O aš manau, kad gauti kvietimą, tarkim elektroninį, su kokia nors nuotrauka ant kurios parašyta, kur ir kada vyks ceremonija (bet ne popierinį) yra labai gražus poelgis, nes gi žmonės supratingi ir tikrai žino, kad nėra galimybės visų sukviesti į vestuves, o pasveikinti dažniausia nori net ir nelabai artimi žmonės, juk vestuvės yra visiems graži šventė. Man atrodo, kad yra daug paprasčiau visiems išsiųsti elektroninį kvietimą ateiti prie bažnyčios (neklaidinant žmonių, kad dalyvaus visoje šventėje), nes paskutinėmis savaitėmis visi pradės klausinėti, kur kaip kada, o dar paskui užsimirš ir vėl skambins klausti, gavę elektroninį kvietimą gaus ir visą informaciją.
Jūs čia keistai diskutuojate, kad žmogus gali įsižeisti, nesuprasti, tai nelabai suprantu kokie žmonės jus supa, jei jie tokie nesupratingi. Taigi savaime aišku, kad jeigu gavai elektroninį kvietimą prie bažnyčios, o tu jauniesiems neesi labai geras draugas, tai reiškia, kad vakarinėje dalyje nedalyvausi. Paprasta kaip du kart du

Esu gavusi tokį vieną elektroninį kvietimą prie bažnyčios, tikrai buvo labai smagu, nes supratau, kad žmonės nori matyti net ir tuos, kurių negalėjo pakviesti į šventę

Man tai atrodo gražus poelgis

Savo vestuvėse taip pat planuojame daryti elektroninius kvietimus apie informaciją kur vyks santuokos sakramentas ir likus savaitei iki šventės dienos informuoti žmones