Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikinimai tik prie bažnyčios

QUOTE(lilijyte @ 2013 04 10, 02:04)
dėl metrikacijos supratau, kad sveikintojai laukia lauke, o sakykit, kurie ateina sveikint prie bažnyčios, tai dalyvauja ceremonijoje, ar laukia lauke?  smile.gif

nebūtinai į CMB atėję laukia lauke, kartu į salę eit gali kas nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 18:30)
kvietimus mano supratiimu reiktu siusti tiems, kurie kvieciami i baliu. o kas nekviestas ir kam reik pats suzinos ir ateis pasveikint prie baznycios ar santuoku rumu.
prie baznycios sveikinant manau uztenka geliu. na nebent kokia originalia smulkmena galima padovanoti ir tai dar priklausytu kiek tau tas zmogus artimas.

tikrai pritariu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dianutė @ 2010 02 04, 21:14)
Mes tai kazkaip nieko nekvietem i baznycia kas zinojo ir norejo tas atejo pasveikinti, o kas gavo pzkvietimus tie ir i baznycia ir i baliu buvo kvieciami smile.gif

drinks_cheers.gif
nesuprantu kam siuntinėti kvietimus, tiems kurienekviečiami į puotą
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 04 10, 10:15)
tai aisku kad dalyvauja, nestovi gi uz duru  lotuliukas.gif

Man neaišku, dėl to ir klausiu smile.gif jei pvz., jaunieji nori privatumo, tai negi veršiesi į tą bažnyčią, jei atėjai tik pasveikinti. Mes eisim sveikint draugus, tai lauksim išeinančių iš bažnyčios.
Atsakyti
Prisijungsiu siek tiek prie sios diskusijos... smile.gif Mes asmeniskai dalinome is pat pradziu "Save the date" atvirukus po to dar "oficialius" kvietimus. Tai "save the date" daveme ir tiems kuriuos negalejome pakviesti i svente , taciau labai norejome kad jie butu salia bent su mumis baznycioje. Ir nemanau kad jie labai isizeide, manau kad visvien smagu buvo gauti atviruka su musu nuotrauka ir pazymeta data kaip atsiminimui smile.gif Seip gal kvietimu manau tikrai nereikia duoti, bet jai tai tik "save the date" manau nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2013 04 10, 15:34)
Man neaišku, dėl to ir klausiu smile.gif jei pvz., jaunieji nori privatumo, tai negi veršiesi į tą bažnyčią, jei atėjai tik pasveikinti. Mes eisim sveikint draugus, tai lauksim išeinančių iš bažnyčios.

na man tai nelogiskas toks poelgis g.gif laukti uz duru
Papildyta:
kvietimus iteikeme tik tiems ka kvieteme i baliu, o visus kitus informavome kokia diena ir kur vyks ceremonija, o jie jau patys sprende as nores dalyvauti ceremonijoje ar ne smile.gif visi kas buvo ateje pasveikinti tai tikrai nestovejo uz baznycios duru ir nelauke, o sudalyvavo apeigose smile.gif
Atsakyti
Dėl to privatumo bažnyčioje, na tai tegu nesisega jaunieji mikrofonų į rūbus arba sako savo priesaiką vienas kitam, o ne į laikomą mikrofoną, ir 99proc. kad jų žodžiai, priesaika bus girdima tik jiems patiems, kunigui, patarnaujamčiajam, kartais gal tėvams (jei priekyje šonu prie altoriaus pasodinti).
Viskas ką atėję svečiai mato (dažniausiu atveju): vargonai ir įeinama į bažnyčią, jaunieji stovi priekyje prie altoriaus, girdima kunigo kalba, gražiai giedamos giesmės, ir aplink besisukinėjantis fotografas/ai ir/ar filmuotojas. Nemaža tikimybė, kad net nepamatysite ir kaip tą žiedą užmaus smile.gif na ir paskui jau vis vien visi laukia lauke kol išeis jaunieji.

Iš esmės santuoka bažnyčioje (ir CMB) yra viešas meilės ir noro būti visada kartu pri(si)pažinimas ir santuokos sakramento vienas kitam suteikimas, bažnyčioje dar ir gaunant Dievo palaiminimą. Todėl aš tikrai neprieštarauju, kad ateitų žmonės į bažnyčią, bet jei jauniesiems norisi privatumo ir kviečia sveikinti, bet nekviečia į santuokos ceremoniją... na tai gal ir reikia paisyti jų norų.. nežinau net unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 04 11, 10:11)
na man tai nelogiskas toks poelgis  g.gif laukti uz duru
Papildyta:
kvietimus iteikeme tik tiems ka kvieteme i baliu, o visus kitus informavome kokia diena ir kur vyks ceremonija, o jie jau patys sprende as nores dalyvauti ceremonijoje ar ne  smile.gif visi kas buvo ateje pasveikinti tai tikrai nestovejo uz baznycios duru ir nelauke, o sudalyvavo apeigose  smile.gif

drinks_cheers.gif, mes elgiamės taip pat
Atsakyti
QUOTE(_Eglutia_ @ 2013 04 10, 22:18)
Prisijungsiu siek tiek prie sios diskusijos...  smile.gif  Mes asmeniskai dalinome is pat pradziu "Save the date" atvirukus po to dar "oficialius" kvietimus. Tai "save the date" daveme ir tiems kuriuos negalejome pakviesti i svente , taciau labai norejome kad jie butu salia bent su mumis baznycioje. Ir nemanau kad jie labai isizeide, manau kad visvien smagu buvo gauti atviruka su musu nuotrauka ir pazymeta data kaip atsiminimui smile.gif Seip gal kvietimu manau tikrai nereikia duoti, bet jai tai tik "save the date" manau nieko tokio smile.gif

