Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 07 14, 09:06)
labas rytas  4u.gif  stai ir mano sliauzikas, kaip istvert iki 5tadienio nedarius NT, neisivaizduoju  blush2.gif
http://www.babyplan.ru/profile/42879

vauuu, implantacinis pakritimas. thumbup.gif
Papildyta:
Laba diena. 4u.gif

O stai mano grafikelis.

http://www.babyplan.ru/profile/31260

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 07 14, 10:15)

console.gif Sekmes tau.

Ydomu kaip yra cia su ta BT, jau ne pirma karta girdziu, kad giniai pasako, jog BT atgyvena g.gif Bet man tai sutampa su O, o kas daro OT tai ir su OT matau, kad mergaitem sutampa ax.gif

Aciu uz linkejimus. Lauksim savo II 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Delena @ 2009 07 14, 10:30)
O stai mano grafikelis.

Na labi grazu ten pas tave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2009 07 14, 10:30)
Laba diena.  4u.gif
O stai mano grafikelis.
http://www.babyplan.ru/profile/31260 ax.gif

nu labai liux pas tave grafikiukas, pakritimas grazus, aiskus ir svarbiausia laiku thumbup.gif
Atsakyti
labas mergaites,
AudroneM aciu uz palinkejimus smile.gif tau to paties!
Ikeliu savo grafikeli...taciau taip maudzia pilvo apacia, o ir visa savijauta pries mmm, pazistama iki smulkmenu...o jos ateiti turetu 17 d..

grafikelis
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2009 07 14, 09:09)
Sveikos 4u.gif
Vis uzbegu paskaitineju... Skorpione_amzinai nu bet tavo grafikelio grozis.. wub.gif  wub.gif  manau cia jau kazka gero zada.. mirksiukas.gif  O as tai neturiu dar ka rodyt siandien 10 cd.. ax.gif

QUOTE(Delena @ 2009 07 14, 09:30)
vauuu, implantacinis pakritimas.  thumbup.gif

na tikiuosi ten kas nors implantavosi, nes sedziu kaip ant adatu pilna vilciu blush2.gif tik neramina tai kad pilva jau 3 dienas taip maudzia, jog atrodo kad tuoj mmm pramus g.gif krutines sonus pradejo skaudet, katrstis musa, na cia lyg ir geri pozymiai butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 07 14, 10:13)
labas mergaites,
AudroneM aciu uz palinkejimus smile.gif tau to paties!
Ikeliu savo grafikeli...taciau taip maudzia pilvo apacia, o ir visa savijauta pries mmm, pazistama iki  smulkmenu...o jos ateiti turetu 17 d..

grafikelis

Eina sau, taigi jau 15 DPO - kodėl dar negadini testuko? Manau aišku, kad nestuke.gif smile.gifIš kur tu nusprendei, kad tau mm turi būti 07.17? nes jei O buvo 13 CD, tai mmm apytiksliai tau turėjo ateiti šiandien smile.gif Gadink testuką mergyt... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimozyte: 14 liepos 2009 - 10:53
QUOTE(mimozyte @ 2009 07 14, 10:52)
Eina sau, taigi jau 15 DPO - kodėl dar negadini testuko? Manau aišku, kad nestuke.gif  smile.gifIš kur tu nusprendei, kad tau mm turi būti 07.17? nes jei O buvo 13 CD, tai mmm apytiksliai tau turėjo ateiti šiandien smile.gif Gadink testuką mergyt... wub.gif

na, mano ciklas vid 30 d, todel ir neskubu, nes turi ateiti 17d...cia gal grafikelis ka nors ne taip nubraize? g.gif
As taip pat noreciau gadinti NT, taciau laikausi, mat tokiu pat pozymiu jau buvo, o mmm atejo... siandien jau issitraukiau NT, bet..padejau atgal...
Dar pakentesiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites

