Aš irgi buvau įsitikinusi, kad man jazminai nepatinka, ale pasirodo, kad klydau
dabar ir hidrolatas ir eliksyras jazminų pas mane atsirado
Merginos, kurios pirkote tamanus iš naujosios siuntos, ar ir jums, kaip man tie tamanai žymiai skystesni ir šviesesni, nesuprantu, bet skiriasi nuo senųjų kaip diena ir naktis, senieji buvo tamsiai žalios spalvos, iš viršaus skystesnis aliejukas, o apačioje tiršta žalia masė, o dabar parsinešiau - sviesiai gelsvos kažkokios spalvos ir skystas skystas aliejukas, jokios tirštesnės masės, kaip čia yra?
Sakykit, kuom kvepia champaca hidrolatas?Gal kuri uzmatet ar siuo metu jo yra KN? Neapsisprendziu kuri pasirinkti.
Ar si,ar roziu ar maliku.
Kai neuoscius tai nezinau kuris kaip kvepia.
eja, aliejaus spalva, konsistencija gali skirtis dėl augalų, sėklų, riešutų, užaugusių tais metais, savybių
Tai yra visiškai normalu ir nepergyvenk dėl kokybės
Manija69, champak toks švelnus gėlinis kvapas, tarsi jazminų aidas
O Maliku - gerokai stipresnis, bent jau man. Bet šiaip abu kvapai nuostabūs
Tai ramu, kai kortelės nėra - o tai irgi į KN lėkčiau
Manija69, jei rinkčiaus hidrolatą sau, tai imčiau vieną iš tų egzotiškesnių. Nes siuntos yra gerokai mažesnės nei planuota (nukentėję ir dalinai išsipylę kelionės metu), neaišku, kaip su sezoniškumu - gal išsiparduos ir tik po ilgesnio laiko vėl tokių atsiveš, kai sulauks naujo derliaus Indija, o rožių tai daugiau mažiau nuolat KN turi
Manija69, champak toks švelnus gėlinis kvapas, tarsi jazminų aidas
Manija69, jei rinkčiaus hidrolatą sau, tai imčiau vieną iš tų egzotiškesnių. Nes siuntos yra gerokai mažesnės nei planuota (nukentėję ir dalinai išsipylę kelionės metu), neaišku, kaip su sezoniškumu - gal išsiparduos ir tik po ilgesnio laiko vėl tokių atsiveš, kai sulauks naujo derliaus Indija, o rožių tai daugiau mažiau nuolat KN turi
Kryyste sakė,kad champac ir malikų hidrolatai iš jazminų šeimos. Bet skaitau,SOFIJAS rašo,kad champac kvapas nuostabus,bet jazminai (malikai ) nepatinka...Tai net susimaišiau..nebent ką ne taip supratau
Tai turbūt pasirinksiu Malikų...
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 20, 13:57)
ilgai laukus dar palauk
QUOTE(katutis @ 2009 07 20, 14:04)
QUOTE(kryyste @ 2009 07 20, 14:07)
Aš irgi buvau įsitikinusi, kad man jazminai nepatinka, ale pasirodo, kad klydau
dabar ir hidrolatas ir eliksyras jazminų pas mane atsirado 
man ir buna,kad uosle persigalvoja
QUOTE(katutis @ 2009 07 20, 18:44)
liku - gerokai stipresnis, bent jau man. Bet šiaip abu kvapai nuostabūs
Manija69, jei rinkčiaus hidrolatą sau, tai imčiau vieną iš tų egzotiškesnių.
Manija69, jei rinkčiaus hidrolatą sau, tai imčiau vieną iš tų egzotiškesnių.
del maliku ir champac, man atvirksiai, pastarasis sunkus,sodrus, o maliku kad ir intensyvus kvapas,bet lengvesnis
o kad pirkti kazka egzotisko,tai visiskai pritariu
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 19:41)
Kryyste sakė,kad champac ir malikų hidrolatai iš jazminų šeimos. Bet skaitau,SOFIJAS rašo,kad champac kvapas nuostabus,bet jazminai (malikai ) nepatinka...Tai net susimaišiau..nebent ką ne taip supratau
Tai turbūt pasirinksiu Malikų... 
abu is jazminininiu gimines,bet kvapai skirtingi,tik jazminu prieskoni bendra turi,bet ir tai skirtingas
Nu jo,turbūt lengviau būtų pačiai pauostyti ir nuspręsti,bet vistiek,ačiū visoms pasidalinusioms nuomone.
O kuris nors kiek saldesnis?Ar nei vienas?
Ir dar,tamanų aliejus tik 30ml tūrio ar didesnių būna?
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 17:41)
su bet kuriuo nepraloši
QUOTE(Sultry @ 2009 07 20, 18:09)
del maliku ir champac, man atvirksiai, pastarasis sunkus,sodrus, o maliku kad ir intensyvus kvapas,bet lengvesnis
o man atvirkščiai
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 18:56)
O kuris nors kiek saldesnis?Ar nei vienas?
sakyčiau Maliku
nemanau
Mergaites, kiek 1 ml. yra aptytiksliai lašų eterinio aliejuko?
ta prasme, 1 ml. EA = ~?? lašų EA
QUOTE(eja @ 2009 07 20, 17:15)
Merginos, kurios pirkote tamanus iš naujosios siuntos, ar ir jums, kaip man tie tamanai žymiai skystesni ir šviesesni, nesuprantu, bet skiriasi nuo senųjų kaip diena ir naktis, senieji buvo tamsiai žalios spalvos, iš viršaus skystesnis aliejukas, o apačioje tiršta žalia masė, o dabar parsinešiau - sviesiai gelsvos kažkokios spalvos ir skystas skystas aliejukas, jokios tirštesnės masės, kaip čia yra?
KN paaiškino, jog slystesnis nes kitu metų laiku darytas
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 19:56)
Tik 30ml
QUOTE(eja @ 2009 07 20, 18:15)
Aš pirkau, tik palyginti negaliu, nes senojo tamanu neturėjau. Bet mano tamanu gana šviesūs ir skysti.
Beja, savo nuvargusiais rankytes (savaitgalį kraustėmės į kitą butą, tai valiau, šveičiau, nešiau, daužiau savo rankytes) vakar tamanu ištepiau, tai jos per naktį tikrai labai atsistatė, oda sušvelnėjo ir rodos, net sumušimus mažiau skauda
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 18:33)
Sakykit, kuom kvepia champaca hidrolatas?Gal kuri uzmatet ar siuo metu jo yra KN? Neapsisprendziu kuri pasirinkti.
Ar si,ar roziu ar maliku.
Kai neuoscius tai nezinau kuris kaip kvepia. 
Sakyčiau, kad reikai pauostyti pačiai, nes kiekvienai nosiai skirtingi kvapai patinka
QUOTE(braskel @ 2009 07 20, 22:33)
Mergaites, kiek 1 ml. yra aptytiksliai lašų eterinio aliejuko?
esu pasizymejus, kai kazkuri mergina (sakyciau, kad kunigunda) buvo rasiusi, kad skystu EA 1ml sudaro 25 lasus, o tirstuju iki 20, kartais ir maziau gali buti.