Na as gavus save the date atviruka tikrai laukciau ir oficiallaus pakvietimo.
Mano nuomone nederetu zmoniu gluminti ir ju iteikineti, jei nesiruosi pakviesti i vestuves. Juk jis tam ir skirtas, kad uzsibookintum diena, o ne valanda pasveikinimui.
Atsakyti
O aš manau, kad gauti kvietimą, tarkim elektroninį, su kokia nors nuotrauka ant kurios parašyta, kur ir kada vyks ceremonija (bet ne popierinį) yra labai gražus poelgis, nes gi žmonės supratingi ir tikrai žino, kad nėra galimybės visų sukviesti į vestuves, o pasveikinti dažniausia nori net ir nelabai artimi žmonės, juk vestuvės yra visiems graži šventė. Man atrodo, kad yra daug paprasčiau visiems išsiųsti elektroninį kvietimą ateiti prie bažnyčios (neklaidinant žmonių, kad dalyvaus visoje šventėje), nes paskutinėmis savaitėmis visi pradės klausinėti, kur kaip kada, o dar paskui užsimirš ir vėl skambins klausti, gavę elektroninį kvietimą gaus ir visą informaciją.
Jūs čia keistai diskutuojate, kad žmogus gali įsižeisti, nesuprasti, tai nelabai suprantu kokie žmonės jus supa, jei jie tokie nesupratingi. Taigi savaime aišku, kad jeigu gavai elektroninį kvietimą prie bažnyčios, o tu jauniesiems neesi labai geras draugas, tai reiškia, kad vakarinėje dalyje nedalyvausi. Paprasta kaip du kart du smile.gif
Esu gavusi tokį vieną elektroninį kvietimą prie bažnyčios, tikrai buvo labai smagu, nes supratau, kad žmonės nori matyti net ir tuos, kurių negalėjo pakviesti į šventę smile.gif Man tai atrodo gražus poelgis smile.gif
Savo vestuvėse taip pat planuojame daryti elektroninius kvietimus apie informaciją kur vyks santuokos sakramentas ir likus savaitei iki šventės dienos informuoti žmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiss @ 2013 04 12, 10:23)
Savo vestuvėse taip pat planuojame daryti elektroninius kvietimus apie informaciją kur vyks santuokos sakramentas ir likus savaitei iki šventės dienos informuoti žmones smile.gif

Visiškai pritariu jums drinks_cheers.gif mes kol kas su kuo šnekame ir netyčia iš kalbos išplaukia, neretai tolimesni draugai ar pažįstami patys paklausia tai kada, kur ceremonija, jiems ir pasakome ir pridedame, kad jų laukiame (informuojame žodžiu), bet dar kiek daugiau nei 4mėn. laiko ir manau daugelis gali primiršti, juk ir patys savo užsiėmimų, veiklų, įvykių turi smile.gif Tai planavome prieš savaitę visus informuoti ar paskambinus, bet el.kvietimas tikrai šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
Esha - mes kai teikeme "save the date" pasakeme jog noretume kad ta ta diena ta ir ta valanda, butumet kartu su mumis tokia svarbia akimirka baznycioje Ir nei vienam nereikejo aiskinti kodel nekvieciame i "baliu" , nes baznycia yra svarbiausia vieta ir akimirka ta diena mums ir jie taps musu svarbiausiais liudininkais kai tapsime seima, Ne baliuje esme gi smile.gif
Atsakyti
Gavom pakvietimą į vestuves biggrin.gif į išvažiuojamąją vestuvinę ceremoniją Botanikos sode (bažnytinė santuoka nebus sudaroma).
Pasijautėm pastatyti į nepatogią padėtį. Nes bus ir vakarinė dalis, iš nuogirdų su tėvais, krikšto tėvais (MB tėvai) ir gal liudininkais. Mes į vakarinę dalį nekviečiami. Sakėm nupirksim gėlių, bet va dėl vokelio didelis klausimas.. Aš nė vieno jų net akyse nesu mačius, o MB kartkartėm susimato bendruose laisvalaikio užsiėmimuose su būsimu jaunikiu. Tokia situacija kai sako "nei pakartas, nei paleistas".
Sakau, tikrai gražu, kai nori ateiti daugiau žmonių pasveikinti prie bažnyčios, atneša gėlių. Ir pati taip eisiu sveikint, o ir savo vestuvėse maloniai lauksiu tokių žmonių. Bet gauti pakvietimą, kuriame parašyta, kad laukiame tik ceremonijoje iš tokių nepažįstamų žmonių...
Atsakyti
Aš jūsų vietoje voko neneščiau tik gėlių ir dar gal kokią simbolinę dovanėlę, bet tikrai neišlaidaučiau dėdama šimtą ar kelis. Manau, jei nesate kviečiami į vakarinę dalį, tai tikrai nereikia labai išlaidauti smile.gif
Atsakyti