Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(ausrazs @ 2009 07 14, 12:44)
Ačiū, merginos ax.gif

Taip, lapuką nupjauti "britva", pjūvį kelias minutes apdžiovinti ir kišti į drėgnus (ne šlapius) kiminus. Tik sekti, kad kiminai neišdžiūtų. Galima apgaubti plastikiniu maišeliu

aciuks.gif tada trauksiu is vazeles lapelius ir sodinsiu i kiminus ok.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražius žodžius 4u.gif O Irisch Flirt - man pati pačiausia wub.gif Teko kituose forumuose skaityti, kad tai kaprizinga veislė. Bet kolkas labai gražiai auga ir žydi, ožių nerodo smile.gif
Ausrazs, gražios miniukės, o ypač Mac's Something Special thumbup.gif
Atsakyti
ausrazs, aš dūsaunu lotuliukas.gif

Va, laistytuvą papirkau šiandien didis.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 14, 14:12)
ausrazs, aš dūsaunu lotuliukas.gif

Va, laistytuvą papirkau šiandien didis.gif
user posted image

oho koks laistytuvas biggrin.gif didelis, as tai maza "klizmute" atradau namie, tai paemiau laistymui thumbup.gif
nepamenu ar tikrai ji taip vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 14 liepos 2009 - 13:39
Fira, ačiū blush2.gif
Dzūke, geras laistytuvas - labai patogus. O jau vazonėlių "drabužėliai" - pasaka.
Na, dar labai nedūsauk biggrin.gif Galiu atodūsiams malšinti pasiūlyti mini treileriuko 'Rob's Boolaroo' pasodintą lapą su jau augančiais vaikučiais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 liepos 2009 - 13:43
QUOTE(*dew* @ 2009 07 14, 14:35)
oho koks laistytuvas biggrin.gif didelis

Aha, sakiau duokit didžiausią lotuliukas.gif , aš irgi radau seną, tokią nevisai mažą, bet matyt nuo senatvės gumas suminkštėjęs - nenori traukt vandens. Šita lupa kaipreikant thumbup.gif lotuliukas.gif ir tokia graž wub.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 14, 14:42)
Na, dar labai nedūsauk biggrin.gif Galiu atodūsiams malšinti pasiūlyti mini treileriuko 'Rob's Boolaroo' pasodintą lapą su jau augančiais vaikučiais

Gal aš vis padūsaudama palauksiu kol paaugs, man gi užteks vieno vaikučio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 07 14, 10:41)
Pasiziurejau,o gi pas mene nera Irisch Flirt.L@n@,gal pas tave yra... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ,
tuoj pat atlekciau... bigsmile.gif  Tokia man ji grazi...

YRAAAA tongue.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Puikios Firos gėlės ir nepaprasto grožio miniukės wub.gif

O man paskutiniu metu nesiseka su kiminais, bandžiau šanknydinti, tai kažkodėl supelyjo viskas ir augalas ir kiminai, jau antrą kartą taip, nors pernai taip pavyko išgelbėti vieną augalą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 07 14, 18:22)
Puikios Firos gėlės ir nepaprasto grožio miniukės wub.gif
O man paskutiniu metu nesiseka su kiminais, bandžiau šanknydinti, tai kažkodėl supelyjo viskas ir augalas ir kiminai, jau antrą kartą taip, nors pernai taip pavyko išgelbėti vieną augalą. g.gif

o as pasodinau i kiminus Ness forever pink lapeli, ir matyt jie per dregni buvo, ar kas, kad kotelis parudavo blink.gif pamaciau kad lapelis kazkoks ne toks, istraukiu,ziuriu parudaves, jau puva doh.gif tai nupjoviau iki sveikos dalies ir bandau toliau auginti, jei vel supus mastau.gif tada nezinau schmoll.gif umn.gif umn.gif (apsiverksiu)
Atsakyti
Tikrai nežinau, kodėl kiminuose pūna, pelyja. Man iki šiol kiminuose šaknydinti sekdavosi.
*dew*, dar pabandyk Jiffy tabletes.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 14, 19:38)
Tikrai nežinau, kodėl kiminuose pūna, pelyja. Man iki šiol kiminuose šaknydinti sekdavosi.
*dew*, dar pabandyk Jiffy tabletes.

man atrodo kad as per slapiai laikiau ja, na kiti lapeliai gyvena sekmingai kiminuose, jei bus vel problemu pabandysiu tabletes g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Klausimukas:
-Kaip galvojate ar perdžiūs sanpaulytės per 2savaites,jei nėra fitilinio drėkinimo g.gif
Atsakyti