Įkraunama...
Įkraunama...

Bt matavimas

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 16, 09:06)
Nu jap 4u.gif Bet as  kaip Sugar free,jauciu ryskiausius pozymius O,vakar nugara ir sona tiek skaudejo doh.gif Ir kai darem ND,tai siaubingas skausmas,siandien tas pats ir plius dar maudena pilva g.gif Ir vakar kai vaziavau masinuku,tai jauciu,kad tuoj apalpsiu,saltas prakaitas tik ismuse,sustojau kokias 5min pastovejau,iki namu davaziavau issigandus doh.gif Va sitaip apalptum uz vairo,greitis didelis,cia laksto visi kaip isproteje doh.gif Atsiprasau as cia biski  poster_offtopic.gif

aš pabandžiau rytdienai FF įvesti tokią pačią temperatūrą kaip šiandien ir man gražiausiai brėžia O 19CD blush2.gif kaip ir jaučiau. Tik tiek, kad ta mano temperatūra žemoka, bet kaip FF rašo tai būdinga liepai, o gal ir mano organizmui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2009 07 16, 08:12)
aš pabandžiau rytdienai FF įvesti tokią pačią temperatūrą kaip šiandien ir man gražiausiai brėžia O 19CD  blush2.gif  kaip ir jaučiau. Tik tiek, kad ta mano temperatūra žemoka, bet kaip FF rašo tai būdinga liepai, o gal ir mano organizmui  g.gif

Nu va thumbup.gif Bet gal ryt pakils jau Bt g.gif
Pas mane praeita cikla,tai visai kitaip buvo su BT,testai buvo teigiami
15CD-BT 36.8
16CD-BT 36.5
17CD-BT 36.8 (BB nubreze O)
O dabar nesuprasi kaip cia brez ir kaip bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 16, 09:06)
Bet as  kaip Sugar free,jauciu ryskiausius pozymius O

As dar nelabai stipriai jauciu. Tik va buvo dvi dienos E, siandien nzn kaip bus, bet pradejo vos vos mausti desinej, ties kiauside. Gal jau kazkas vyksta, dar labai silpnai, tai nesu tikra rolleyes.gif

Sugar Free, FF rase, kad liepai budina zema temp, bet skirtumas tarp faziu vis tiek turi islikti tas pats rolleyes.gif Mazokai pas tave cia pakile, gal ryt pakilsi labiau. Nes praeita men as irgi viska jauciau, pakilo mazai FF nubreze, bet manau, kad O man nevyko arba ivyko veliau blush2.gif
Atsakyti
Nu zodziu va ziurekit,cia mano OT,paskutinis jau dabar pasidariau(aisku po piet kartosiu) g.gif Nu teigiamutukas paskutinis ir vakar dienos g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 16 liepos 2009 - 08:55
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 16, 09:54)
Nu zodziu va ziurekit,cia mano OT,paskutinis jau dabar pasidariau(aisku po piet kartosiu) g.gif Nu teigiamutukas paskutinis ir vakar dienos g.gif

Labas rytas,

eik ND daryti, o ne testu kartoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif
Pasirodau savo O grafikeli, reiks pratesti duphastono gerima, kad nesugadinti ko nors blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 16, 09:06)
Labas rytas,

eik ND daryti, o ne testu kartoti  lotuliukas.gif

Tai ND jo,bet vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 16, 10:06)
eik ND daryti, o ne testu kartoti  lotuliukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

Ingutevi ir tau temp, kaip mums tokia pat , kaip vakar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 16, 10:16)
Tai ND jo,bet vakare ax.gif

ryte sako gerenis buna vyru turtas tongue.gif

QUOTE(Chenelle @ 2009 07 16, 10:17)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Ingutevi ir tau temp, kaip mums tokia pat , kaip vakar  biggrin.gif

Karstis jumi visas labai veikia vienodai smile.gif
as tai zigzaguoju, bet dar ner ka rodyti, tik 8 c.d.
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2009 07 16, 09:26)
Sugar Free, FF rase, kad liepai budina zema temp, bet skirtumas tarp faziu vis tiek turi islikti tas pats  rolleyes.gif Mazokai pas tave cia pakile, gal ryt pakilsi labiau. Nes praeita men as irgi viska jauciau, pakilo mazai FF nubreze, bet manau, kad O man nevyko arba ivyko veliau  blush2.gif

hmmm...nu žiūrėsim, nes testas teigiamas buvo 19 cd, o jau tos pačios dienos vakare prasidėjo skausmai ir gausios išskyros, o vat vakar viskas apie piet ir nurimo. Oj sunkus darbas tas vaikučių planavimas lotuliukas.gif
Praeita ciklą matavau tik antrą fazę, tai maksimali temperatūra buvo 37, vadinasi ir šiaip būsiu prie tų kur temperatūra nepakila aukšta. Aš net sergant aukšos tempos neturiu
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 07 16, 09:32)
ryte sako gerenis buna vyru turtas  tongue.gif

Nu taip,vieni sako ,kad kas diena reikia ND,kiti kas antra.Vienoms is kart po mmm uzkimba,kitoms per mmm,visko buna mirksiukas.gif O as manau,kad kaip sakoma bus laikas ,bus ir vaikas,gali stacia galva zemyn,ale jei nelaikas dar rolleyes.gif As jau sakiau jei sis ciklas nevykes,tai vsio baigsiu matuotis ,testuotis ir visaip kitaip uotis blush2.gif Nu gal viena kita testuka ir pasidarysiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 16, 11:00)

tikrai 4u.gif
Atsakyti