Anksčiau pastoviai tupėdavau sanpailisčių pliurpesiukuose, bet ši žiema mano kolekcijai buvo labai negera - atsineštas iš prekybos centro su daržovėmis kažkoks grybelis išguldė per savaitę daugiau kaip 300 mano veislinukių. Liko namuose tik apie 20 gražuolių

Paskaitinėjau temelėje, nors dabar aktyviai joje nebedalyvauju, ir matau tradicinę situaciją:
tie patys, vėl tie patys, dar kartelį tie patys klausimai, į kuriuos senbuvės vėliau net nebereaguoja, nes jie kartojasi ir kartojasi.
Geras tas supermaminis forumas, bet jis - plepesyno variante, ir temose esanti informacija, kad ir kokia vertinga kartais būtų, "paskęsta" tarp normalaus moteriško bendravimo rūpima ar mėgstama tema. Tai - normalu.
O aš pamaniau jums palengvinti gyvenimą ir berods vienintelėje vietoje taip mūsų pačių susistemintą ir po kruopą surinktą informaciją nurodyti - tai rojaus sodų forumas
http://www.rojaussod...a78c8f0e1278143
pasiskaitinėkit ir kaip tą lapeliuką šaknydinimui ruošti, ir kad substratus galima ne vien pagal Jelebos iš Visagino receptą pasidaryti, ir laistymo skirtumus ar ligas ir jų subtilybes...