Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos. 22 tema

QUOTE(ausrazs @ 2009 07 20, 11:38)
pirmas 'Sukissed Rose' žiedas user posted image

Visos labai gražios wub.gif , bet šiandien man ši gražiausia wub.gif user posted image

Debesiene, bigsmile.gif thumbup.gif

Vakar radau tik vieną graužikę, šiandien jau nematyt - gal išnyks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 20, 11:38)
'Green Ice'user posted image,
'Golden Autumn' user posted image

bigsmile.gif nu grozis pasakiskas wub.gif wub.gif pakerejo aki ir sirdi blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
na stai, pagaliau indetifikavau savo neiniukes, tad rodausiu jums smile.gif

shakhinya
user posted image

goluboj tuman
user posted image

volsebniji sny
user posted image

ir svadebnij buket
user posted image

sorry, kad kai kurios nuotraukytes nelabai kokybiskos blush2.gif nepavyksta man is arti fotkint sad.gif
Atsakyti
Dabej, labai šaunu thumbup.gif Identifikuoti, atrodo, tikrai teisingai. O 'Šachinios' nuotraukytė tai jau ir visai ryški bigsmile.gif

Ačiū už komplimnetus mano augintinėms blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 20 liepos 2009 - 16:23
Gabej nuostabus ziedai 4u.gif
Atsakyti
Ech, kaip aš optimistiškai žiūriu į sanpauligę biggrin.gif , nusipyniau padėklą vaikučiams rolleyes.gif , bet kažkoks tuštokas unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti
Eina sau, koks gražus blink.gif thumbup.gif ir palangė kokia gera - plati! baltai pavydžiu. Kai keitėm langus, norėjau, kad liktų senos medinės palangės. Dabar gailiuosi - man jos tokios siauros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 21, 13:08)
Eina sau, koks gražus blink.gif  thumbup.gif  ir palangė kokia gera - plati! baltai pavydžiu. Kai keitėm langus, norėjau, kad liktų senos medinės palangės. Dabar gailiuosi - man jos tokios siauros verysad.gif

dzuke niu rankeles jusu auksines wub.gif

Ausrazs o mes pasilikome placias medines palanges ax.gif ir nei kiek nesigailim thumbup.gif vazonelius isdeliojus dviem eilem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2009 07 21, 15:33)
dzuke
Ausrazs o mes pasilikome placias medines palanges

Aš irgi pasilikau senąsias medines, bet kad jos nuo pat pradžių buvo siauros - senos "mados", nes ir namas senų laikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 21 liepos 2009 - 14:56
QUOTE(ausrazs @ 2009 07 21, 13:08)
Eina sau, koks gražus blink.gif  thumbup.gif

QUOTE(*dew* @ 2009 07 21, 15:33)
dzuke niu rankeles jusu auksines wub.gif

aciuks.gif aciuks.gif biggrin.gif

Dabar problema - kuo tą padėklą užpildyt lotuliukas.gif , bet jau maniškės vaikeliai kalasi ax.gif ir dar kur jau vieną vaikelį Silent Prayer auginu, iš to pačio lapo taip įdomiai vaikutis lenda - ne palei žemę, bet iš lapo kotelio vidurio blink.gif

ausrazs, palanges gal dar galima pasikeist g.gif , nu, vardan gėlių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 21 liepos 2009 - 16:23
Labuka mergaites.Jau jusu gelyciu nuostabumas bigsmile.gif O jau grazumas wub.gif Gavau snd viena lapeli tamsiai melynos gelytes,bet man kotelis perluzo verysad.gif Noreciau kad sakneles isleistu.Ar pilat kokio specialaus skyscio/trasu?Nes man viena senyva tokia moteriske sake,kad reikia ten kazka pilti.As nelabai ja pasitikedama,jau geriau pas jus uzsuksiu paklausti ax.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif Nieko nereikia papildomai pilti - nei trąšų, nei augimo stimuliatorių. Perlūžusio kotelio galą dar nupjauk skutimosi peiliuku, kad būtų tiesus, glotnus pjūvis. Sėkmės.
Atsakyti