Įkraunama...
Įkraunama...

stebuklu stebuklas

Apsiverkiau kaip vaikas... vaje, kiek mamytei teko iskesti... saunuole 4u.gif neispasakyto grozio vaikutis!!! Sveikinimai teveliams!
Atsakyti
koks mielas vaikutis wub.gif
Atsakyti
Baisoka istorija... verysad.gif Gerai, kad su laiminga pabaiga biggrin.gif
Sekmes leliukui ir mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GerdaB @ 2009 07 01, 18:25)
Jau beveik metai kaip mes susituoke, darbus turim abu, kartu esam irgi ne pirma diena.... Kaip ir nieko netruktu.... Bet nuolatinis žvilgčiojimas i praeinančius vaikucius, nuolatinis zavejimasis jais, ir vidinis balsas vis kuždėjo, kad iki pilnos laimes, mum reik pilnos seimos  Pradejau kirbinti savo vyra, kad gal jau laikas, gal jau uzteks kazko laukt, gal jau gana zaist, ir reik pradėti leliuka... Nuolat sulaugdavau vieno ir to pat atsakymo-mazyt, mum dar anksti, dar palaukim... Niekada nedrįsau kisti jam sitos minties per prievarta, visada sakaiu ir maniau, kad leliuko atejimas turi but dvieju zmoniu noras. Vis laukaiu ir laukiau, vis tikejaus, kad ateis tokia diena, kai ir maniskis pagalaiu rysis vaikucio atejimui pas mus...
  user posted image

cray.gif SAUNUOLE tiek istverei 4u.gif ir sunelis labai grazus wub.gif SEKMES JUSU SEIMAI 4u.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif už ištvermę.
Atsakyti
Oi pazystama ir man sita anglisku ligononiu tvarka kai niekas nezino ka daro ir tokia paprasta procedura kaip skatinamieji (gelis arba tablete) duodami para per velai... Dabar kai su antru nestuke.gif , jau zinau kaip reik su tom midwife elgtis, jei reik meluoju. Nelabai grazu, bet antrakart su nubegusiais vandenim trys paros nebenoresiu but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GerdaB @ 2009 07 01, 16:25)

Linkiu jums gerai augti ir stipreti. 4u.gif
Istorija labai jaudinanti. Spaudziu asara. Mes tikriausiai likimo drauges, nes man teko patirti ka reiskia negirdeti vaikucio sirdeles ir nejausti judesiuku. Tiesa, man neteko iskenteti ilgu saremiu ir bemiegiu naktu, bet po gimdymo meldziau dieva, kad tik mano mergyte isgyventu ir butu sveika. Desimt dienu rymojau apsizliumbus prie inkubatoriuko su viltimi, kad viena diena as ja apkabinsiu.
Viskas einu miegot, nes jau apsizliumbiau konkreciai cry.gif cry.gif cray.gif
Atsakyti
4u.gif sekmes didziausios 4u.gif vajei vajei kiek reikia pereiti vandeni ir ugni...
Atsakyti
dabar mano angeliukas miega wub.gif ziuriu i ji, perskaiciau savo istorija ir pamasciau- kokia as laiminga, ir jei tektu, net nedvejodama iskesciau viska is naujo... del savo mazo stebuklelio iskesciau viska, ir ugni, ir vandeni, ir bilika... aciu visom uz grzius zodzius... baisi ne baisi istorija, svarbu nuostabus rezultatas wub.gif
Atsakyti
Waje kaip graudu, na tu ir prisikentejai, bet dziugu kad laiminga pabaiga... 4u.gif Net neisivaizduoju ka pati daryciau tokioj situacijoj, kai lauki nezinomybej.... unsure.gif
Atsakyti
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif Tikrai daug isgyvenot per tas 3 dienas doh.gif bet gerai kad viskas gerai baigesi
Atsakyti