Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

O man tinka ir durpinės tabletės be tinkliukų. Nes dažniau naudoju ne pačią tabletę (su visa jos "forma"), bet tik išmirkytos tabletės turinį, o tinkliuką nulupu ir išmetu. Man labai gerai auga vaikučiai lapukų, kurie buvo įšaknydinti kiminuose ar perlite, o paskui pasodinti tų tablečių turinyje, sumaišytame su perlitu ar vermikulitu.
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 07 16, 20:10)

Tik labai svarbi pastaba:

būtinai išskinti be jokio gailesčio visus žiedus ir pumpuruotus žiedkočius, kad nesant tau namuose jos nesužydėtų

Neįsivaizduoju, kaip taip galima padaryti - t.y. išskinti be gailesčio unsure.gif
mirksiukas.gif

Aš išskinčiau nebent su dideliu gailesčiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 07 16, 22:43)
Aš išskinčiau nebent su dideliu gailesčiu. rolleyes.gif

ahaaaa... lotuliukas.gif ))) - bet vistiek isskintum 4u.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau visokių grožių čia pas jus, kažkada auginau, o dabar neturiu nei vienos sad.gif
Norėčiau užsiaugint sampaulijų, tiktų ir vaikiukai ir lapukai smile.gif siūlykit įvairius variantus... patogiausia Vilniuje, šeškinė, eet ir kiti raj. pasiekiami smile.gif laukiu į až 4u.gif

dar labai norėčiau margalapės gebenės flenciuko ar viršunėlės ( žalią turiu) ax.gif
Atsakyti
mano bureli papilde dar 5 skirtingos sanpaulijos 4u.gif negaliu atsidziaugti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dew*: 17 liepos 2009 - 08:56
[attachmentid=181089]RODEO ROPER
[attachmentid=181088]ZALCIU KARALIENE
[attachmentid=181087]BOB'S OMEGA
prazydo mano zalciu karaliene,bob's omega,rodeo roper
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 07 17, 09:53)
mano bureli papilde dar 5 skirtingos sanpaulijos 4u.gif negaliu atsidziaugti ax.gif

Aik tu sau blink.gif , iš kur rolleyes.gif

Pas mane kažkokie siaubekai darosi blink.gif , ryte radau žiedus apgraužtus kirmėlaičių mega_shok.gif
Atsakyti
Neseniai amarus išnaikinau ir vėl kokie brudai pradėjo ėst aggressive.gif , už ką mane šitaip cray.gif cray.gif

Parodau ką pridarė cray.gif , ryte dvi užtryniau, o dabar dar vieną radau doh.gif

Atsakyti
Mano zydinciu burys lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 07 17, 09:44)
Prisižiūrėjau visokių grožių čia pas jus, kažkada auginau, o dabar neturiu nei vienos sad.gif
Norėčiau užsiaugint sampaulijų, tiktų ir vaikiukai ir lapukai smile.gif siūlykit įvairius variantus... patogiausia Vilniuje, šeškinė, eet ir kiti raj. pasiekiami smile.gif laukiu į až  4u.gif

dar labai norėčiau margalapės gebenės flenciuko ar viršunėlės ( žalią turiu)  ax.gif

Turiu tik neveislinių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 17 liepos 2009 - 12:37
prisižiūrėjus jūsų grožybiu apėmė baltas pavydas blush2.gif rolleyes.gif
aš nusipirkau štai kokią
user posted image

tik ji nedideliam vazonėlį. ar reikia ją persodinti? ar laukti kol nužydės ir tada perkelti į didesnį vazonėlį?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2009 07 17, 13:13)
Neseniai amarus išnaikinau ir vėl kokie brudai pradėjo ėst aggressive.gif , už ką mane šitaip cray.gif  cray.gif

Kazkada sakei berods, kad zemiu prisikasi is darzelio... is ten ir dovaneles gauni ko gero unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(čikibari @ 2009 07 17, 14:47)

tik ji nedideliam vazonėlį. ar reikia ją persodinti? ar laukti kol nužydės ir tada perkelti į didesnį vazonėlį?
ačiū  4u.gif

Vazonelio skersmuo turi but 3 kaertus mazesnis uz skroteles skersmeni 4u.gif Persodinti geriau perzydejusi augala.
Atsakyti