliavoti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 07 23, 22:18)
tai  va as labiausiai bijau kad tai kokia alergija doh.gif nes jausmas taip lyg nudegus buciau doh.gif o snd raudonas berimas jau praejo ,bet kojos dar jautrios ax.gif ir net kelnes apsimovus dirgina kazkaip unsure.gif

Tai žinai gal ir alergija, matyt kokia sudedamoji dalis netiko, perleisk kitam ir pirk naują.Gal tau koks šaldantis tiktų? thumbup.gif

O dėl tu fitnes ir man gal pabandyti, nemačiau tokių rusiškoj kosmetikoj, reiks įdėmiau peržiūrėt, jei ne internetu atsisiųsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hilin: 24 liepos 2009 - 15:30
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 24, 15:07)
O tu tikrai trinsies 10 min? man atrodo,kad 3:P
Na gal ir lb klystu bet man atrodo kad ir 10min netures absoliuciai jokios itakos odai,tikrai nespes nieko giliau isjudinti,o tik 1milimetra odos suerzin ir ji paraus isils. manau geriau pinigus investuoti ne i cspec p[rausimosi priemones,o i kremus, kurios imasazuojame irjie  lieka visai dienai.

Gavau bedarbes pasalpa, tai planuoju ysigyti ir scruba kaitinanty, ir gely, gal dar ir masazuokly lotuliukas.gif blush2.gif Nes geda sijona uzsidet doh.gif
Beje, ar kas nors turite tokias beda kaip sutruke odos kapiliarai? g.gif Pas mane ant baltu koju ne tik melyni gyslu zemelapiai sviecia, bet ir violetines spalvos sutrukimu daug yvairiose vietose, kas cia per biesas ir kaip atsikratyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 24, 22:51)
Gavau bedarbes pasalpa, tai planuoju ysigyti ir scruba kaitinanty, ir gely, gal dar ir masazuokly lotuliukas.gif  blush2.gif  Nes geda sijona uzsidet doh.gif
Beje, ar kas nors turite tokias beda kaip sutruke odos kapiliarai? g.gif  Pas mane ant baltu koju ne tik melyni gyslu zemelapiai sviecia, bet ir violetines spalvos sutrukimu daug yvairiose vietose, kas cia per biesas ir kaip atsikratyt g.gif

Drauge salinosi tokius injekcijom, galima ir lazeriu, bet efektas laikinas. Jie vel pasirodo...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 07 25, 10:57)
Drauge salinosi tokius injekcijom, galima ir lazeriu, bet efektas laikinas. Jie vel pasirodo...

Kazka girdejau apie injekcijas. O kiek laiko mazdaug ju nebuna po to? 4u.gif
Atsakyti
As salinausi taip kapiliarus ant koju pries Kaledas, efektas yra, bet jau vel lenda bjaurybes doh.gif Cia vienas is mano kompleksu verysad.gif Todel saugau labiau, neinu i soliaruma, sauleje deginuos kuo maziau, gelbsti savaiminis idegis ir dar geriu vaistus stiprinancius koju venas(yra venoruton, cyclo fort, detralex as siuos zinau).
Atsakyti
Gal metams efektas po kapiliaru naikinimo, paskui vel atsiranda. Kai maciau drauges kojas, tai jau vel buvo atsiradusiu, o naikinosi gal pries metus. Bet turejo labai daug. Sakoma, kad kai sutrinka kraujo apytaka, gaminasi celiulitas ir atvirksciai. Uzburtas ratas.
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2009 07 22, 19:47)
Na bandysiu paaiskint koki pirkau smile.gif tas masazuoklis turi is viso 8 ratukus, dviem eilem po 4 smile.gif ratukai melyni ir dar yra rankena tokia, kad butu patogu masazuot smile.gif Mokejau apie 9lt smile.gif

lotuliukas.gif Aš tokį patį senukuose pirkau už 3.65 tongue.gif Gėda, bet jau gera savaitė kaip nebesimasažuoju doh.gif doh.gif Tik kremukais kantrybės tepliotis užtenka unsure.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 24, 14:28)

Tai sutrink, sumalk tą papriką, sumaišyk košelę arba išspaustas sultis su kokiu aliejum, losjonu ir turėsi ax.gif
Atsakyti
Taip, daug tu stebuklingu priemoniu galima namuose pasidaryti smile.gif
Atsakyti