Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Giselle @ 2009 07 11, 15:11)
Na va siandien isbandziau ta HR leopardini, tai ka galiu pasakyt esu maloniai nustebinta, tikrai labai fainas ir graziai atrodo blakstienos, ju tiek daaaaug  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Net nebezinau ar YSL man  labiau patinka  g.gif

bigsmile.gif oba, cia tai naujiena... O is kur siunteisi?
Atsakyti
O as naudoju MAX FACTOR masterpiecemax, su guminiu sepeteliu, nu pasaka o ne tusas, nors pas mane blakstienos ilgos ir riestos, tai kai perku ieskau tankinancio.
Labai susidomejau tuo HR tusu, o kuris geresnis, ir ar yra skirtumas, tarp tu aukso,tigro ar zebro tuteliu.Nes varau ieskot internete, gal rasiu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 11, 19:03)
bet jis kazkoks pusiau nenuplaunamas g.gif
kiek kainuoja?

jis kaip tik yra nupalunamas net vandeniu, todel ir vadinasi 38 tongue.gif kainuoja atrodo 120 g.gif nepamenu, prie kelias savaites pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 18:55)
jis kaip tik yra nupalunamas net vandeniu, todel ir vadinasi 38 tongue.gif kainuoja atrodo 120 g.gif nepamenu, prie kelias savaites pirkau smile.gif

reikes isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 11, 20:03)
reikes isbandyti  g.gif

isbandyk, man jis thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Gosh tušą -->čia<-- Labai juo džiaugiuosi thumbup.gif
Kitą kartą būtinai pirksiu tik tokį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 11 liepos 2009 - 20:17
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 11, 19:16)
Kitą kartą būtinai pirksiu tik tokį  bigsmile.gif

As turejau is Gosh toki user posted image irgi geras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 12 liepos 2009 - 00:14
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 14:26)
man jis niekuom nebuvo ypatingas, panasus i lancome hypnose ir mf masterpiece max.

Man irgi tigrinis (ar leopardinis) niekuom nepasirodė ypatingas, labai eilinis tušas. Su MF MasterpieceMax net nelyginčiau- asmeniškai man pastarasis gerokai pranašesnis.

QUOTE(Fanore @ 2009 07 11, 18:39)
O as naudoju MAX FACTOR masterpiecemax, su guminiu sepeteliu, nu pasaka o ne tusas, nors pas mane blakstienos ilgos ir riestos, tai kai perku ieskau tankinancio.
Labai susidomejau tuo HR tusu, o kuris geresnis, ir ar yra skirtumas, tarp tu aukso,tigro ar zebro tuteliu.Nes varau ieskot internete, gal rasiu pirkti.

Tavo vietoj tą patį ir naudočiau, jei sakai "pasaka, o ne tušas" smile.gif Aš labai gailėjaus, kad išleidau beveik 100Lt tigriniam HR, o jis padarė geriausiu atveju tik pusę tiek kiek padaro MF doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 11, 15:26)
man jis niekuom nebuvo ypatingas, panasus i lancome hypnose ir mf masterpiece max.

Na bent jau as tai jo su lancome hypnose negaleciau lyginti, nes jis padaro visiskai kitoki efekta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 11, 21:16)
Kitą kartą būtinai pirksiu tik tokį  bigsmile.gif

gal tikrai graziai pariecia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 12, 14:20)

metaisi tarp tusu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 12, 14:20)