Ne, siunčiausi ne per tarpininkes. Pirmą į angliją, o paskui į LT parvežė
tai nieko ir nekainavo

QUOTE(Monica @ 2009 07 26, 11:46)
Šiaip nuo cel. yra dar nemažai ea, aš visų nerašiau, norint galima pačiai info inete paisieškoti 

Ačiū visoms

Tai yra internete daug prirašyta, bet atrodo, tiek daug tinkančių EA, kad nežinojau, nuo ko pradėti, tai pagalvojau, gal kuri nors yra atradusi kokį EA, su kuriuo pastebėjo rezultatus

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 27, 09:26)
Tai yra internete daug prirašyta, bet atrodo, tiek daug tinkančių EA, kad nežinojau, nuo ko pradėti, tai pagalvojau, gal kuri nors yra atradusi kokį EA, su kuriuo pastebėjo rezultatus

Pankoliu, kadagiu ir apelsinu (greipfrutu) EA misinys

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 07 27, 12:16)
Kaip suprantu, pačiai pagelbėjo šis mišinys? gal galima būtų plačiau, kiek laiko naudojai, kaip dažnai ir pan.. ?

Aš sportuoju nemažai dabar, pagerėjo šiek tiek situacija, bet norėtųsi kompleksiškai kovoti prieš tą niekadėją

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 27, 13:26)
Kaip suprantu, pačiai pagelbėjo šis mišinys? gal galima būtų plačiau, kiek laiko naudojai, kaip dažnai ir pan.. ?
Aš sportuoju nemažai dabar, pagerėjo šiek tiek situacija, bet norėtųsi kompleksiškai kovoti prieš tą niekadėją

Tiesa sakant, kol kas tos problemos neturiu, tfu tfu tfu

Na toki malonu aptarnavima apturejau KN, buvo Laime,t ai patare kaip ir kas, praturtino aliejuka veidui su visokiais EA pgl odos tipa ir neatsispyriau nusipirkti Campaku hidrolata, tai dabar kaip kvepalus vis purskiuosi ir purskiuosi
O ta diena man dar galva skaudejo, tai nusipirkusi, isedau i masina ir tuoj pat pasipurskiau, nepatikesit, bet grizus namo galvos jau nebeskaudejo
Reiks dar kuri karta taip patikrint, gal man tas hidrolatas taip suveike

QUOTE(_Pandora_ @ 2009 07 27, 13:16)
Toki ir kunigunda buvo rasius, kaip veiksminga jai

Mergaitės, ar jums yra buvę, kad KN vakarėlis nepatiktų?
Aš šiandien buvau antrą kartą. Tai šį kartą beveik nieko nepasakojo, tik hidrolatus parodė. Nebuvo nei apie arganus pasakojimo, nei aliejų nesiuntė pažiūrėti. Sakau, tik hidrolatus ir tai ne visus. Receptai buvo emulsiniai kremai- nuo spuogų emulsija, jojobos lengvas kremas, argano, dar kažkoks brandžiai odai. Dar du molio kaukių receptai buvo. Kitoje pusėje buvo lūpų balzamo receptas, paklausiau ar galima gaminti tai neleido. Išsirinkau molio kaukę. Tai viskas ten labai paprasta, su hidrolatu maišai, dedi vitamino e ir greifrutų kaip konservantų. Paskui dar ea sulašini. Kita buvo su aliejum, bet neatsimenu. Receptų nedavė išsinešti
Ar jums visada duoda kuri esat buvusi? Ir šiaip kažkaip labai mažai pasakojo.

o kas vedė? Ir kodėl neleido lūpų balzamo gaminti???
šiaip nenori jos tų lapų atiduoti, kaip sakė, kainuoja atšvietimas, bet nusirašyti tai leidžia, jei nori
Na, bent jau leisdavo

šiaip nenori jos tų lapų atiduoti, kaip sakė, kainuoja atšvietimas, bet nusirašyti tai leidžia, jei nori

Vedė Rūta, kaip ir tada kai pirmą kartą buvau. Ir dar buvo tokia, kurią aš pirmą kartą matau, man atrodo Loreta. O aš kaip tik supratau, kad nedavė dėl to, kad lapų gaila, kad pačių receptų
gal ne taip supratau. Nežinau kodėl neleido, nepasakė. Aš paklausiau ar galima, pasakė ne, tai ir nesigilinau. Bet kaip suprata kelios merginos irgi nustebo, kad nebuvo balzamų receptų.

niekad nesu ant jos pakliuvusi, visad kažkaip su Gitana susidurdavau
Na, jei jau gaila ir nenori jos dalintis savo patirtimi mūsų namudiniam naudojimui, tai šviesimės interneto ir knygų pagalba, o KN eilė prie stalo užsirauks 
labai negražiai pasielgė, aš labai nustebusi

labai negražiai pasielgė, aš labai nustebusi

Bet vis tiek naudos davė. Buvau dariusi molio kaukę, bet dabar supratau kur mano klaidos buvo 
Beje jau išbandžiau. Patiko.

Beje jau išbandžiau. Patiko.