Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 11, 23:21)
tai kad mesa ir kitokie baltymai ir yra mano pagrindas mitybos jau daug metu. As maitinuosi kaip vilke tieisiog,kartais net pusryciams vista kemsu. Myliu mesa ir kitus baltymus nes nuo ju jauciuosi lb soti ir kaip tu sakai tikrai nenstoreju (deja ir nebeploneju) O siuo metu stengiuos plonet,tai biski extremaliai varau ir arbatos man butinos.Na nejauciu nieko blogo,skysciu is kitko negaunu.
o seip visada vakarais stengiusoi nevalgyti,tai va tada taip ir jauciuosi,tingiu mokytis,tingiu tusintis,sedziu po kaldra susisukusi ir tiek, zvalumui reik juodos arbatos..
Zalios arbatos negaliu gerti nes sukelia rugstinguma ir zveriskas apetitas man po jos,nuo kavos buevau priklausoma ziauriai,bet kazkaip lb lengvai pavyko atisakyti isvis thumbup.gif
beje bodyflekso pratimai sako stebuklus daro celiulitui,o juos as irgi lb lb megstu:)

as nevalgau kiaulienos, ji turi daug kcal biggrin.gif tik zuvi ir vistienos krutinele smile.gif sitie baltymai duoda odai kalogena ir elastina, bet, kad lasteliu membranos butu stiprios, reikalingi gerieji riebalai. Kai organizmas gaus geruju riebalu, jis nebekaups bloguju (ant tam tikru vietu). Jeigu taip, tai tada kunas savaime kudes, tvarkys tuos ne vietoje isviesejusius riebalus 4u.gif

QUOTE(Blogytė @ 2009 09 12, 08:02)
Noriu paklausti dėl linų sėmenų aliejaus  smile.gif
radau info, kad reikia gerti 1-2 mėnesius po 1-3 šaukštus per dieną, paskui daryti pertauką. O apie pertraukos laiką nieko nerašo, tai ir galvoju gal 2 mėn.gerti, o paskui 1 mėn.pertrauką daryti  g.gif gal kas žino kaip tiksliai reikia daryti? Ir tie 1-3 šaukštai gal priklauso nuo žmogaus svorio? Pvz.man užtektų ir 1, o kas daugiau sveria tai gal reiktų kelių šaukštų? Nes sugalvojau visą šeimą įtraukti į linų sėmenų gėrimo akciją  biggrin.gif

QUOTE(renatuxre @ 2009 09 12, 08:46)
linu semenu alieju reikia gerti?pazystama semenis kaskokias gere,bet va neznau kokias  g.gif  jos tam kad svoris kristu?  g.gif  aciu

nereikia daryt pertraukos, nes organizmui geruju riebalu reikia kiekviena diena smile.gif jei ju gauni su kt maistu, tai galima ir negerti tu linu semenu aliejaus.

isijunkit kokia tai sveikatos laida per LNK dabar (9:00), anonsavo, kad celilitas nepriklauso nuo mitybos biggrin.gif
Atsakyti
Tai galima traskucius traskint, nesveikai maitintis ir celiulito neturet? O is kur tie toksinai, kurie kaupiasi celiulitinese zinose? Is oro?
Atsakyti
As,tai linu semenis rytais (po 1 valg., sauksta)sukramtau(seklytes) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 12, 09:21)
Tai galima traskucius traskint, nesveikai maitintis  ir celiulito neturet? O is kur tie toksinai, kurie kaupiasi celiulitinese zinose? Is oro?

celiulitinese vietose kaupiasi skysciai ir ardo oda...traskuciai didina odos uzdegima. celiulito priezastis yra silpna oda ir nesugebejimas pasalinti vandens, ne prie ko tie toksinai... trumpai tarian, kas nori tegu tiki toksinais ir bando juos salint lauk kibirais skysciu ar kt. budais, o as vadovaujuosi logiskais paaiskinimais, todel, kad is tikruju issigydziau savo celiulita tik tada, kai pradejau odai duot tai, ko jai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 06, 19:54)
neturiu nei draugu, nei giminiu VLN unsure.gif

Cia dabar.. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 12, 11:39)
as vadovaujuosi logiskais paaiskinimais, todel, kad is tikruju issigydziau savo celiulita tik tada, kai pradejau odai duot tai, ko jai reikia smile.gif

Manyčiau, kad pilnai išsigydyti celiulito neįmanoma. Apsigydyti- taip. Va tuo ir užsiimu.
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 11, 08:44)
Dilgelyt, pabandyk mano meniu, duodu garantija, kad nesustoresi ir alkio nebejausi, ir mieguistumo, ir celiulito 4u.gif

O tu turi kur surašius glaustai ir aiškiai viską, ar reikia po visą temą plavinėti ir ieškoti? blush2.gif blush2.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 12, 18:17)
Manyčiau, kad pilnai išsigydyti celiulito neįmanoma. Apsigydyti- taip. Va tuo ir užsiimu.

Aš irgi taip galvoju unsure.gif

Ei, bet mergos, man atrodo tos taurės padeda, lyg ir apsilygino tos duobutės kažkiek blush2.gif
Atsakyti
Na taip, padeda tos taurės biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti