Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

Neturiu mamos, bet kapelius sutvarkėm iš vakaro uždegėm žvakutes. Kapai labai arti namų yra, bet vestuvių diena yra šventė, todėl ir nenorėjau važiuot. Bažnyčioj giliai širdyje ir visą gyvenimą mamytė yra su manim wub.gif Ir žinau, kad ji į mane žiuriu kaip žvaigždutė ir džiaugiasi, kad man viskas yra gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

išteku šią vasarą ir mano tėtis yra mires. Galimybės nuvažiuoti vestuvių dieną ant kapų neturiu, tačiau noriu jį pagerbti tylos minute per vestuves. Gal galite patarti, kuriuo momentu vestuvėse yra tai daroma ir kas turi pranešti apie tylos minutę.
Atsakyti
As tai planuoju is vakaro tiesiog sutvarkyti ir uzdegti zvakute 4u.gif
Atsakyti
Užtektų prieš vestuves aplankyti kapus.
Nesu tikra, ar vertėtų per vestuves skelbti tylos minutę... g.gif
Atsakyti
Na as irgi labai abejociau.. ir del vaziavimo butent ta pacia diena labai abejoju.. apskritai kazkaip tai kitokia svente, nemanau,kad tinkama tam laikas ir vieta, o kaip visada sakau, svarbiausia ka tu viduje jauti ir gerbi tai yra svarbiausia. jeigu kazkuria minute pati tyliai prisiminsi ir pamastysi bus ne ka blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 14, 12:37)
Na as irgi labai abejociau.. ir del vaziavimo butent ta pacia diena labai abejoju.. apskritai kazkaip tai kitokia svente, nemanau,kad tinkama tam laikas ir vieta, o kaip visada sakau, svarbiausia ka tu viduje jauti ir gerbi tai yra svarbiausia. jeigu kazkuria minute pati tyliai prisiminsi ir pamastysi bus ne ka blogiau  mirksiukas.gif

Ir man atrodo, kad geriau tiesiog tyliai apie jį pagalvoti, nei viešai. Manau, tikrai bus tokių momentų, pvz bažnyčioje, jei ten eisit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justib @ 2012 02 07, 13:06)
Sveikos,

išteku šią vasarą ir mano tėtis yra mires. Galimybės nuvažiuoti vestuvių dieną ant kapų neturiu, tačiau noriu jį pagerbti tylos minute per vestuves. Gal galite patarti, kuriuo momentu vestuvėse yra tai daroma ir kas turi pranešti apie tylos minutę.

Jeigu Tu nori tos tylos minutes, tai ir tebunie. Manau, kad ir pacioje sventeje dalyvaus daugiau zmoniu, pazinojusiu Tavo teti. Galetum susitart su vedanciaisiais, kad tarkim pasitinka jus, atlieka visus formalumus ir bla bla bla, o pries pat patiekiant karsta patiekala pasako, koks reikalas, papraso visu atsistoti, pagerbti tylos minute (galima paminet ne tik Tavo teti, bet ir kitus artimus zmones, kuriu nebera siuo metu su jumis,o butumet noreje, kad jie butu), paskui pasakyti, kad tebus tai vienintele rimta gaida sioje sventeje, ir toliau tegul tesiasi linksmybes smile.gif

