Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

QUOTE(susidomejus @ 2009 07 01, 20:12)
Reiskia, mesos isvis negalima valgyt. Dar sake, kad sutvarkius mityba t.y. nevalgant chemijos ir hormonu, svoris savaime krenta... Tai ir celiulitas mazeja.

Sitas dalykas pas mus neimanomas, nes visur jos yra. Zinau dar veina bejeri su morkom. Mano mamos kaimynes sesuo sumaste augint ekologiskas morkas, kaimyne sako, tai kaip dejom mes joms trasu su kaupu, o sako, kai reikejo nuvezt tyrimams, sako, paroviau is savo darzo ir viskas puikiai praejo, pardave trasomis persudytas, o gavome, kaip uz ekologiskas... Tai kaip zmoniu protai??? Geriau patyletu, o ne visam kaimui girtusi tokiais zygdarbiais..
Atsakyti
verysad.gif Liūdna kai žmonių noras užsidirbi perauga į apgaulęs ir tokių žmonių vis daugėja, o mes juk eidami į turgų pas ūkininkus tikimės tikrai ekologiškų gauti daržovių ir vaisių. Pirkdama vis pakalausiu ar tikrai be trašų, aš vaikui perku, kurių sažinė švari tai gerai, bet jei ir po tokių klausimų ji lieka purvina tai yra baisiausią verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 02, 11:55)
verysad.gif Liūdna kai žmonių noras užsidirbi perauga į apgaulęs ir tokių žmonių vis daugėja, o mes juk eidami į turgų pas ūkininkus tikimės tikrai ekologiškų gauti daržovių ir vaisių. Pirkdama vis pakalausiu ar tikrai be trašų, aš vaikui perku, kurių sažinė švari tai gerai, bet jei ir po tokių klausimų ji lieka purvina tai yra baisiausią verysad.gif

Dazniausia jie nejaucia sazines grauzaties, jiems vaikai ne rodiklis, nes jie uzkieteje komersantai. Kaip sakant , uz 3 grasius blusa i turgu nuvytu.. O jei tau pasakytu, kad yra trasu, tai kas ir butu, gi visi aplink ji esantys klientai pabegtu, tai ne tik tave prarastu.. Gaila, bet tokia realybe.. doh.gif
Atsakyti
4u.gif Kai kurie palinkčioja tyliai galva kaip supratimą kad vaikui geriau nepirkti, na kur tau celiulitas nelys, kai tiek chemijos aplinkui.

Vakar buvau pirtį, išsikaitinau, šveitikliu pasidarbavo mano vyras, gryžus tepiausi kremuku stangrinančiu kūna.
Mergaitės kokiais kremukais ar aliejukais tepatės? Mąstau apie įsigyjimą iš Avon firmos kremuką nuo celiulito, gal kas atsiliepimų apie jį parašys. rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai ir is Avon negu jokio.
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif Va mano pastebejimai ir siokie tokie rezultatai.Esu vyresne, bet manau taip gali but ir jaunoms mirksiukas.gif Buvau gerokai pridejus svorio, tai celiulitas siaubingai mates. Nuo vasario pabaigos numeciau 12kg ir sis brudas apmazejo.Kaip cia raset pasireguliavau mityba.Nevalgau duonos,makaronu,bandeliu, rukytu gaminiu, saldesiu minimuma,sviesto,padazu.Stengiuos maista gardint tik naturaliom zolelem..Valgau garinta maista.O aplamai auksine taisykle-maziau esti! Zinoma, kai labai noriu ko nors, tai ir suvalgau(pvz. sveciuose). Tiesa, megdavau ryte karsta sumustini ir ne viena doh.gif Dabar negaliu be nesaldziu sausu pusryciu su jogurtu thumbup.gif
Pasportuoju namie ir lauke su anukyte! Tai va, neapsileiskit jaunos, isimylekit ir mylekit save mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Auksiniai žodžiai, svarbu sportas ir mityba, bet žinot aš nesu storulė, na sveriu 55kg, bet celiulitas išlindo visai neseniai taip stipriai, neseniai ir pradėjau su juo kovoti, nes ankščiau nebuvo reikalo.Labai tikiuosi merginų patarimų, savo receptų, laukiam nesulaukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2009 07 03, 11:24)
4u.gif Kai kurie palinkčioja tyliai galva kaip supratimą kad vaikui geriau nepirkti, na kur tau celiulitas nelys, kai tiek chemijos aplinkui.

