QUOTE(eja @ 2009 07 20, 18:15)
Merginos, kurios pirkote tamanus iš naujosios siuntos, ar ir jums, kaip man tie tamanai žymiai skystesni ir šviesesni, nesuprantu, bet skiriasi nuo senųjų kaip diena ir naktis, senieji buvo tamsiai žalios spalvos, iš viršaus skystesnis aliejukas, o apačioje tiršta žalia masė, o dabar parsinešiau - sviesiai gelsvos kažkokios spalvos ir skystas skystas aliejukas, jokios tirštesnės masės, kaip čia yra?
Aš pirkau, tik palyginti negaliu, nes senojo tamanu neturėjau. Bet mano tamanu gana šviesūs ir skysti.
Beja, savo nuvargusiais rankytes (
savaitgalį kraustėmės į kitą butą, tai valiau, šveičiau, nešiau, daužiau savo rankytes) vakar tamanu ištepiau, tai jos per naktį tikrai labai atsistatė, oda sušvelnėjo ir rodos, net sumušimus mažiau skauda
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 18:33)
Sakykit, kuom kvepia champaca hidrolatas?Gal kuri uzmatet ar siuo metu jo yra KN? Neapsisprendziu kuri pasirinkti.

Ar si,ar roziu ar maliku.

Kai neuoscius tai nezinau kuris kaip kvepia.
Sakyčiau, kad reikai pauostyti pačiai, nes kiekvienai nosiai skirtingi kvapai patinka

Man pačiai maliku kvapas kaip ir lengvesnis nei champak, bet.. po kelių minučių jis (maliku) man smirdėti pradeda. O champak kaip ir sunkesnis, sodresnis kvapas, bet galiu jį kvėpinti, purkšti ir jis man kvepia. Abu kvapai saldūs, gėliniai. Vasarą tikrai super

Aš, kai Kn buvau, tai tik champak, pelargonijų ir maliku hidrolatus mačiau

Gal ko nors nepastebėjau

Pati labai norėčiau ir santalo hidrolatą turėti, nes jo lengvumas, skaidrumas neišpasakytas

- purkščiausi dieną champak, o vakare santalu ir daugiau nieko man nereikėtų