Anksciau pati skeptiskai ziurejau, pvz., i vaziavima ant kapu vestuviu diena. Bet dabar mastau - jeigu zmogus to nori, jeigu jam to reikia, tai ir pirmyn. Tegul nesupranta draugai, tegul nesupranta kaimynai, bet kai busi pasielges taip, kaip tau liepe sirdis, niekada nesigailesi - priesingai, dziaugsiesi tuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 17 vasario 2012 - 15:50
Sveikos,
as irgi mastau kaip cia elgtis. Tetes neturiu jau 8 metai, galimybes ta diena nuvykti ant kapu tikrai nebus, nes per puse Lietuvos reiketu vaziuoti ir realiai pati nezinau ar noriu, nes tikrai busiu "pajautrinta" ir asarosiu. Galvojau apie tylos minute.. kalbejau su mama apie tai, ji sake, kad sprest man paciai ka daryt. Viduje, tai labai didelis noras bent akimirka skirti jam, bet nezinau ar taip daro, ar dera.. tai vis dar svarstau..
Atsakyti
QUOTE(Lotus-eater @ 2012 02 14, 12:42)
Ir man atrodo, kad geriau tiesiog tyliai apie jį pagalvoti, nei viešai. Manau, tikrai bus tokių momentų, pvz bažnyčioje, jei ten eisit mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif baznycioje zinoma ypac tinkamas metas, bet kai nori, visur gali rasti tiesiog minute sau.. drinks_cheers.gif

QUOTE(suomija09 @ 2012 02 20, 12:46)
Sveikos,
as irgi mastau kaip cia elgtis. Tetes neturiu jau 8 metai, galimybes ta diena nuvykti ant kapu tikrai nebus, nes per puse Lietuvos reiketu vaziuoti ir realiai pati nezinau ar noriu, nes tikrai busiu "pajautrinta" ir asarosiu. Galvojau apie tylos minute.. kalbejau su mama apie tai, ji sake, kad sprest man paciai ka daryt. Viduje, tai labai didelis noras bent akimirka skirti jam, bet nezinau ar taip daro, ar dera.. tai vis dar svarstau..

O nemanai, kad susigraudinsi ir per tylos minute? As asmeniskai ir nepajautrinta per tylos minute susigraudinu, pagalvojus apie savo du labai labai labai... zmones... nes vistiek pagalvoji ir be progos per ta minute, kad tiesiog noretum, kad butu salia. Zinoma, nesmerkiam niekas uz toki elgesy, jeigu norisi - pirmyn, tik isreiskeme savo nuomone, kad nereiketu, o reiketu tyliai sau. Ar cia vyrauja tas poziuris, kad jeigu neparodysiu to spektaklio visiems, tai visi galvos, kad neatsimenu, pamirstu, nepagalvoju, nepagerbiu? g.gif aridax teisi siaip, bet vistiek manau, kad jeigu norisi tai ir reikia daryti tai sau paciai su savimi, o ne pries visus, man vel toks atitinkamas spektaklis gaunasi, nes svarbiausia kas viduje ir sirdyje g.gif
Atsakyti
jei žmogus nori,tai manau neverta sukti galvos ką kitipagalvos,tačiau jei daryti taip tik dėl to,kad taip reikia,iš viso geriau nereikia..jei kažkas nesupras,nepažinojo galbūt,tai jų reikalas..bet gerbti žmogaus norą ir nuomonę yra būtina..aš už tylos minutę,nebijant ką pagalvos kiti,savo jausmų nėra ko bijoti 4u.gif
Atsakyti
o negeriau, jei vestuves baznycioj, paprasyti kunigo, kad kazkuriuo metu sukalbeti malda uz teveli ar mamyte? g.gif galima is anksto su kunigu viska paderinti ax.gif kazkaip man ta tylos minute prie baliaus stalo, tai nelabai vykusi ideja blush2.gif
dar vienas, man asmeniskai, priimtinas variantas, tai, jei vestuves su ta tradicija, kad jaunuju tevai suteikia palaiminimas namuose, tai kazkuriuo metu tada ta tylos minute padaryt g.gif
Atsakyti
mano irgi tevelis mires... Treti metai.. Manau kad vaziuosiu diena pries vestuves , ir uzdegsiu ant kapu zvakute geliu padesiu. Nes vestuviu diena tai jauciu butu asaru kalnas, jei ir ant tu paciu kapu vaziuociau, ar tylos minute pagerbtume, nes ir taip jau ta diena tokia bus visa ko pilna... Tai dar papildomas stresas visai stoga nuraus...
Atsakyti