Spicas, kiek jis kainuoja? to Make up Factory sepetelis labai man primena maybelline zydros spalvos, nebrangus ir tikrai visai neblogas

QUOTE(charisma212 @ 2009 07 20, 23:05)
Spicas, kiek jis kainuoja? to Make up Factory sepetelis labai man primena maybelline zydros spalvos, nebrangus ir tikrai visai neblogas 

53

Siandien vaziavau autobusu ir pamaciau ant Drogo parduotuves lango kad nulaidele kazkokiam tusui gal kas matet kokiam ten tusui? ir kokie atsiliepimai

Gal kuri įsivaizduojat, kur gauti leopardinį, arbent neleopardinį HR Lash queen? Apėjau Vilniuje 3 parfum expressus - nėr
ir dar,MasterpieceMax juodas ryškiau dažo, a ne?
o pirkotkuri nors iš Parfum'o? Geri jie ten?
man reikia kad gerai gerai tankintų

QUOTE(InRed @ 2009 07 21, 13:00)
Gal kuri įsivaizduojat, kur gauti leopardinį, arbent neleopardinį HR Lash queen? Apėjau Vilniuje 3 parfum expressus - nėr

isbandyk nauja Lancome Hypnose drama
QUOTE(Spicas @ 2009 07 20, 21:32)
zinok apturejau ekskursija po tusu pasauli
jauciu tiek tusu nesu isbandzius gyvenime..
visus, nuo artdeco, lancome, loreal, ir t.t
artdeco lash designer- nepaliko ispudzio..
lancome naujiena hypnose drama- ziauriai tankino, labai koses daug, nes sviezias tusas, tai toks efektas yra yra, bet sulipo man jos
poto Gosh kazkoki bandziau- nieko ypatingo, pailgino ir tiek..
ir galiausiai nusipirkau Make up Factory Styling mascara
-na tikrai pastorino blakstienas nuo saknu,tokios atrodo prie voko lyg papiesta butu linija, tokios purios
neilgina labai, bet man uztenka, o sepetelistai rieciantis toks
toks

jauciu tiek tusu nesu isbandzius gyvenime..
visus, nuo artdeco, lancome, loreal, ir t.t
artdeco lash designer- nepaliko ispudzio..
lancome naujiena hypnose drama- ziauriai tankino, labai koses daug, nes sviezias tusas, tai toks efektas yra yra, bet sulipo man jos

poto Gosh kazkoki bandziau- nieko ypatingo, pailgino ir tiek..
ir galiausiai nusipirkau Make up Factory Styling mascara

toks
Kur pirkai?

QUOTE(InRed @ 2009 07 21, 12:00)

MasterpieceMax dažo ryškiau ir už paprastą Masterpiece (auksinį), ir už HR leopardinį. Paskutinius du kartus MasterpieceMax pirkau Parfum Express'e- buvo lygiai tokie patys, kaip, kad pirkdavau Sarmoj, tik pigesni

Na va, per tą laiką spėjau jau dviem draugėm savo GOSH'ą pabandyti duoti 
Abi sakė, kad būtinai nusipirks ir buvo baisiai patenkintos

Abi sakė, kad būtinai nusipirks ir buvo baisiai patenkintos

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 20, 23:21)
Siandien vaziavau autobusu ir pamaciau ant Drogo parduotuves lango kad nulaidele kazkokiam tusui gal kas matet kokiam ten tusui? ir kokie atsiliepimai 

Maybelline Define-a-lash.

QUOTE(Čik. @ 2009 07 22, 19:12)
As jau vakar spejau ir nusipirkti

QUOTE(6Combo9 @ 2009 07 22, 18:35)
As jau vakar spejau ir nusipirkti
Kaina 23,99Lt. Pirmas ispudis tai man labai patiko, bet pabandziau ant vienos blakstienos vakare ir po to nusivaliau.

Na, aš kol kas nemažai nesunaudotų turiu, vis negaliu atsispirti jiems, bet šiaip pažiūrinėjus man jis irgi pasirodė pakankamai geras.

QUOTE(Čik. @ 2009 07 22, 19:47)
Na, aš kol kas nemažai nesunaudotų turiu, vis negaliu atsispirti jiems, bet šiaip pažiūrinėjus man jis irgi pasirodė pakankamai geras.
Ir kaina nesikandžioja...

As irgi tu tusu begale turiu, bet negaliu atsispirt