QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 09:38)
O del tu budu ir su kuo tas celiulito formavimasis susijes, tai manau, kad esame visi skirtingi ir gal skirtingos priezastys ir skirtingi to celiulito atsikratymo budai mums tinka. Tik reikia zinoti visas galimas priezastis ir visus galimus kovos budus ir tiesiog tirt save ir bandyt. Visai idomu ir naudinga butu, kad kas nors surasytu visas priezastis ir visus kovos budus atidarant nauja temele, nes jau greitai sita baigsis

Reiketu surasyti viska, net ir tai, kam rasytojas nepritaria, nes gal kitam zmogui tai tinka, kaip sitai melynai rasiusiai supermamai

Kad butu pasirinkimas.
O paskui temelej dalintis pasiekimais
Kaip manote, ar joga padeda atsikratyti celiulito? Sitas sportas-nesportas daugiau orientuotas i raumenu tempima. Man jisai labai patinka. O gal pades ir celiulito atsikratyt?
jis pritaria masazui, bet ne kaip pagrindinei priemonei... net ir as pasiemiau taure ir rankas, nes dar radau laseli aliejaus su dumbliais, aliejus geriau isimasazavo i oda

kai sportuoju, joga darau vietoj tempimo pratimu: pradedu kardio (elipsiuku, paskui pratimukai kojoms su svareliais ir uzbaigiu savo treniruote jogos pratimais
Papildyta:
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 11, 09:43)
Va butent, manau atsiradimo priezastys panasios bet ne vienodos. man tikrai nuo gazuotu gerimu celiulitas tapdavo ryskiau matomas.

o del jogos...Kai ja lankiau oda buvo grazesne. Gal taip atrode del tvirtesniu raumenuku
o gal apskritai nuo skysciu?

as negeriu gazuotu is vis
Papildyta:
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 11, 09:41)
o siaubeli kaip pasimeciau dabar.....

visada geriau daug vandens ir stengiausi valgyti kuo daugiau vaisiu. taip tikejausi suliekneti ir atsikratyti celiulito. Dabar jau nebezinau nei ko griebtis. Nors nesioju 36 dydi, oda yra tokia liulanti. Atsikelusi ryte bunu kaip patinusi. Pasekiau Montviles pavyzdziu ir nusipirkau sojos pupeliu, bet nebezinau ka daryti su tais skysciais ir vaisiais. As sriubytes irgi galiu kokius 5 dubenelius suvalgyti, bet mane ir troskina daznai isgeriu daug.... Zodziu pasimeciau...
vakar pasekusi Vaizgantes pavyzdiu, imeciau sojos pupeliu i sriuba, tai skonis gavosi

jei nzn kaip elgtis, paeksperimentuok- kelias dienas gerk maziau ir stebek save veidrodyje, pasimieruok apimtis, nors pagal kelnes turetum jausti