Įkraunama...
Įkraunama...

Šilkas

Aciu uz info drinks_cheers.gif
As noriu tik pagalves uzvalkalo,silktime maciau kainuoja apie 100 tik. Kazin ar tai silkas...Siaip kad ir tas jau ne pacios auksciausios rusies,bet silkas,man tiktu ,nes nenoriu labai brangiai moketi,o jei dar neiprasiu unsure.gif
Atsakyti
keista, bet Lietuvoje neradau, kad kas nors parduotu Mulberry silka, uzsienyje tiek mulberry tiek charmeuse silko kainos beveik vienodos smile.gif
Atsakyti
svikos
Aš irgi susidomėjau šilkinė patalynė,mačiau Silktime yra naturaliu arba Kurimoi mačiau tai kaina tenai apie 3000 lt kainuoja ir galvoju kuom jie skyresi.Gal kuri iš jusu žino kur galima naturalios gauti ir kad kainos nesikandziotu arba internetini puslapi koki kur užsakyti galima
Atsakyti
sveikos panos, prisireikė ir man šilkinės patalynės smile.gif radau štai šią parduotuvę ( pakolkas pigiauisia kiek man teko rasti) :

http://www.ellesilk....illowcases.html

kur priekiauja mulberry šilko patalyne. bėda ta, kad siuntimas pas juos 40 usd verysad.gif tiek į Lietuvą, tiek ir tarpininkei jungtinėse valstijose. taigi smile.gif siūlau kombinuoti vieną pirkimą. aš asmeniškai paimčiau patalynės už 309 usd ( du užvalkaliukai pagalvėms ir vienas kaldrai).

Kas su manim ? biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau Lietuvoje mano manymu paprasčiausia šilkinę patalynę siūtis, nes dažniausiai iš tikrųjų vietoje šilkinės pardavinėjama satininė . Aš pati turiu nemažai tikro natūralaus šilko gaminių- daug skarų (turėtų lyg ir būti poveikis kaklui bigsmile.gif ),pagalvių, antklodę,net kelias sukneles. Bet visų pirma visi tie daiktai yra dažyti ir bent jau natūralistės šioje vietoje turbūt tikrai suabejotų šimtaprocentiniu naudingumu , o antra, tuos daiktus pirmiausia nešioju dėl grožio . O dėl poveikio odai, tai galiu tik pasakyti, kad šilkas man yra pati maloniausia liesti medžiaga , patinka, kaip jis liečiasi prie odos , bet pasakyti, kad tikrai jausčiau poveikį odai tai niekaip negaliu. Beje, esu girdėjusi, kad lygiai tokį patį ar net stipresnį poveikį nei šilkas turi perlai( tik čia būtų kaklo odai) . Kadangi ir tą, ir tą labai mėgstu, tai tikėkimės, kad ir grožio prideda biggrin.gif
Atsakyti
Gražūs daiktai visada grožio prideda smile.gif
dėl natūralumo tai sutinku, dažyta medžiaga. na bet smile.gif aš mielu noru pirkčiau nedažytą, jei tik kas parodytų kur jos gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 10 04, 20:49)
Gražūs daiktai visada grožio prideda smile.gif
dėl natūralumo tai sutinku, dažyta medžiaga. na bet smile.gif  aš mielu noru pirkčiau nedažytą, jei tik kas parodytų kur jos gauti smile.gif

Žinokit kad ir šitame SM kai kas užsiima tapyba ant šilko, vadinasi, tapymui perka nedažytą šilką, tai vat tos tapytojos tiksliai pasakytų, kur tokio absoliučiai natūralaus šilko gauti. Gal jūs pasidomėkite kokiame rankdarbių skyrelyje , ar kur prie parduodamų tapytų skarų , vienu žodžiu, ten, kur tos tapytojos renkasi bigsmile.gif Tik pas jas pavojinga, nes ten tokie grožiai, kad kažką vistiek įsigysi doh.gif
Pati pažiūrėjau- tos pirminės tapybai skirtos skarelės turbūt balintos doh.gif Bet manau, kad tų profių vistiek dėl šilko verta užklausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 04 spalio 2010 - 21:00
QUOTE(Tuberosa @ 2010 10 04, 21:34)
Žinokit kad ir šitame SM kai kas užsiima tapyba ant šilko, vadinasi, tapymui perka nedažytą šilką,

Bet ar auksciausios rusies silka perka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 04, 22:37)
Bet ar auksciausios rusies silka perka? g.gif

Tai vat kai aš tų pusfabrikačių kainas pamačiau, ta suabejojau. Bet kur tada gauti nedažyto, neįsivaizduoju, nes audinių parduotuvėse visi dažyti. Na nebent tartis su atskirų parduotuvių savininkais, bet dėl kelių metrų tikrai neverta , galų gale spalvotas šilkas daug gražesnis, ir kai kuriuose audinių salonuose tikrai puikios kokybės, tai tikėkimės, kad geros emocijos viską kompensuos ir grožio pridės thumbup.gif O jei rimtai, aš pati gal daugiau tikėčiau teigiamu perlų poveikiu,kai aš užsineriu kelias eiles, man rimtai tose vietose kažkokia švelnesnė oda atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 04 spalio 2010 - 22:15
šaunuolės thumbup.gif čia kaip plaukuotiems šuniukams biggrin.gif o ką, negi tik šuniukam gėrio reikia? smile.gif
Atsakyti
bet ar nenuslysta tokia patalyne? as naktinius grynus silkinius turejau-negalejau miegoti
Atsakyti
Gal jau Lietuvoje, kuri atradot, kas prekiautų mullbery šilku? ax.gif
Atsakyti