Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

Aš irgi buvau įsitikinusi, kad man jazminai nepatinka, ale pasirodo, kad klydau biggrin.gif dabar ir hidrolatas ir eliksyras jazminų pas mane atsirado smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios pirkote tamanus iš naujosios siuntos, ar ir jums, kaip man tie tamanai žymiai skystesni ir šviesesni, nesuprantu, bet skiriasi nuo senųjų kaip diena ir naktis, senieji buvo tamsiai žalios spalvos, iš viršaus skystesnis aliejukas, o apačioje tiršta žalia masė, o dabar parsinešiau - sviesiai gelsvos kažkokios spalvos ir skystas skystas aliejukas, jokios tirštesnės masės, kaip čia yra?
Atsakyti
Sakykit, kuom kvepia champaca hidrolatas?Gal kuri uzmatet ar siuo metu jo yra KN? Neapsisprendziu kuri pasirinkti. g.gif Ar si,ar roziu ar maliku. doh.gif Kai neuoscius tai nezinau kuris kaip kvepia. biggrin.gif
Atsakyti
eja, aliejaus spalva, konsistencija gali skirtis dėl augalų, sėklų, riešutų, užaugusių tais metais, savybių smile.gif Tai yra visiškai normalu ir nepergyvenk dėl kokybės 4u.gif

Manija69, champak toks švelnus gėlinis kvapas, tarsi jazminų aidas smile.gif O Maliku - gerokai stipresnis, bent jau man. Bet šiaip abu kvapai nuostabūs wink.gif Tai ramu, kai kortelės nėra - o tai irgi į KN lėkčiau lotuliukas.gif

Manija69, jei rinkčiaus hidrolatą sau, tai imčiau vieną iš tų egzotiškesnių. Nes siuntos yra gerokai mažesnės nei planuota (nukentėję ir dalinai išsipylę kelionės metu), neaišku, kaip su sezoniškumu - gal išsiparduos ir tik po ilgesnio laiko vėl tokių atsiveš, kai sulauks naujo derliaus Indija, o rožių tai daugiau mažiau nuolat KN turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 20 liepos 2009 - 16:46
Kryyste sakė,kad champac ir malikų hidrolatai iš jazminų šeimos. Bet skaitau,SOFIJAS rašo,kad champac kvapas nuostabus,bet jazminai (malikai ) nepatinka...Tai net susimaišiau..nebent ką ne taip supratau rolleyes.gif Tai turbūt pasirinksiu Malikų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 20, 13:57)
oi laukiam laukiam, mes tamanu laukiam lotuliukas.gif

ilgai laukus dar palauk mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 07 20, 14:04)
kaip MB kažkada sakė: čia kas, hidrolatas?  blink.gif Ne, čia hidrolakas  tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

hihihi.gif vyrai...

QUOTE(kryyste @ 2009 07 20, 14:07)
Aš irgi buvau įsitikinusi, kad man jazminai nepatinka, ale  pasirodo, kad klydau biggrin.gif dabar ir hidrolatas ir eliksyras jazminų pas mane atsirado smile.gif

man ir buna,kad uosle persigalvoja mirksiukas.gif
QUOTE(katutis @ 2009 07 20, 18:44)
liku - gerokai stipresnis, bent jau man. Bet šiaip abu kvapai nuostabūs wink.gif
Manija69, jei rinkčiaus hidrolatą sau, tai imčiau vieną iš tų egzotiškesnių.

del maliku ir champac, man atvirksiai, pastarasis sunkus,sodrus, o maliku kad ir intensyvus kvapas,bet lengvesnis g.gif
o kad pirkti kazka egzotisko,tai visiskai pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 19:41)
Kryyste sakė,kad champac ir malikų hidrolatai iš jazminų šeimos. Bet skaitau,SOFIJAS rašo,kad champac kvapas nuostabus,bet jazminai (malikai ) nepatinka...Tai net susimaišiau..nebent ką ne taip supratau rolleyes.gif Tai turbūt pasirinksiu Malikų... g.gif

abu is jazminininiu gimines,bet kvapai skirtingi,tik jazminu prieskoni bendra turi,bet ir tai skirtingas wink.gif man maliku grynas jazminas,kaip pro kruma eiti. o champak (ar kaip jis ten rasosi doh.gif ) toks prisodrintas lyg dar kazko (man kazkiek i smilkalu kvapa nesa blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 20 liepos 2009 - 18:10
Nu jo,turbūt lengviau būtų pačiai pauostyti ir nuspręsti,bet vistiek,ačiū visoms pasidalinusioms nuomone. 4u.gif O kuris nors kiek saldesnis?Ar nei vienas? biggrin.gif

Ir dar,tamanų aliejus tik 30ml tūrio ar didesnių būna?

