Įkraunama...
Įkraunama...

Celiulitas IV dalis, Kovojame toliau!

O del tu budu ir su kuo tas celiulito formavimasis susijes, tai manau, kad esame visi skirtingi ir gal skirtingos priezastys ir skirtingi to celiulito atsikratymo budai mums tinka. Tik reikia zinoti visas galimas priezastis ir visus galimus kovos budus ir tiesiog tirt save ir bandyt. Visai idomu ir naudinga butu, kad kas nors surasytu visas priezastis ir visus kovos budus atidarant nauja temele, nes jau greitai sita baigsis smile.gif Reiketu surasyti viska, net ir tai, kam rasytojas nepritaria, nes gal kitam zmogui tai tinka, kaip sitai melynai rasiusiai supermamai smile.gif Kad butu pasirinkimas.

O paskui temelej dalintis pasiekimais biggrin.gif

Kaip manote, ar joga padeda atsikratyti celiulito? Sitas sportas-nesportas daugiau orientuotas i raumenu tempima. Man jisai labai patinka. O gal pades ir celiulito atsikratyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 rugsėjo 2009 - 08:43
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 11, 09:21)

o siaubeli kaip pasimeciau dabar..... doh.gif visada geriau daug vandens ir stengiausi valgyti kuo daugiau vaisiu. taip tikejausi suliekneti ir atsikratyti celiulito. Dabar jau nebezinau nei ko griebtis. Nors nesioju 36 dydi, oda yra tokia liulanti. Atsikelusi ryte bunu kaip patinusi. Pasekiau Montviles pavyzdziu ir nusipirkau sojos pupeliu, bet nebezinau ka daryti su tais skysciais ir vaisiais. As sriubytes irgi galiu kokius 5 dubenelius suvalgyti, bet mane ir troskina daznai isgeriu daug.... Zodziu pasimeciau...
Atsakyti
stebiu ja ir pas save matau ta pati: 1 foto cel jau nebera, bet uzp atrodo toks papurpesuser posted image user posted image user posted image

o paskutine tai be zodziu - pavydu ax.gif wub.gif jai 46...bandau isivaizduot save biggrin.gif kai man bus 46, mano sunuciui bus 26 bigsmile.gif uch, kaip nesinori "nupirdeti" tokiuose metuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 09:38)

Va butent, manau atsiradimo priezastys panasios bet ne vienodos. man tikrai nuo gazuotu gerimu celiulitas tapdavo ryskiau matomas. g.gif o del jogos...Kai ja lankiau oda buvo grazesne. Gal taip atrode del tvirtesniu raumenuku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 09:38)
O del tu budu ir su kuo tas celiulito formavimasis susijes, tai manau, kad esame visi skirtingi ir gal skirtingos priezastys ir skirtingi to celiulito atsikratymo budai mums tinka. Tik reikia zinoti visas galimas priezastis ir visus galimus kovos budus ir tiesiog tirt save ir bandyt. Visai idomu ir naudinga butu, kad kas nors surasytu visas priezastis ir visus kovos budus atidarant nauja temele, nes jau greitai sita baigsis smile.gif Reiketu surasyti viska, net ir tai, kam rasytojas nepritaria, nes gal kitam zmogui tai tinka, kaip sitai melynai rasiusiai supermamai smile.gif Kad butu pasirinkimas.

O paskui temelej dalintis pasiekimais biggrin.gif

Kaip manote, ar joga padeda atsikratyti celiulito? Sitas sportas-nesportas daugiau orientuotas i raumenu tempima. Man jisai labai patinka. O gal pades ir celiulito atsikratyt?

jis pritaria masazui, bet ne kaip pagrindinei priemonei... net ir as pasiemiau taure ir rankas, nes dar radau laseli aliejaus su dumbliais, aliejus geriau isimasazavo i oda thumbup.gif kai sportuoju, joga darau vietoj tempimo pratimu: pradedu kardio (elipsiuku, paskui pratimukai kojoms su svareliais ir uzbaigiu savo treniruote jogos pratimais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 11, 09:43)
Va butent, manau atsiradimo priezastys panasios bet ne vienodos. man tikrai nuo gazuotu gerimu celiulitas tapdavo ryskiau matomas. g.gif  o del jogos...Kai ja lankiau oda buvo grazesne. Gal taip atrode del tvirtesniu raumenuku unsure.gif

o gal apskritai nuo skysciu? g.gif as negeriu gazuotu is vis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 11, 09:41)
o siaubeli kaip pasimeciau dabar..... doh.gif  visada geriau daug vandens ir stengiausi valgyti kuo daugiau vaisiu. taip tikejausi suliekneti ir atsikratyti celiulito. Dabar jau nebezinau nei ko griebtis. Nors nesioju 36 dydi, oda yra tokia liulanti. Atsikelusi ryte bunu kaip patinusi. Pasekiau Montviles pavyzdziu ir nusipirkau sojos pupeliu, bet nebezinau ka daryti su tais skysciais ir vaisiais. As sriubytes irgi galiu kokius 5 dubenelius suvalgyti, bet mane ir troskina daznai isgeriu daug.... Zodziu pasimeciau...

