Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikinimai tik prie bažnyčios

Sveiki, nenoriu kurti naujos temos, tad iškeliu seną. Visai netrukus zakse tuokiasi geri draugai. Esam kviečiami pasveikinti tik į zaksą, nes balius daromas tik giminėm. Jau supratau, kad užtenka padovanoti tik gėlių, nebent kažką dar simboliškai. Bet kadangi prieš tai niekada nesu buvusi vestuvėse kyla klausimas ar į zaksą gali eit visi, ar sveikintojai vis dėlto stovi už durų ir tik išėjusius pasveikina? smile.gif
Atsakyti
Pora kartu dalyvavau ceremonijoje CMB ir daug kartu sveikinau isejusius is ten jaunuosiu. Tai mano daugkartine patirtis tokia, kad ceremonijoje dalyvauja tik pulkas ir liudininkai. Visi kiti stovi prie duru ir laukia iseinant naujai iskeptos seimos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2013 03 02, 08:07)
Sveiki, nenoriu kurti naujos temos, tad iškeliu seną. Visai netrukus zakse tuokiasi geri draugai. Esam kviečiami pasveikinti tik į zaksą, nes balius daromas tik giminėm. Jau supratau, kad užtenka padovanoti tik gėlių, nebent kažką dar simboliškai. Bet kadangi prieš tai niekada nesu buvusi vestuvėse kyla klausimas ar į zaksą gali eit visi, ar sveikintojai vis dėlto stovi už durų ir tik išėjusius pasveikina?  smile.gif

Suprantu, kad jaunieji nori kuklios šventės, bet man kažkaip keista, kai KVIEČIA maždaug "ateik mus pasveikint, bet tik prie zakso, nes į balių nesate kviečiami" blink.gif doh.gif tikiu, kad jie taip naglai nesakė, bet kažkaip nemandagu iš jų pusės atrodo. Jei jau kvieti žmones, tai būk malonus kviesk ne tik, kad dovanų gautum,o kad leistum kartum savo švente pasidžiaugt g.gif aš jūsų vietoj išvis neičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 03 09, 19:42)
Suprantu, kad jaunieji nori kuklios šventės, bet man kažkaip keista, kai KVIEČIA maždaug "ateik mus pasveikint, bet tik prie zakso, nes į balių nesate kviečiami" blink.gif  doh.gif tikiu, kad jie taip naglai nesakė, bet kažkaip nemandagu iš jų pusės atrodo. Jei jau kvieti žmones, tai būk malonus kviesk ne tik, kad dovanų gautum,o kad leistum kartum savo švente pasidžiaugt g.gif aš jūsų vietoj išvis neičiau blush2.gif

Dažniausiai kviečiami žmonės ne tam, kad iš jų dovanas susirinkti.. Na ir kokios ten dovanos, neretai tai būna gėlės ir nuoširdus pasveikinimas, pasidžiaugimas kartu. Prie Rotušės ar bažnyčios ateina pasveikinti ir bendradarbiai, tolimesni draugai, pažįstami, žmonės iš bendrų laisvalaikio užsiėmimų ( pvz tinklinio klubas, motomanų klubas, krepšinio klubas, šokių klubas ar dar kokie nors klubai). Juk nesukviesi vakaro šventimui tokio kiekio žmonių biggrin.gif Ir kaži ar reikia tą daryti ax.gif Bet būna žmonės nori ateiti pasveikinti su gėlių puokšte, pasidžiaugti kartu, ir tai labai gražu iš jų pusės smile.gif Aš mielai lauksiu tokių žmonių ateinančių mūsų pasveikinti prie bažnyčios. Taip pat pati ne kartą esu taip ėjusi sveikinti prie bažnyčios ar Rotušės, naglumo ar nemandagumo iš nei vienos pusės čia nė lašo nematau, netgi priešingai sakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 30, 19:34)
aš dovanočiau tik gėles smile.gif nebent norėčiau kažkokią ypatingą (neturiu omeny, brangią ar didelę) dovaną padovanot, bet, kaip supratau, ji nėra tavo geriausia draugė g.gif pinigų tikrai nedovanočiau smile.gif

as tai irgi geles dovanociau ir kazka simbolisko, koki drambli keramikini laimei nesti ar pan....

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 21, 15:24)
drinks_cheers.gif  as irgi taip manau , kazkaip tas kvietimas i baznycia tai labai keistas , galima paskambinti pasakyti ,kad va bus ceremonija jei norite lauksime, nes baliuka darom labai maza ir neina visu sukviesti pagal galimybes ax.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Asmeniškai man tas pakvietimas ateiti pasveikinti prie bažnyčios kažkaip neskaniai atrodo. Esu tik kartą gavusi, nsm kazkokia.

