Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

Kaštone, o skrotelės šiaip jau atskiros, ar ar vienas stiebas pasidalino į kelias "galvas"?
Atsakyti
Nesimato tokio kaip ir vieno stiebo, yra kupstelis lapų, bet kaip ir du augimo centrai. Neišėmus iš žemių sunku tiksliai nustatyt g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 06 liepos 2009 - 20:26
biggrin.gif Labas rytelis,kelias dienas neskaiciau temos....o cia tiek daug kalbu...ir tokiu idomiu,reikes sesti ir skaityti... biggrin.gif

Man neduoda ramybes apdulkeje lapeliai.Pas mane salia vyksta remontas,tai dulkiu kiekis padidejas ir valyk nevales su sepeteliu,vis tik dulkiu daug.O as pagalvojau,gal galima lapelius nupurksti tokiu purskalu,na zinot,lapeliam,kad blizgetu,gal nieko blogo neatsitiktu...gal kuri bandete... g.gif
Atsakyti
Na, man net augalų lygiais, blizgančiais lapais nekyla noras purkšti blizgikliais. Šie preparatai puikiai tinka pagerinti augalų išvaizdą floristikoje, bet nuolatiniam naudojimui - schmoll.gif , bet jau aš taip manau. Juk tam tikras blizgiklio kiekis nusėda ant lapų ir niekur nedingsta, o purškiant pakartotinai - sluoksnis vis storėja, augalas negali kvėpuoti. O kad lapai - augalo "plaučiai", žinome dar iš mokyklos laikų.
Sanpaulijoms, manau, blizgiklių jokiais būdais negalima naudoti, juk jie sulipinti lapų plaukelius, kurie, neabejoju, taip pat turi tam tikrą funkciją.
Kaip neseniai rašiau šioje temojeę, dulkes nuo lapų galima paprasčiausiai nuplauti.
Atsakyti
Pražydo ilgai lauktas pirmasis 'Green Ice' žiedasuser posted image
Atsakyti
Turiu nemazai atliekamu vaikuciu ir suaugusiu sanpauliju ivairiu veisliu. Domintu ju keitimas i akvariumo fauna (augaliuku siaip turiu, nebent kazka idomesnio turit, arba dar zadu isirengineti mini akvariuma, nuo 7 iki 25 l, kas ka turit, siulykit, mainysim)
(arba tiesiog parduodu sanpaulytes nuo 3 lt kainos).
Vilnius.
Atsakyti
Pasirodom mirksiukas.gif

user posted image

1. Jan-Menuet 2. Lyon's Pirates Treasure
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 07, 12:11)
Pražydo ilgai lauktas pirmasis 'Green Ice' žiedasuser posted image

super grazuole wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yours: 07 liepos 2009 - 15:22
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 07, 12:11)
Pražydo ilgai lauktas pirmasis 'Green Ice' žiedas

bigsmile.gif , noriu lotuliukas.gif

Tas laukimas įdomu, bet visai gerai kai jau gauni su žiedais hihihi.gif

camea, pas tave tos rausvos sanpaulės kupstinės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 07, 18:43)
bigsmile.gif , noriu lotuliukas.gif

Tai, kad antros neturiu. Netyčia nulaužiau lapuką, tai įkišau į kiminus šaknydintis "trikampiuku". Lauksiu prieauglio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 07, 18:49)
Tai, kad antros neturiu. Netyčia nulaužiau lapuką, tai įkišau į kiminus šaknydintis "trikampiuku". Lauksiu prieauglio mirksiukas.gif

as nesdama is jusu gelytes aplauziau rum punch tai palaikiau vandenyje ir ikisau i kiminus, gal uzaugs vaikutis blush2.gif taip pat teko "trikampuku" padaryti smile.gif
Atsakyti
ausrazs, ar radai 100ml taurelių?
Atsakyti