QUOTE(Axelis @ 2009 07 06, 23:20)
Dekui. Vaziuoju operuotis. Kiek internete domejausi, tai pasas per 1 diena - 200lt, viza per dvi dienas - 250lt. Tikiuosi iki treciadienio viskas bus.
Gal zinai kiek traukinio bilietas i Minska ir atgal?
Kur cia girdejai, kad Vilniuj filialas atsidaro gruodi? Neteko uzmatyt tokios informacijos niekur
Pernai rudenį už bilietus mokėjau apie 19 Lt (į vieną pusę), kažkiek brango, tai bus virš 20 Lt. Aš važiavau iš vakaro, pernakvojau Minske, o tada jau iš ryto važiavau klinikon. Kadangi apsistojau pas vietinį žmogų, turėjau gerą Minsko žemėlapį, tai man viską parodė, kur važiuot, kur persėst, ir t.t., nors pirmą kartą surasti nebuvo labai paprasta, nugrybavau, teko klausti gatvėje.
Apie filialą skaičiau klinikos puslapyje, tiesa, dar pernai rašė, kad Vilniuje jis atsidarys šių metų kovą...
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 07, 09:08)
Madam mėgstate riziką nuosavos sveikatos sąskaita? O jei po ragena buvo bjaurastis įsiveisusi ir biškį "pagraužusi" tarpsluoksnį? Nesusiejat su dabartiniu blogesnio regėjimo faktu? Vat ir bus Jums "astigmatizmas"...
Ne, rizikos nemėgstu, tiesiog taip jau nutinka, žinau, kad nėra gerai, ir gal su laiku pasitaisysiu.
Tai pasakyk man tamsta, kaip čia yr: viename poste sakai, kad jei kas ir buvo tose akyse - seniai pražuvo, kitame - kad gal kas užsiveisė? Skaitau pasisakymus atidžiai, kaip žmogaus, ne sykį gavusio konsultacijas klinikoje, nepagalvok, kad kabinėjuosi.
Beje, astigmatizmu nesiskundžiu, jį labai gerai man "išnaikino"