Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

Na pas mane jos retokos... Bet man patinka tokios "musės kojytės", aš taip jau nuo senų senovės įpratus dažytis ir man gražu mirksiukas.gif
O šiaip nelipina jis jei normaliai dažytis ax.gif
Kaina ~29LT smile.gif
Atsakyti
Patys geriausi man Dzintars ir Golden Rose melyni tusai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 12, 19:27)
Na mano akis atrodė taip padažyta:
user posted image
Man patinka smile.gif

g.gif Nu man atrodo kaip sulipinta. Jei tušas taip dažytų - iškart lėktų lauk doh.gif: Bent jau man svrbiausia - kad blakstienų atrodytų daug ir nesimatytų "uždrėbta" košė. Ir asvaime suprantama nelipdytų....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 07 13, 07:50)
g.gif Nu man atrodo kaip sulipinta. Jei tušas taip dažytų - iškart lėktų lauk doh.gif: Bent jau man svrbiausia - kad blakstienų atrodytų daug ir nesimatytų "uždrėbta" košė. Ir asvaime suprantama nelipdytų....

manau priklauso nuo dazymo technikos labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 12, 21:59)
priklijuotos zymiai tankesnes buna ax.gif

lotuliukas.gif geras komentaras-tarsi niekas to nezinotu biggrin.gif biggrin.gif

taigi matosi kad pas mergina naturaliai blakstienos retos
Atsakyti
Taip, daug kas nuo dažymo "technikos" priklauso...
Smagu girdėti, kad mano blakstienos kažkam atrodo tarsi iš didžiausio košmaro lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 13, 10:46)
Taip, daug kas nuo dažymo "technikos" priklauso...
Smagu girdėti, kad mano blakstienos kažkam atrodo tarsi iš didžiausio košmaro  lotuliukas.gif  doh.gif

man taip pat labai nepatiko tokios sulipusios blakstienos, taip ir namu neiseiciau schmoll.gif
Atsakyti
isigijau Helena Rubinstein Glorious ....pirmas ispudis thumbup.gif blakstienas padaro ilgas, tankias wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 07 13, 11:11)
lotuliukas.gif geras komentaras-tarsi niekas to nezinotu  biggrin.gif  biggrin.gif

na, matyt, ne visos tokios "zinoves" kaip tu, jeigu lygina su priklijuotom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 13, 09:00)
manau priklauso nuo dazymo technikos labai daug smile.gif

O kokia ta technika turi buti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jorky @ 2009 07 13, 10:08)
man taip pat labai nepatiko tokios sulipusios  blakstienos, taip ir namu neiseiciau  schmoll.gif

Imesk kokios tau patinka ir kaip pasidazai su kokiu tusu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2009 07 13, 12:33)
isigijau Helena Rubinstein Glorious ....pirmas ispudis  thumbup.gif  blakstienas  padaro  ilgas, tankias  wub.gif

O tai cia tas vadinamas klasikinis HR? Visai as juose pasimeciau biggrin.gif Forume pries kazkiek laiko skaiciau geru atsiliepimu apie kazkuri HR, rase, jog tai - klasikinis. Bet dabar jau nebeatseku, kuris yra kuris biggrin.gif

Esu naudojusi leopardini "Lash Queen", patiko labai labai, blakstienos atrode tankios, issukuotos, pailgintos, uzriestos ir paakiai islikdavo svarus rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu toki, tai patinka sepetukas labai bigsmile.gif kai pasibaigs, nemesiu lauk ir naudosiu su nauju tusu ax.gif pas mane tu blakstienu ne prudai, tai dziaugiuos, kai nors kiek jos atrodo ilgesnes ir storesnes smile.gif

user posted image
Atsakyti