Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(Abo @ 2009 07 15, 19:27)
ai aš nebekerpu, nes mane nervina, kai negaliu matyt normaliai. Šį ciklą sugadinau jau 29 OT, iš jų 15 jau  DPO  blush-anim-cl.gif

As tai kai pamaciau, kad virs 6 Lt, vos neapakau doh.gif Nusipirkau, po to sugalvojau padalint blush2.gif
Atsakyti
ai aš nebekerpu, nes mane nervina, kai negaliu matyt normaliai. Šį ciklą sugadinau jau 29 OT, iš jų 15 jau  DPO  blush-anim-cl.gif

kai taip pasakei apie OT ir DPO net nuejau ir susiradau dar karta tavo grafikeli smile.gif

tai tu net du kartus ta pacia diena gadini? a tu pabludai? jau tuoj gi NT gadinti reiks? Kam tie OT nuo taip anskti ar as cia ko nesuprantu?
Atsakyti
15 jau  DPO  blush-anim-cl.gif

na ir ka rodo? bigsmile.gif kada NT
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 19:30)
As tai kai pamaciau, kad virs 6 Lt, vos neapakau  doh.gif Nusipirkau, po to sugalvojau padalint  blush2.gif

tai cia visos perka is zydru akiu, tai tada jis gaunasi apie lita, uz tai visos kaip pabudusios ir gadina juos i desine ir i kaire...as ir ju uzsipirkau 20 lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, liudna man siandien verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/42879
mplantacinis pakritimas, buvo visai neimlantacinis, o ir atskaiciavus nuo siandienos 14d O vyko tuomet kai ND nebuvo, vnz kita cikla teks vaisingaja savaite kasdien ND daryt kad nepraleisciau, iki kito ciklo, mergikes mirksiukas.gif

Abo, Delena sekmes finisuojant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione_amzinai: 15 liepos 2009 - 18:35
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 07 15, 19:33)

lauksim griztancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 19:32)
na ir ka rodo?  bigsmile.gif  kada NT

jei gerai pamenu, tai pas ja jau gana ryskus OT
Papildyta:
sveikutes, liudna man siandien  verysad.gif

4u.gif

Papildyta:
Va radau, ka sian ABO rase apie savo OT:

"Mano irgi ryškūs, bet ne teigiami, einu iš proto Nu kaip man nusibodo tuos juostelės ir myzaliukai negaliu"
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 15, 19:32)
tai cia visos perka is zydru akiu, tai tada jis gaunasi apie lita, uz tai visos kaip pabudusios ir gadina juos i desine ir i kaire...as ir ju uzsipirkau 20  lotuliukas.gif

Tikrai neperku iš jokių žydrų akių, nes turiu proto pati nusipirkt iš ebay pigiau nei po litą tongue.gif .

Ryškūs pas mane OT, bet deja, ne teigiami. Taigi, tai nieko nesako schmoll.gif .

Iš tikrųjų man šiandien žiauri migrena, plius buvau pas odontologę, ten mane nutasė, nes dygsta protinis ir stumia kitus dantis, radom dar karieso su atviru nervu, uždėjo vaistų, nusikaliau per tą karštį, stresas, skausmas, viskas taip susimaišė, kad nusispjoviau ir kai pajudėsiu nuo kompo ir kai vėl dės skausmas, gersiu vaistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 15 liepos 2009 - 18:49

priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 07 15, 19:46)

tai kada NT mums laukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 19:50)
QUOTE(Abo @ 2009 07 15, 19:46)

tai kada NT mums laukt bigsmile.gif

Eik tu, nėr ką laukt, dariau aš šiandien, gerai gerai, kapstytis nereik po mano žinutes, ką aš ten sakiau apie darymą mmm dieną, nebesvarbu, viso gero laugh.gif bye1.gif
Atsakyti
sveikos, kaip laikotes (tikiuosi visos pakankamai aukstai lotuliukas.gif ).
O va cia tai mano idomymybes, dar tokio per visus matavimus neturejau, ir nezinau ka begalvoti g.gif
user posted image
O va dabar ikisau termometra pazastin ,,ant durniaus" pasimatuoti. Ir ka - 37.2 blink.gif
Gal karsciuoju? karsta.gif
Atsakyti