QUOTE(Justib @ 2012 02 07, 12:06)
Sveikos,
išteku šią vasarą ir mano tėtis yra mires. Galimybės nuvažiuoti vestuvių dieną ant kapų neturiu, tačiau noriu jį pagerbti tylos minute per vestuves. Gal galite patarti, kuriuo momentu vestuvėse yra tai daroma ir kas turi pranešti apie tylos minutę.
išteku šią vasarą ir mano tėtis yra mires. Galimybės nuvažiuoti vestuvių dieną ant kapų neturiu, tačiau noriu jį pagerbti tylos minute per vestuves. Gal galite patarti, kuriuo momentu vestuvėse yra tai daroma ir kas turi pranešti apie tylos minutę.
gerbiu ir suprantu jusu nora. as taip pat noreciau teveli pagerbti tylos minute, bet nedrystu. mano mama istekejo uz kito vyro, kai mes dar mazi buvom, tai kazkaip bijau ir ji izeisti. kitas variantas prie kapo nuvaziuoti, tai tada tikrai nebus jokiu isizeidusiu, bet mums visiskai nepakeliuj. tai gal is vakaro nuvaziuosiu, o kad nuvaziuosi tai tikrai, nes man tai lb svarbu,
manau, kad tinkamiausias laikas tylos minutei tai butu iskart po to kai padekosit teveliams. bent as taip daryciau, padekotumem teveliams, kurie su mumis, ir paprasyciau tylos min pagerbti teveli. (tik kaip reiktu pasakyt neapsizliumbus