XXI amžiuje kai beveik visi turi e-mail'us, skyp'us, mobilius, fc dazniausiai zino kada ju draugai ar giminaiciai tuokiais, susiorganizuoja ir nueina be kvietimo.
Tuo labiau kad vestuviu data pries kelis menesius buna apspresta. O tie kurie nesusizino, na nzn reiskiasi mazai su jaunaisiais bendrauja.

Plius beveik kiekvienoje kompanijoje buna kokia "Sura" (personazas is Tarnybinio Romano), kuri visiems suskambina, suorganizuoja ir geliu nuperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 12, 14:03)
as tai irgi geles dovanociau ir kazka simbolisko, koki drambli keramikini laimei nesti ar pan....
visiskai sutinku drinks_cheers.gif

O aš kažkaip liberaliai žiūriu į tokius kvietimus. Dabar daug kas daro nedideles vestuves šeimos rate, tačiau nori, kad svarbią akimirką su jais būtų ir draugai, tad nematau nieko blogo, jei išsiunčiami kvietimai, pasidžiaugti jaunavedžių laime ceremonijos metu ir daruge pakelti taurę šampano po jos. Esu gavusi pati tokių kvietimų ir rengiuosi taip pat brangius, bet kiek tolimesnius draugus taip informuoti.
Atsakyti
QUOTE(Gurmanita @ 2013 03 29, 16:07)
O aš kažkaip liberaliai žiūriu į tokius kvietimus. Dabar daug kas daro nedideles vestuves šeimos rate, tačiau nori, kad svarbią akimirką su jais būtų ir draugai, tad nematau nieko blogo, jei išsiunčiami kvietimai, pasidžiaugti jaunavedžių laime ceremonijos metu ir daruge pakelti taurę šampano po jos. Esu gavusi pati tokių kvietimų ir rengiuosi taip pat brangius, bet kiek tolimesnius draugus taip informuoti.

Aš ir labai už tokius kvietimus, bet žodinius smile.gif Kažkaip labai nustebčiau pati gavusi kvietimą tik į bažnyčią rolleyes.gif Bet pakviesti žodžiu tarsi labai neįpareigojant žmogaus tikrai drąsiai galima, kai kurie gi ir patys klausinėja, kur gali ateiti pasveikinti. Galima ir pasidžiaugti kartu ir pakelti šampano taurę su visais žmonėmis, kurių nesukviesi į vestuves ir bendradarbius, kolegas, tolimesnius pažįstamus ar žmones iš bendrų laisvalaikio užsiėmimų.

O jūs ir įteikinėsite tuos pakvietimus tik į bažnyčią visiems asmeniškai? Ar siųsite paštu?
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 04 04, 15:41)
Aš ir labai už tokius kvietimus, bet žodinius smile.gif Kažkaip labai nustebčiau pati gavusi kvietimą tik į bažnyčią rolleyes.gif Bet pakviesti žodžiu tarsi labai neįpareigojant žmogaus tikrai drąsiai galima, kai kurie gi ir patys klausinėja, kur gali ateiti pasveikinti. Galima ir pasidžiaugti kartu ir pakelti šampano taurę su visais žmonėmis, kurių nesukviesi į vestuves ir bendradarbius, kolegas, tolimesnius pažįstamus ar žmones iš bendrų laisvalaikio užsiėmimų.

O jūs ir įteikinėsite tuos pakvietimus tik į bažnyčią visiems asmeniškai? Ar siųsite paštu?

Mes planuojame žodžiu ar/ ir el. p info išsiųsti. Informuosime, žinoma, artimiausius, kurie jau žino, kad bus vestuvės, tik dar nežino detalių, kelintą val., kurioje koplytėlėje bažnyčios, tai manau, patogiau bus gauti raštu informaciją, mažiau klausimų bus visiems. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmanita @ 2013 04 04, 16:44)
Mes planuojame žodžiu ar/ ir el. p info išsiųsti. Informuosime, žinoma, artimiausius, kurie jau žino, kad bus vestuvės, tik dar nežino detalių, kelintą val., kurioje koplytėlėje bažnyčios, tai manau, patogiau bus gauti raštu informaciją, mažiau klausimų bus visiems.  smile.gif

Mes ir panašiai galvojame elgtis smile.gif Mes ir pasakysime tiems, ką norime matyti bažnyčioje, bet kažkaip bijau, kad gali ateiti net ir nekviestų.. smile.gif
Atsakyti
dėl metrikacijos supratau, kad sveikintojai laukia lauke, o sakykit, kurie ateina sveikint prie bažnyčios, tai dalyvauja ceremonijoje, ar laukia lauke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 04 10, 01:04)
dėl metrikacijos supratau, kad sveikintojai laukia lauke, o sakykit, kurie ateina sveikint prie bažnyčios, tai dalyvauja ceremonijoje, ar laukia lauke?  smile.gif

tai aisku kad dalyvauja, nestovi gi uz duru lotuliukas.gif
Atsakyti