Vakar buvau pirtį, išsikaitinau, šveitikliu pasidarbavo mano vyras, gryžus tepiausi kremuku stangrinančiu kūna.
Mergaitės kokiais kremukais ar aliejukais tepatės? Mąstau apie įsigyjimą iš Avon firmos kremuką nuo celiulito, gal kas atsiliepimų apie jį parašys. rolleyes.gif

Eidama i pirti dar gali kavos skraba pasidaryti, i ji gali ipilti rozmarino, greipfruto ar cinamono aliejaus, tada dar geresnis efektas bus. Man kazkada labai patiko nivea goodbye cellulitite arba neutrogenos nuo celiulito. O siaip tai ir aliejai naturalus gerai.
Atsakyti
Sveikos.

Paskaičiau apie vištas kur per trejetą dienų užauga, tai ir žandikaulis atvipo... blink.gif , žinau kad jos maitinamos ir lesinamos visomis gėrybėmis kaip hormonai, bet kad taip užauga greit netikėjau... doh.gif

Dar gerai, kad mažai mes perkam tokią „skania” mėsytė, tai nežinau kaip atrodyčiau. Ir taip celiulitas akis bado.

Norėjau paklausti, ar gali būti taip, kad po nėštumo ir gimdymo celiulitas atsirastų? Iki pastojimo jo nė kvapo neturėjau, tik po gimdymo išlindo ir didėja?
Atsakyti
Nestumas ir maitinimas kaip tik ir skatina celiulito atsiradima. Po to, jeigu maitinamasi sveikai, nevartojama hormonu, jis turi dingt pats, kaip senais laikais buvo pries kokius 100 metu ir anksciau wink.gif
Atsakyti
hmz...laikausi pastoviai atkinso dietos pincipo,tad mano pagrindas mitybos kiausiniai ir vistiena is maximos. Na ir neturiu as jo smile.gif ,tiesa, ziema pastebjau, kad suspaudus matosi,tai pradejau masazuoti kremais, kavom pilinguotis ir susitvarkiau.
lengviausia apkaltint kitus ( siuo atveju vistytes biggrin.gif ) zinoma,sutinku,kad neekologiska maista valgyt nesveika,bet kad celiulitui didele itaka turetu, nu nepastebiu per tiek metu tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 04 liepos 2009 - 12:03
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 04, 13:01)
hmz...laikausi pastoviai atkinso dietos pincipo,tad mano pagrindas mitybos kiausiniai ir vistiena is maximos. Na ir neturiu as jo  smile.gif ,tiesa, ziema pastebjau, kad suspaudus matosi,tai pradejau masazuoti kremais, kavom pilinguotis ir susitvarkiau.
lengviausia apkaltint kitus ( siuo atveju vistytes biggrin.gif ) zinoma,sutinku,kad neekologiska  maista valgyt nesveika,bet kad celiulitui didele itaka turetu, nu nepastebiu per tiek metu tikrai schmoll.gif

Cia gi dar nuo zmogaus fiziologijos priklauso, juk vienas zmogus gali 5 kartus dienoje valgyti tortus uzsigerdamas uogiene ir bus kudas kaip sakaliukas, o va, kitam uztenka paziureti i ta torta ir jau rodos svoris savaime auga unsure.gif Taip ir su celiulitu. Gal organizmas visa tai, kas turetu nutupti celiulito pavidalo sutriausko kaip saulegrazas. O vistos ir hormonai, anaiptol nera pagrindine problema..
P.S. Dar del hormonu viena baika galiu pasakyti. Mesa, kad daugiau jos "prisigamintu" paruosia taip: i ja susvirkscia (vadinasi inzektuojama, cia kaip suprantu mesininku slengu..) hormonu ir po to ta mesyte masazuoja (cia labai pagal musu temos pavadinima doh.gif ) , ir po valandos-dvieju is vieno kilogramo pvz, kiaulienos kumpio, uzauga 2 kg... Tada tvarkingai daromi suktinukai ir visi kiti gaminukai. Paziurekit kada matysite, kad mesytej tokios skylutes yra, ypac gerai suktinukuose matosi. Pasakojo man drauge, kuri mesos perdirbimo imoneje dirbo. Tai nuo to laiko tokios mesytes jau nebeperku, o apie desru gamyba, tai jau tyliu, jiems liepdavo i pirma rusi jau deti kazkiek mesos... Veu..
Atsakyti