vakar pasekusi Vaizgantes pavyzdiu, imeciau sojos pupeliu i sriuba, tai skonis gavosi thumbup.gif jei nzn kaip elgtis, paeksperimentuok- kelias dienas gerk maziau ir stebek save veidrodyje, pasimieruok apimtis, nors pagal kelnes turetum jausti smile.gif
Atsakyti
Zinoma masazas yra ne pagrindinis dalykas. Pagrindinis dalykas yra detoksikacija, paskui gyvenimo budo keitimas (mityba, pakankamas judejimas, pozityvus mastymas, atsparumas stresams, maziau chemijos visur) cia kad jisai neatsirastu. O masazas tik pades pasalint nekoki vaizdeli dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 11 rugsėjo 2009 - 08:57
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 11, 09:54)

vakar pasekusi Vaizgantes pavyzdiu, imeciau sojos pupeliu  i sriuba, tai skonis gavosi thumbup.gif jei nzn kaip elgtis, paeksperimentuok- kelias dienas gerk maziau ir stebek save veidrodyje, pasimieruok apimtis, nors pagal kelnes turetum jausti smile.gif

as tai pupeles kaip riesutukus valgau
Papildyta:
Montvile, o kokia zvaigzde cia nuotraukose? as irgi noriu ikvepimo pasijieskoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 11, 09:57)
Zinoma masazas yra ne pagrindinis dalykas. Pagrindinis dalykas yra detoksikacija, paskui gyvenimo budo keitimas (mityba, pakankamas judejimas, pozityvus mastymas, atsparumas stresams, maziau chemijos visur) cia kad jisai neatsirastu. O masazas tik pades pasalint nekoki vaizdeli dabar.

nesutinku ax.gif kai pradejau geriau maitintis, tik tada oda pradejo taisytis...jei tai butu susije su detoxikacija, tai kaip tik sitie procesai (toksiniai, nuodingu medziagu pagausejimas) mano organizme turejo suaktyveti (nes organizmas pradejo gauti daugiau nuodingu medziagu). Todel ne detoxikacija, o svarbu reiklaingu medziagu organizmui davimas smile.gif kalogenas, lipidai (is kuriu sudaryta oda) ir visa kita gaminasi is maisto medziagu, tam mes ir valgome, kad palaikytumem visu organu (oda irgi organas) funkcijas.
Papildyta:
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 11, 10:03)
as tai pupeles kaip riesutukus valgau
Papildyta:
Montvile, o kokia zvaigzde cia nuotraukose? as irgi noriu ikvepimo pasijieskoti blush2.gif

Nicollette sheridan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 11, 10:08)

Papildyta:

Nicollette sheridan 4u.gif

Aciukas 4u.gif o as vis dar ta pacia skysciu tema...O jei geriant skyscius varancia arbata? Jie organizme neturetu kauptis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2009 09 11, 10:15)
Aciukas 4u.gif  o as vis dar ta pacia skysciu tema...O jei geriant skyscius varancia arbata? Jie organizme neturetu kauptis.   g.gif

kam Tau ja gerti? organizmas duos signala, kad vel nori gerti. Tos arbatos aktyvina inkstu darba, bet inkstai vistike gali but nepajegus atsikratyt skysciu...
Papildyta:
jis raso, kad stori zmones celiulito bando atsisakyt visokiomis dietomis, bet jiems tereikia imtis tvarkyti pacios odos (su mityba) ir storumas savaime ims tvarkytis. Vat sita moteriske, jos beda - storumas del uzsilaikiusiu skysciu. user posted image
Papildyta:
va dar radau, gryn mano koja (buvo) is arti. Kokia tai prieplauka anksciau rase, kad nebuvo macius tokio baisaus cel doh.gif nors celiulitas pas visas taip pat atrodo biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mღntvile: 11 rugsėjo 2009 - 09:30
Manyčiau, kad tos nuotraukos patvarkytos fotošopu ax.gif Nežinia, kaip tos žvaigždės realybėje atrodo. ax.gif
Pritariu šiai nuomonei-

Vakar buvau baseine su draugu. Jis netikėtai man pasakė, kad dauguma bendraamžių man pavydėtų dėl gražios figūros ir vos vos matomo celiulito... Pasijutau taip pamaloninta blush2.gif Pasirodo, jau ir vyrai išmoko žodį "celiulitas", nes moterys jį vis linksniuoja ir linksniuoja...
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2009 09 11, 10:29)

dabar jau bijau per daug prigerti, kad vel tinti nepradeciau. Siaip man soja ir pomidorai skyscius pravarineja
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2009 09 11, 10:31)
Pasirodo, jau ir vyrai išmoko žodį "celiulitas", nes moterys jį vis linksniuoja ir linksniuoja...

geriau jau vyrai jo nebutu ismoke, nes kai zinai- tada ir jieskai ko nepametes. bet cia tik mano asmenine nuomone
Atsakyti