4u.gif Sėkmės tau. Viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites

Atejau atsisveikinti. Vakar mm parsivilko. Taigis sio ciklo 15 diena man bus daroma laparoskopija. Todel nebematuosiu BT. Tiesiog nebera tikslo. Ir dar siandien nustebino gydytojas. Kreipiausi pas kita ginekologa, nei vaiksciojau iki siol. Jis paziurejes mano hormonu tyrimus, itare, kad nevyksta Ovuliacija (prolaktinas ant virsutines ribos). Betgi tyrimai buvo daryti vasario menesi  doh.gif Tai kokio velnio mano senoji gydytoja to neitare? Ir dar tarstelejo, kad BT pasenes metodas! g.gif  Ir dar liepe man  daryti ovuliacijos testus... Nu bet visa tai jau kitos pasakos istorija smile.gif Graziu, laimingu Jums grafikiuku ir atnesanciu II  oro_buckis.gif

nu dabar arba visai i sona pavarysiu arba ne, bet kuriuo atveju nepykite ir pataisykite ar pridurkite, nes noriu kuo daugiau issiaiskinti teisybes apie BT, nes paskutiniu metu BT giniu kritikuojama kaip ne itin tinkamas metodas ir kartais man iskila klausimas, ar tikrai verta matuoti.

susiradau tavo (AudroneM) visus ciklus, atidziai juos perziurejau. Tau itaria, kad nevyksta O, bet manau, kad BT tai irgi rodo. Nesu cia stipri zinove, bet kad tik viename tavo grafike buvo aiskus tempos pakilimas, turiu omenyje 2 padalom. kitas dalykas, labai mazas skirtumas tarp faziu, o tas tempos pakilimas viena padala beveik yra visada. dar atkreipiau demesi i tai, kad pirmos fazes tempa eina su ta raudona isvesta horizontalia linija. Padariau isvada, jei tempa nepakyla bent dviem padalom, gal tikrai jau galima itarti kazka negero, tuo labiau turint maza skirtuma tarp faziu.

Ka kitos mano apie tai? gal tas BT matavimas nera jau tokia nesamone, gal ji jau parodo kazka? Mane sudomino AudronesM ciklai, nes ir pas mane ne visad tempa pakyla keliom padalom.

Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2009 07 14, 11:11)
na, mano ciklas vid 30 d, todel ir neskubu, nes turi ateiti 17d...cia gal grafikelis ka nors ne taip nubraize? g.gif
As taip pat noreciau gadinti NT, taciau laikausi, mat tokiu pat pozymiu jau buvo, o mmm atejo... siandien jau issitraukiau NT, bet..padejau atgal...
Dar pakentesiu ax.gif

Mergyt, turbūt ne visai supranti... nesvarbu koks tavo ciklas, svarbu kiek dienų po Ovuliacijos paprastai trunka tavo II fazė, nes ji VISADA yra tokia pati, pvz, mano II fazė 13 dienų tik. II fazę gali trukti nuo 12 iki 16 dienų jei neklystu, čia jau maksimum. taigi, nuo ovuliacijos dienos skaičiuoji kokia 12-16 dienų - tada tiksliai turi ateiti mm. Ovuliacija pas tave nubrėžta yra labai tiksliai, nes po to pakilo per 0,4 laipsnio, reiškia tikrai ovuliavai tuo metu, ir dabar tau TIKRAI yra 15 DPO - jau daug. Esu 100 proc įsitikinusi, kad esi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ir testukas tai patvirtins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2009 07 14, 12:40)
Mergyt, turbūt ne visai supranti... nesvarbu koks tavo ciklas, svarbu kiek dienų po Ovuliacijos paprastai trunka tavo II fazė, nes ji VISADA yra tokia pati, pvz, mano II fazė 13 dienų tik. II fazę gali trukti nuo 12 iki 16 dienų jei neklystu, čia jau maksimum. taigi, nuo ovuliacijos dienos skaičiuoji kokia 12-16 dienų - tada tiksliai turi ateiti mm. Ovuliacija pas tave nubrėžta yra labai tiksliai, nes po to pakilo per 0,4 laipsnio, reiškia tikrai ovuliavai tuo metu, ir dabar tau TIKRAI yra 15 DPO - jau daug. Esu 100 proc įsitikinusi, kad esi  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif ir testukas tai patvirtins thumbup.gif

bet kuriuo atveju jai turetu jau arba rodyti II, arba ne, NT gadinti apsimoka, cia jau nebesiskaitytu kaip NT gamintoju remimas, cia jau NT gadinimas butu del informacijos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,na stai mano grafikelis
user posted image

Man atrodo,kad jokios O nebuvo g.gif cia sprendziu is isskyru ir kaklelio padeties,bet ir grafike man jos nesimato,juk kad O butu reikia 3 dienu aukstos,po 6 dienu zemos temp,o pas mane to nera schmoll.gif tai gi nieko nesuprantu,arba O tikrai nebuvo unsure.gif
Atsakyti