Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(padushka @ 2009 07 19, 20:49)
Turiu Chanel Exceptionnel Mascara http://www.thecheapg...anelmascara.jpg ir kazkoki dar, ale nezinau pavadinimo, toks su plaukiukais tuse, pailgina, bet tankumo 0, toks vaizdas, kad trys blakstienos karo  doh.gif
Papildyta:
Man irgi labai patinka wub.gif Pirma issigandau istraukus toki diiiideli sepeteli biggrin.gif Ale poto igudziu gavau ir puikiai susitvarkiau, su tokiu net patogiau 4u.gif

turiu as ta tusa nesenai nusipirkus pora kartu tepiau ir neprilipo, jei kam reikia perlesiu pigiai drinks_cheers.gif
sorry uz poster_offtopic.gif topic
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 19, 21:52)
turiu as ta tusa nesenai nusipirkus pora kartu tepiau ir neprilipo, jei kam reikia perlesiu pigiai drinks_cheers.gif
sorry uz  poster_offtopic.gif topic

Su juo dar kazkaip mandrai reikia tepliotis g.gif Bet galiausiai issimuzoju visa ir dainele sudainuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padushka @ 2009 07 19, 20:54)
Su juo dar kazkaip mandrai reikia tepliotis g.gif Bet galiausiai issimuzoju visa ir dainele sudainuota biggrin.gif

nu as visaip bandau man nieko nesigauna, nudazo juodai ir tiek blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 19, 22:01)
nu as visaip bandau man nieko nesigauna, nudazo juodai ir tiek blink.gif

Konsultante aiskino, kad reikia lyg pasukti sepeteli kai jau prie pat blakstienu galiuku g.gif Sake pirmi kartai sunkesni bus, bet kantrybes man ir vienam neuzteko schmoll.gif
Atsakyti
Charisma, davai tu pasirodyk su tuo Kanebo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2009 07 19, 19:51)
Mane tai jis labai gundo wub.gif bet kiek zinau Lietuvoj dar nepasirodes verysad.gif
Turiu as ji.Na ka galiu pasakyti siaip tai jis toks nieko, bet, kad stebuklingas negaliu pasakyti.Ir siaip, kad ten tas tankumas reguliuotusi tai to nera.Kai gavau ta tusa tai viena aki pasidaziau ties Nr.1, o kita ties Nr.3 tai jokiom skirtumo nera rolleyes.gif

dekui uz atsakyma. siek tiek apmazinai nora ji isigyti rolleyes.gif
o kaip, mergaites, vertinat tuos tv reklamuojamus tusus kaip Maybelline Stilleto ir Loreal Telescopic?
Atsakyti
QUOTE(primavera @ 2009 07 19, 23:54)
dekui uz atsakyma. siek tiek apmazinai nora ji isigyti rolleyes.gif
o kaip, mergaites, vertinat tuos tv reklamuojamus tusus kaip Maybelline Stilleto ir Loreal Telescopic?

Nera uz ka mirksiukas.gif Loreal Telescopic explosion tai vakar parduotuvej greitai pasidaziau na man patiko blakstienas labai uzriecia, bet, kad labai blakstienas sulipina doh.gif na jeigu namie, niekur neskubant tai gal geriau iseitu pasidazyti, o kai as prabegom tai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 19, 22:08)
Charisma, davai tu pasirodyk su tuo Kanebo bigsmile.gif

nepasirodysiu, fotiko dabar ner tongue.gif veliau kada smile.gif
Atsakyti
Man sis Rimmel tusas labai patinka: is blakstienu nesulipina, ir netrupa. user posted image
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2009 07 20, 12:56)
Man sis Rimmel tusas labai patinka: is blakstienu nesulipina, ir netrupa. user posted image

Tikrai graziai padazo ir gerai uzriecia, tik man labai nepatogu apatines blakstienas juo dazyt - kazkaip issimozoju paakius doh.gif
Atsakyti
Dabar dazausi situo,man l.geras, graziai pailgina, pastorina, visi Cover Girl tusai man patys paciausi. thumbup.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
zinok apturejau ekskursija po tusu pasauli biggrin.gif
jauciu tiek tusu nesu isbandzius gyvenime..
visus, nuo artdeco, lancome, loreal, ir t.t
artdeco lash designer- nepaliko ispudzio..
lancome naujiena hypnose drama- ziauriai tankino, labai koses daug, nes sviezias tusas, tai toks efektas yra yra, bet sulipo man jos doh.gif
poto Gosh kazkoki bandziau- nieko ypatingo, pailgino ir tiek..
ir galiausiai nusipirkau Make up Factory Styling mascara bigsmile.gif -na tikrai pastorino blakstienas nuo saknu,tokios atrodo prie voko lyg papiesta butu linija, tokios purios wub.gif neilgina labai, bet man uztenka, o sepetelistai rieciantis toks thumbup.gif
toks
Atsakyti