Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(dzūkė @ 2009 07 07, 21:22)
ausrazs, ar radai  100ml taurelių?

Ne, dar neieškojau, nes nelabai yra laiko iki bazių nulėkti. Turiu 100 ml baltų, nepermatomų, bet skaidrios man labai smagios, nes gali matyti, kaip vystosi šaknys, kiek jos "Įsisavino" žemės.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 07, 21:26)
Ne, dar neieškojau, nes nelabai yra laiko iki bazių nulėkti. Turiu 100 ml baltų, nepermatomų, bet skaidrios man labai smagios, nes gali matyti, kaip vystosi šaknys, kiek jos "Įsisavino" žemės.

A, matai kaip čia rolleyes.gif , galvojau - kam tau skaidrios g.gif , būčiau pasiūlius baltų biggrin.gif
Atsakyti
ausrazs,aciu uz atsakyma.As pati irgi taip mastau,bet galvoju, paklausiu protingesniu biggrin.gif
Vilnietes,pasakykite kur perkate mazus vazoniukus,nes mano du lapukai jau su didelem saknytem,o aplaksciau Ermitazus ir dar visokius ...azus...,ir niekur nerandu schmoll.gif
Atsakyti
PACIOS, taigi "čierkurėse" sodink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 07, 21:43)

Vilnietes,pasakykite kur perkate mazus vazoniukus,

Bent jau anksčiau mažų plastikinių vazoniukų visada būdavo "Schetelige" Žirmūnuose
Atsakyti
O ar galima sodinti cerkutese,ju tai as turiu,bet ten nera skylutes,vandeniui isbegti ax.gif
Atsakyti
Galima, tik reikia skylutes pasidaryti. Minkšto plastiko indeliuose kai kurios augintojos kiaurymes prakarpo žirklėmis. Tačiau kieto plastiko stikliukuose to nepadarysi.
Aš skylučių darymo reikalui paaukojau seną metalinį virbalą. Jo smailą galą įkaitinu ant ugnies ir juo lengvai praduriu skylutes. Galima naudoti ir storesnę vinį, tik ją tektų laikyti replemis, kad nenudegtų rankos unsure.gif
Atsakyti
Aciu mergaites,viska supratau,ryt is ryto bandysiu daryti skylutes... lotuliukas.gif
Kazkaip juokingai nuskambejo... lotuliukas.gif
Atsakyti
as padariau skylutes degtuku biggrin.gif
Atsakyti
Labas,turiu sanpauliją tą violetiniais žiedeliaisjau pusę metų. Gavau dovanų. Iškart parsinešus namo per pora dienų nukrito visi žiedai ir iki šiol nežydi. Nors naujus lapelius leidžia. nu aš aišku džiaugiuos,kad ji nenumirė, kas paprastai nutikdavo. bet vat žiedelių norisi. Bandžiau dėt ant lango,tai jai nepatiko. lapukai parudavo, tai stovi kur saulė nepasiekia...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 08, 11:20)
Labas,turiu sanpauliją tą violetiniais žiedeliaisjau pusę metų. Gavau dovanų. Iškart parsinešus namo per pora dienų nukrito visi žiedai ir iki šiol nežydi. Nors naujus lapelius leidžia. nu aš aišku  džiaugiuos,kad ji nenumirė, kas paprastai nutikdavo. bet vat žiedelių norisi. Bandžiau dėt ant lango,tai jai nepatiko. lapukai parudavo, tai stovi kur saulė nepasiekia...

siulau isbandyti trasas zydincioms gelems mirksiukas.gif

pas mane is Maximos ta violetine jau puse metu zydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 07 08, 13:35)
siulau isbandyti trasas zydincioms gelems  mirksiukas.gif

pas mane is Maximos ta violetine jau puse metu zydi  thumbup.gif

trešiu, bet rezultato nematyt...
Atsakyti