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 17:41)
Tai turbūt pasirinksiu Malikų... g.gif

su bet kuriuo nepraloši 4u.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 07 20, 18:09)
del maliku ir champac, man atvirksiai, pastarasis sunkus,sodrus, o maliku kad ir intensyvus kvapas,bet lengvesnis  g.gif

o man atvirkščiai lotuliukas.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 18:56)
O kuris nors kiek saldesnis?Ar nei vienas? biggrin.gif

sakyčiau Maliku g.gif

nemanau smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kiek 1 ml. yra aptytiksliai lašų eterinio aliejuko? blush2.gif
ta prasme, 1 ml. EA = ~?? lašų EA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2009 07 20, 17:15)
Merginos, kurios pirkote tamanus iš naujosios siuntos, ar ir jums, kaip man tie tamanai žymiai skystesni ir šviesesni, nesuprantu, bet skiriasi nuo senųjų kaip diena ir naktis, senieji buvo tamsiai žalios spalvos, iš viršaus skystesnis aliejukas, o apačioje tiršta žalia masė, o dabar parsinešiau - sviesiai gelsvos kažkokios spalvos ir skystas skystas aliejukas, jokios tirštesnės masės, kaip čia yra?

KN paaiškino, jog slystesnis nes kitu metų laiku darytas smile.gif
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 19:56)

Tik 30ml 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2009 07 20, 18:15)

Aš pirkau, tik palyginti negaliu, nes senojo tamanu neturėjau. Bet mano tamanu gana šviesūs ir skysti. 4u.gif
Beja, savo nuvargusiais rankytes (savaitgalį kraustėmės į kitą butą, tai valiau, šveičiau, nešiau, daužiau savo rankytes) vakar tamanu ištepiau, tai jos per naktį tikrai labai atsistatė, oda sušvelnėjo ir rodos, net sumušimus mažiau skauda biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 07 20, 18:33)
Sakykit, kuom kvepia champaca hidrolatas?Gal kuri uzmatet ar siuo metu jo yra KN? Neapsisprendziu kuri pasirinkti. g.gif Ar si,ar roziu ar maliku. doh.gif Kai neuoscius tai nezinau kuris kaip kvepia. biggrin.gif

Sakyčiau, kad reikai pauostyti pačiai, nes kiekvienai nosiai skirtingi kvapai patinka hihihi.gif Man pačiai maliku kvapas kaip ir lengvesnis nei champak, bet.. po kelių minučių jis (maliku) man smirdėti pradeda. O champak kaip ir sunkesnis, sodresnis kvapas, bet galiu jį kvėpinti, purkšti ir jis man kvepia. Abu kvapai saldūs, gėliniai. Vasarą tikrai super thumbup.gif Aš, kai Kn buvau, tai tik champak, pelargonijų ir maliku hidrolatus mačiau 4u.gif Gal ko nors nepastebėjau g.gif Pati labai norėčiau ir santalo hidrolatą turėti, nes jo lengvumas, skaidrumas neišpasakytas wub.gif - purkščiausi dieną champak, o vakare santalu ir daugiau nieko man nereikėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 21 liepos 2009 - 07:29
QUOTE(braskel @ 2009 07 20, 22:33)
Mergaites, kiek 1 ml. yra aptytiksliai lašų eterinio aliejuko?  blush2.gif
ta prasme, 1 ml. EA = ~?? lašų EA   4u.gif

esu pasizymejus, kai kazkuri mergina (sakyciau, kad kunigunda) buvo rasiusi, kad skystu EA 1ml sudaro 25 lasus, o tirstuju iki 20, kartais ir maziau gali buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 21 liepos 2009 - 08:19