Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 03, 10:16)
Sveikos mergaites,
Dedu savo grafikiuka keistuoli... ax.gif laukiu komentaru.. blush2.gif
user posted image

Aha tikimes kad bus teigiamas wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 03, 10:28)
Jei sulauksiu "svaraus" pirmadienio tikrai pazadu NT.. biggrin.gif

clap.gif laukiam nesilaukiam, kumscius laikysiu. Jei bus + ir gims berniukas, bus Mindaugas biggrin.gif tongue.gif
( cia mano tokie isvedziojimai del liepos 6 d. teigiamo testo lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 03, 10:30)
clap.gif laukiam nesilaukiam, kumscius laikysiu. Jei bus + ir gims berniukas, bus Mindaugas  biggrin.gif  tongue.gif
( cia mano tokie isvedziojimai del liepos 6 d. teigiamo testo  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia sugalvojai...
Atsakyti
jau dabar pradedu laukti pirmadienio biggrin.gif uz kiekviena dziaugiuosi, ir liudziu, kai sulaukia mm ax.gif
Atsakyti
o as zinokit atrodo normaliai kraujuoti pradejau.. tai nebezinau ka daryti, ar jau zymeti kaip pirma cd ar dar ne.. jauciu reikia gydytojai pasiskambinti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justta @ 2009 07 03, 11:39)
o as zinokit atrodo normaliai kraujuoti pradejau.. tai nebezinau ka daryti, ar jau zymeti kaip pirma cd ar dar ne.. jauciu reikia gydytojai pasiskambinti..  g.gif

Jo butinai pasiskambink ir pasikonsultuok bus ramiau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal galite kuri nors man padeti? As noriu prisijungti prie www.FertilityFriend.com, taciau nezinau kas galetu atsiusti pakvietima. Gal kuri nors galite atsiusti man pakvietime el. pastu?
Atsakyti
QUOTE(Svogunyte @ 2009 07 03, 11:56)
Sveikutes,

Gal galite kuri nors man padeti? As noriu prisijungti prie www.FertilityFriend.com, taciau nezinau kas galetu atsiusti pakvietima. Gal kuri nors galite atsiusti man pakvietime el. pastu?

Ir aš norėčiau to paties blush2.gif austejoss@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 07 03, 11:59)
Ir aš norėčiau to paties blush2.gif austejoss@gmail.com

Prasom tikrink pasta.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Svogunyte @ 2009 07 03, 11:56)
Sveikutes,

Prasyk i man i AZ ar cia savo pasta.. smile.gif
Atsakyti
Gavau progesterono tyrimo atsakyma -9,14 verysad.gif toks rodiklis rodo, kad O si cikla nebuvo, nors OT rode ovuliacija ir gyd. kai per echo ziurejo 10 c.d., butent mate,kad folikulas jau ant dienu turejo ovuliuoti ir BT rode ovuliacija g.gif
gal folikulas sunyko ir O nebuvo...
karocia, galiu jau si cikla daugiau nematuoti.... Lauksiu naujo.
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 03, 11:32)
Gavau progesterono tyrimo atsakyma -9,14  verysad.gif toks rodiklis rodo, kad O si cikla nebuvo, nors OT rode ovuliacija ir gyd. kai per echo ziurejo 10 c.d., butent mate,kad folikulas jau ant dienu turejo ovuliuoti ir BT rode ovuliacija g.gif

console.gif Va cia ir naujiena man, kad OT ir BT rodo O, o tyrimas rodo kad nebuvo doh.gif gal cia daug kam ir tikimes ciklo gale kazko kai O realiai net nebuna doh.gif sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 07 03, 12:32)
Gavau progesterono tyrimo atsakyma -9,14  verysad.gif toks rodiklis rodo, kad O si cikla nebuvo, nors OT rode ovuliacija ir gyd. kai per echo ziurejo 10 c.d., butent mate,kad folikulas jau ant dienu turejo ovuliuoti ir BT rode ovuliacija g.gif

Gal aš čia ir drąsiai, bet man atrodo, kad ovuliacija buvo. Tik va, kodėl progesteronas toks žemas. Galbūt įmanomos ir kitos priežastys?.. Kas turite kokių minčių, parūpo g.gif

va ką radau
Progesterono koncentracijos sumažėjimas nustatomas esant sutrikusiai luealinei fazei (papildau, kad tai vadinama antra fazė, kas nežinot biggrin.gif ), trumpos lutealinės fazės sindromui
. O gal tai? ir toks apačioje šliaužimas būtų kaip ir pateisinamas, nes net jei ir nėra nėštumo, šliauži pernelyg žemai (nors buvai ir pakilusi g.gif )

Bet va, rašo
Jeigu progesterono koncentracija viršija 20 nmol/l dešimties dienų laikotarpyje moterims, nevartojančioms steroidinių preparatų, tai rodo, kad įvyko ovuliacija. Progesterono reikšmės mažesnės, nei 3 nmol/l liudija, tai, kad ovuliacija neįvyko.
verysad.gif Tai tuomet galima būtų teigti, kad ovuliacija neįvyko. Nu niekad nepatikėčiau, jei to tyrimo nebūtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 03 liepos 2009 - 11:50