Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 21, 14:21)
Aišku  smile.gif  Vadinasi, kaip pirmam kartui bus gerai, jei du suspėsiu smile.gif

nežinia wink.gif Yra tikrai nesudėtingų produktų, kaip pvz. emulsija nuo spuogų, kur visas darbas tik atsimatuoti bazinius aliejus, hidrolatą ir susiplakti. Lygiai taip pat manau, kad greita pasigaminti jų siūlomas molio kaukes, nes ten irgi nieko nereikia kaitint, tik sumaišyti ingredientus, sulašinti EA.

laiko atima veido kremai, kur turi įsidėmėti aliejų, vaško ir hidrolatų maišymo seką, tolygiai pašildyti skystus ingredientus ir dar juos gerai išplakti wink.gif

taigi, prieš vakarėlį pasipraktikuok kepdama omletus biggrin.gif
Atsakyti
taigi, prieš vakarėlį pasipraktikuok kepdama omletus biggrin.gif
[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei tik tas padėtų, tikrai pasipraktikuočiau, kad ten nuėjusi galėčiau kuo daugiau visko prisigaminti.... bigsmile.gif
Atsakyti
Mes su sese kai buvom tai po du pasigaminom. Aš gaminau emulsiją nuo spuogų. Ją gan greitai gali pagaminti, nes nereikia kaitinti. Ir dar argano kremą gaminau. Tai prie to šiek tiek ilgiau užtrukau. Bet išėjom tai pačios paskutinės.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 21, 15:31)
Negi man pasivaideno  g.gif Gal ką nors būsiu sumaišiusi  g.gif
Kas neseniai buvote KN, ar ten matėte pelargonijų hidrolatą, ar jis man pasivaideno?

Aš praėjusią savaitę buvau, klausiau kokius turi, tai šio tikrai nebuvo schmoll.gif Buvo levandų, jazminaičių ir rožių rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką aš tik ką iš KN. Turi jie šiuo metu atsivežę pelargonijų hidrolato, bet jau pardavė. Ryt ar poryt turėtų vėl turėti. Kaina 32 Lt. Turi ir čampak ir malikų. Santalo mačiau. Frankincenso neturi.
Kokosų indiškų neturi. Natūralaus MONOI irgi neturi smile.gif
Papildyta:
Ai,dar klausiau ar būna tamanų didesniais kiekiais- būna po 60ml. kainuoja 60 Lt bet dabar neturi smile.gif
Atsakyti
Ydomu kodėl ne visą info galima rasti jų puslapyje? g.gif Aišku,kad galėčiau tai nubėgus pasižvalgyčiau realiai,bet... lotuliukas.gif

Atsakyti
Gal nespėja atnaujinti. Nes šiandien tai labai daug parduotuvėj žmonių buvo. O dar kaip tik gamybinio vakarėlio metas, tai merginos iš kitų miestų atvažiavusios buvo, prekinosi nemažai, klausinėjo daug. Pardavėja vos spėjo suktis.

Pasidariau lūpų balzamo. Vieną dariau medaus mandarinų, kita su kakavos sviestu ir citrinom. Pirmą kartą dariau, tai žiūrėsiu kas čia gavos smile.gif kol kas palikau atvėsti.
Atsakyti
Namie darai?

Bet turbūt neužtenka tik išmaišyti? manau jau žinai ką kaip ir kiek kada dėti.. rolleyes.gif Jei vėsini,tai spėju kad šildei? O kur talpini pagamintą balzamą?
Atsakyti
Namie.Tirpdžiau bičių vašką. Dėl laikymo nusipirkau indelių iš KN.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 21, 19:53)
Na ką aš tik ką iš KN. Turi jie šiuo metu atsivežę pelargonijų hidrolato, bet jau pardavė. Ryt ar poryt turėtų vėl turėti. Kaina 32 Lt. Turi ir čampak ir malikų. Santalo mačiau. Frankincenso neturi.
Kokosų indiškų neturi. Natūralaus MONOI irgi neturi smile.gif
Papildyta:
Ai,dar klausiau ar būna tamanų didesniais kiekiais- būna po 60ml. kainuoja 60 Lt bet dabar neturi smile.gif

Vadinasi man nepasivaideno biggrin.gif
Santalo noooooriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 21, 18:01)
Aš praėjusią savaitę buvau, klausiau kokius turi, tai šio tikrai nebuvo schmoll.gif  Buvo levandų, jazminaičių ir rožių rolleyes.gif

as vakar buvau, tai buvo ir pelargoniju rolleyes.gif kvepia, bent man, maloniai - taip, kaip pelargonijos biggrin.gif bet pirkau champaca, nes jau kvapas tai tikrai dieviskas wub.gif pries pora savaiciu buvau nusipirkus santalo... bet pries champaca vistiek neatsilaikiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2009 07 21, 19:53)

as irgi vakar KN buvau. bet matyt anksciau, nes dar spejau nusipirkt tamanus 60 ml indelyje rolleyes.gif
Atsakyti
Kažin ar nieko tokio, kad aš jau savaitę veidui duodu tik hidrolato (hamamelių arba levandų) ir erškėtuogių aliejaus paakiams ryte ir vakare? Šiaip kai vėsiau, naudoju Weleda Iris kremukus iš ryto... Bet kai šilta ir tik padauginu drėkinimo, iš karto spuogeliai kyla. Iš kitos pusės nežinau, ar visą savaitę gerai taip išbūti be nieko... Ką manote? ax.gif
Atsakyti