Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

Spicas, kiek jis kainuoja? to Make up Factory sepetelis labai man primena maybelline zydros spalvos, nebrangus ir tikrai visai neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 20, 23:05)
Spicas, kiek jis kainuoja? to Make up Factory sepetelis labai man primena maybelline zydros spalvos, nebrangus ir tikrai visai neblogas smile.gif

53 4u.gif
Atsakyti
Siandien vaziavau autobusu ir pamaciau ant Drogo parduotuves lango kad nulaidele kazkokiam tusui gal kas matet kokiam ten tusui? ir kokie atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri įsivaizduojat, kur gauti leopardinį, arbent neleopardinį HR Lash queen? Apėjau Vilniuje 3 parfum expressus - nėr unsure.gif ir dar,MasterpieceMax juodas ryškiau dažo, a ne? g.gif o pirkotkuri nors iš Parfum'o? Geri jie ten? g.gif man reikia kad gerai gerai tankintų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 07 21, 13:00)
Gal kuri įsivaizduojat, kur gauti leopardinį, arbent neleopardinį HR Lash queen? Apėjau Vilniuje 3 parfum expressus - nėr unsure.gif ir dar,MasterpieceMax juodas ryškiau dažo, a ne?  g.gif o pirkotkuri nors iš Parfum'o? Geri jie ten? g.gif man reikia kad gerai gerai tankintų blush2.gif

isbandyk nauja Lancome Hypnose drama
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 20, 21:32)
zinok apturejau ekskursija po tusu pasauli biggrin.gif
jauciu tiek tusu nesu isbandzius gyvenime..
visus, nuo artdeco, lancome, loreal, ir t.t
artdeco lash designer- nepaliko ispudzio..
lancome naujiena hypnose drama- ziauriai tankino, labai koses daug, nes sviezias tusas, tai toks efektas yra yra, bet sulipo man jos doh.gif
poto Gosh kazkoki bandziau- nieko ypatingo, pailgino ir tiek..
ir galiausiai nusipirkau Make up Factory Styling mascara bigsmile.gif -na tikrai pastorino blakstienas nuo saknu,tokios atrodo prie voko lyg papiesta butu linija, tokios purios wub.gif neilgina labai, bet man uztenka, o sepetelistai rieciantis toks thumbup.gif
toks

Kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 07 21, 12:00)
Gal kuri įsivaizduojat, kur gauti leopardinį, arbent neleopardinį HR Lash queen? Apėjau Vilniuje 3 parfum expressus - nėr unsure.gif ir dar,MasterpieceMax juodas ryškiau dažo, a ne?  g.gif o pirkotkuri nors iš Parfum'o? Geri jie ten? g.gif man reikia kad gerai gerai tankintų blush2.gif

MasterpieceMax dažo ryškiau ir už paprastą Masterpiece (auksinį), ir už HR leopardinį. Paskutinius du kartus MasterpieceMax pirkau Parfum Express'e- buvo lygiai tokie patys, kaip, kad pirkdavau Sarmoj, tik pigesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 liepos 2009 - 13:31
Na va, per tą laiką spėjau jau dviem draugėm savo GOSH'ą pabandyti duoti smile.gif
Abi sakė, kad būtinai nusipirks ir buvo baisiai patenkintos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 20, 23:21)
Siandien vaziavau autobusu ir pamaciau ant Drogo parduotuves lango kad nulaidele kazkokiam tusui gal kas matet kokiam ten tusui? ir kokie atsiliepimai 4u.gif

Maybelline Define-a-lash. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2009 07 22, 19:12)
Maybelline Define-a-lash. 4u.gif

As jau vakar spejau ir nusipirkti biggrin.gif Kaina 23,99Lt. Pirmas ispudis tai man labai patiko, bet pabandziau ant vienos blakstienos vakare ir po to nusivaliau.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 07 22, 18:35)
As jau vakar spejau ir nusipirkti biggrin.gif  Kaina 23,99Lt. Pirmas ispudis tai man labai patiko, bet pabandziau ant vienos blakstienos vakare ir po to nusivaliau.

Na, aš kol kas nemažai nesunaudotų turiu, vis negaliu atsispirti jiems, bet šiaip pažiūrinėjus man jis irgi pasirodė pakankamai geras. ax.gif Ir kaina nesikandžioja...
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2009 07 22, 19:47)
Na, aš kol kas nemažai nesunaudotų turiu, vis negaliu atsispirti jiems, bet šiaip pažiūrinėjus man jis irgi pasirodė pakankamai geras. ax.gif  Ir kaina nesikandžioja...

As irgi tu tusu begale turiu, bet negaliu atsispirt doh.gif ypac kai 10lt. nuolaida tai is viso thumbup.gif
Atsakyti