QUOTE(ely @ 2004 04 07, 14:21)
Mes mėgstam triušieną
O ruošiu paprastai: supjaustau gabalėliais, apibarstau prieskoniais, juos apvolioju miltuose ar džiuvėsėliuose ir apkepu keptuvėje, kad apskrustų. tada dedu į troškintuvą, pridedu įvairių daržovių (skaniausia daug morkų), būtinai dedu svogūnų, česnakų, o kitokių pagal nuotaiką Įpilu vandenuko ir troškinu, o kiek laiko, tai nė nežinau - pasmaigstau, paragauju ir žinau kada išsitrošino, pridedu grietinės. Paprastai morkos troškinasi ilgiausiai, na, maždaug tiek laiko, kiek verda bulvės.
Labai tinka prie triušienos karštas burokų garnyras. Šiek tiek rūkytų lašinukų kubelių paspirginu, tada dedu svogūno kubelius ir kai apkepa sudedu virtus sutarkuotus burokėlius, į patį galą galima įdėti grietinės.
Šiandien kaip tik gaminsiu triušieną, reiks pasiskolinti keletą ingradiantų iš Bea receptėlio
O ruošiu paprastai: supjaustau gabalėliais, apibarstau prieskoniais, juos apvolioju miltuose ar džiuvėsėliuose ir apkepu keptuvėje, kad apskrustų. tada dedu į troškintuvą, pridedu įvairių daržovių (skaniausia daug morkų), būtinai dedu svogūnų, česnakų, o kitokių pagal nuotaiką Įpilu vandenuko ir troškinu, o kiek laiko, tai nė nežinau - pasmaigstau, paragauju ir žinau kada išsitrošino, pridedu grietinės. Paprastai morkos troškinasi ilgiausiai, na, maždaug tiek laiko, kiek verda bulvės.
Labai tinka prie triušienos karštas burokų garnyras. Šiek tiek rūkytų lašinukų kubelių paspirginu, tada dedu svogūno kubelius ir kai apkepa sudedu virtus sutarkuotus burokėlius, į patį galą galima įdėti grietinės.
Šiandien kaip tik gaminsiu triušieną, reiks pasiskolinti keletą ingradiantų iš Bea receptėlio
Papjove vyras triusius,tai pasigaminau pagal si recepta. Tikrai labai skaniai gavosi, tik kad viena pati turejau valgyti,vyras atsisake griestai,pasake paliksiu vaikams(kazko jis negalejo valgyt,turbut gaila buvo triusiu) o dukra taip pat paklause kas cia yra? Tai sake valgyt nenori