QUOTE(Lotus-eater @ 2012 02 14, 12:42)
Ir man atrodo, kad geriau tiesiog tyliai apie jį pagalvoti, nei viešai. Manau, tikrai bus tokių momentų, pvz bažnyčioje, jei ten eisit

baznycioje zinoma ypac tinkamas metas, bet kai nori, visur gali rasti tiesiog minute sau..
QUOTE(suomija09 @ 2012 02 20, 12:46)
Sveikos,
as irgi mastau kaip cia elgtis. Tetes neturiu jau 8 metai, galimybes ta diena nuvykti ant kapu tikrai nebus, nes per puse Lietuvos reiketu vaziuoti ir realiai pati nezinau ar noriu, nes tikrai busiu "pajautrinta" ir asarosiu. Galvojau apie tylos minute.. kalbejau su mama apie tai, ji sake, kad sprest man paciai ka daryt. Viduje, tai labai didelis noras bent akimirka skirti jam, bet nezinau ar taip daro, ar dera.. tai vis dar svarstau..
O nemanai, kad susigraudinsi ir per tylos minute? As asmeniskai ir nepajautrinta per tylos minute susigraudinu, pagalvojus apie savo du labai labai labai... zmones... nes vistiek pagalvoji ir be progos per ta minute, kad tiesiog noretum, kad butu salia. Zinoma, nesmerkiam niekas uz toki elgesy, jeigu norisi - pirmyn, tik isreiskeme savo nuomone, kad nereiketu, o reiketu tyliai sau. Ar cia vyrauja tas poziuris, kad jeigu neparodysiu to spektaklio visiems, tai visi galvos, kad neatsimenu, pamirstu, nepagalvoju, nepagerbiu?

aridax teisi siaip, bet vistiek manau, kad jeigu norisi tai ir reikia daryti tai sau paciai su savimi, o ne pries visus, man vel toks atitinkamas spektaklis gaunasi, nes svarbiausia kas viduje ir sirdyje