QUOTE(dilgelyt @ 2009 09 11, 23:21)
tai kad mesa ir kitokie baltymai ir yra mano pagrindas mitybos jau daug metu. As maitinuosi kaip vilke tieisiog,kartais net pusryciams vista kemsu. Myliu mesa ir kitus baltymus nes nuo ju jauciuosi lb soti ir kaip tu sakai tikrai nenstoreju (deja ir nebeploneju) O siuo metu stengiuos plonet,tai biski extremaliai varau ir arbatos man butinos.Na nejauciu nieko blogo,skysciu is kitko negaunu.
o seip visada vakarais stengiusoi nevalgyti,tai va tada taip ir jauciuosi,tingiu mokytis,tingiu tusintis,sedziu po kaldra susisukusi ir tiek, zvalumui reik juodos arbatos..
Zalios arbatos negaliu gerti nes sukelia rugstinguma ir zveriskas apetitas man po jos,nuo kavos buevau priklausoma ziauriai,bet kazkaip lb lengvai pavyko atisakyti isvis
beje bodyflekso pratimai sako stebuklus daro celiulitui,o juos as irgi lb lb megstu:)
o seip visada vakarais stengiusoi nevalgyti,tai va tada taip ir jauciuosi,tingiu mokytis,tingiu tusintis,sedziu po kaldra susisukusi ir tiek, zvalumui reik juodos arbatos..
Zalios arbatos negaliu gerti nes sukelia rugstinguma ir zveriskas apetitas man po jos,nuo kavos buevau priklausoma ziauriai,bet kazkaip lb lengvai pavyko atisakyti isvis

beje bodyflekso pratimai sako stebuklus daro celiulitui,o juos as irgi lb lb megstu:)
as nevalgau kiaulienos, ji turi daug kcal

QUOTE(Blogytė @ 2009 09 12, 08:02)
Noriu paklausti dėl linų sėmenų aliejaus
radau info, kad reikia gerti 1-2 mėnesius po 1-3 šaukštus per dieną, paskui daryti pertauką. O apie pertraukos laiką nieko nerašo, tai ir galvoju gal 2 mėn.gerti, o paskui 1 mėn.pertrauką daryti
gal kas žino kaip tiksliai reikia daryti? Ir tie 1-3 šaukštai gal priklauso nuo žmogaus svorio? Pvz.man užtektų ir 1, o kas daugiau sveria tai gal reiktų kelių šaukštų? Nes sugalvojau visą šeimą įtraukti į linų sėmenų gėrimo akciją 

radau info, kad reikia gerti 1-2 mėnesius po 1-3 šaukštus per dieną, paskui daryti pertauką. O apie pertraukos laiką nieko nerašo, tai ir galvoju gal 2 mėn.gerti, o paskui 1 mėn.pertrauką daryti

QUOTE(renatuxre @ 2009 09 12, 08:46)
linu semenu alieju reikia gerti?pazystama semenis kaskokias gere,bet va neznau kokias
jos tam kad svoris kristu?
aciu

nereikia daryt pertraukos, nes organizmui geruju riebalu reikia kiekviena diena

isijunkit kokia tai sveikatos laida per LNK dabar (9:00), anonsavo, kad celilitas nepriklauso nuo mitybos