Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

[quote=Abo,2009 07 15, 19:51]
tai kada NT mums laukt bigsmile.gif
[/quote]
Eik tu, nėr ką laukt, dariau aš šiandien, gerai gerai, kapstytis nereik po mano žinutes, ką aš ten sakiau apie darymą mmm dieną, nebesvarbu, viso gero laugh.gif bye1.gif
[/quote]
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2009 07 15, 19:53)
sveikos, kaip laikotes (tikiuosi visos pakankamai aukstai  lotuliukas.gif ).
O va cia tai mano idomymybes, dar tokio per visus matavimus neturejau, ir nezinau ka begalvoti g.gif
user posted image
O va dabar ikisau termometra pazastin ,,ant durniaus" pasimatuoti. Ir ka - 37.2  blink.gif
Gal karsciuoju?  karsta.gif

o gal nestuke.gif biggrin.gif tokia tempa pazastyje geras zenklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 07 15, 19:53)

kiek pas tave DPO? kada mmm nelauki?
Atsakyti
Siandien kaip ir 14 DPO. O mmm ateina po 13 ar 14 dienu po O. Taigi dar siandien galiu buti rami, bet ryt noriu arba NT teigiamo, arba mmm mad.gif
Visi daryti NT be menkiausio seselio, OT tik seseliuoja. Dabar sausa, ir jokio jausmo, kad tuoj tuoj mmm g.gif Krutine paspaudus nemaloni unsure.gif Kankina kazkoks lyg papykinimas, lyg jausmas kad valgyt noriu (nors tik pavalgius), lyg kazkoks nevirskinimas. Sunku nusakyti...
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 07 15, 20:00)
Siandien kaip ir 14 DPO. O mmm ateina po 13 ar 14 dienu po O. Taigi dar siandien galiu buti rami, bet ryt noriu arba NT teigiamo, arba mmm  mad.gif
Visi daryti NT be menkiausio seselio, OT tik seseliuoja. Dabar sausa, ir jokio jausmo, kad tuoj tuoj mmm g.gif Krutine paspaudus nemaloni unsure.gif Kankina kazkoks lyg papykinimas, lyg jausmas kad valgyt noriu (nors tik pavalgius), lyg kazkoks nevirskinimas. Sunku nusakyti...

tai galim laukti ryt NT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 07 15, 20:00)

tuoj bus aisku, nedaug beliko laukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbane25 @ 2009 07 15, 19:02)
tai galim laukti ryt NT bigsmile.gif

kazkaip mazai tikiu, kad ryt ims ir uzryskes, nes pries tai tris dienas daryti pliki nuogi neigiami, anei seseliuko (nors ir taip, ir anaip ziurejau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 18:12)
nea kentejau nuo pietu  hihihi.gif gabrieliukas kai paklause manes apie OT, tai sudurniavau ir nusipirkau. Tik forume girdejau visos kalba apie 20, 30, o pas mane 40  blink.gif

4u.gif As pati jau OT prigadinus per si cikla,geriau patylesiu kiek cool.gif Ir pas mane reiskiasi tie nejautrus,niekada neziurejau net kokio jautrumo g.gif Buvau pirkus elektronini vienu roz,bet brangokai man gautusi,nes ten tik 7 pagaliukai,o man juk reik laaaabai daug biggrin.gif ax.gif

QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 07 15, 18:33)
sveikutes, liudna man siandien  verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/42879
mplantacinis pakritimas, buvo visai neimlantacinis, o ir atskaiciavus nuo siandienos 14d  O vyko tuomet kai ND nebuvo, vnz kita cikla teks vaisingaja savaite kasdien ND daryt kad nepraleisciau, iki kito ciklo, mergikes  mirksiukas.gif

Liudna,bet lauksim taves su nauju grafikeliu ir naujom viltim 4u.gif

Linutas,lauksim NT ryt ax.gif
Atsakyti
pagaliau ir as pradejau pildyti,dar tik 6 cd,bet reikia dar ipuseti,kad kazka parodyti galeciau blush2.gif visom po boliona virusiuku kurioms cia lbai pakile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 07 15, 21:17)
pagaliau ir as pradejau pildyti,dar tik 6 cd,bet reikia dar ipuseti,kad kazka parodyti galeciau blush2.gif visom po boliona virusiuku kurioms cia lbai pakile 4u.gif

nieko, savaitele greit prabegs ir tu tuoj O lauksi. Prie Bt patarciau zymet ir isskiras 4u.gif
Atsakyti
ppas mane kazkaip prastai su jom,sausai blink.gif na bet jo bandysiu viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2009 07 15, 21:38)
ppas mane kazkaip prastai su jom,sausai blink.gif na bet jo bandysiu viskas thumbup.gif

pradzia ir turi but sausa, po to skystes ir taps E. kai nestebi tai visai kitaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione_amzinai @ 2009 07 15, 19:33)
sveikutes, liudna man siandien  verysad.gif
Praleidau kažkaip tave sad.gif jetus, neįtikėtina, taip gražiai rodė "implantaciją" sad.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 15, 21:40)
pradzia ir turi but sausa, po to skystes ir taps E. kai nestebi tai visai kitaip atrodo  4u.gif
Man dažniausai būna tik drėgna, nors gal anksčiau eggwite nė nepastebėdavau.
Atsakyti