kokios klaidos, bendrais bruožais?

Prajuokino smailikas
Dabar jau žinau kokia turi būti konsistencija, kad šaukstas stovėtų ir kai pakabini beveik nekristų nuo šaukšto. Reikia irgi gan namažai pamaišyti, kad išgautum tokią. Taip pat su molio ir hidrolato proporcijomis pažaisti, kad nei per skysta, nei per tiršta būtų. Jei būna gumulai- kuo ilgiau maišai, tuo mažiau jų lieka. Dar nepagalvojau, kad kaip ir kremuose įdėjus konservatų- vitamino E ir greifrutų kaukę galima laikyti ilgą laiką.
Ir dar- tos į kurių sudėtį įeina aliejus- pirma viską gerai išmaišai su hidrolatu ir tik tada pili aliejų. Na ir paskui, pačioje pabaigoje (kaip ir visur kitur) lašinti EA ir konservantus. Dar kuo storiau kaukę užtepi, tuo geriau

Ir dar- tos į kurių sudėtį įeina aliejus- pirma viską gerai išmaišai su hidrolatu ir tik tada pili aliejų. Na ir paskui, pačioje pabaigoje (kaip ir visur kitur) lašinti EA ir konservantus. Dar kuo storiau kaukę užtepi, tuo geriau

daug tos kaukės išeina?
Kokia kaina?

Gavosi apypilnis 120 ml. indukas. Kainavo arba 32 arba 34 Lt, bet mano paprastesnis variantas, be aliejaus, skirtas riebiai, normaliai odai. Buvo dar kita, tai man atrodo, kad ji gali būti biški brangesnė, ten dedasi aliejus ir ji skirta jautriai, sausai odai.
PALOMINA,kas tau asmeniskai labiau patiko - madaros giliai drekinantis gelis misriai odai ar KN aliejuku misinys riebiai odai?
na gal ne tai kad patiko bet odos bukle pagerino?
mano oda taip pat riebi/misri ir negaliu apsisprest kuri is siu dalykeliu isigyti
madaros aisku kaina zyyymiai didesne,bet jei rezultatai pateisina kaina tai ir negaila butu tu pinigeliu

QUOTE(kryyste @ 2009 07 28, 21:07)
Mergaitės, ar jums yra buvę, kad KN vakarėlis nepatiktų?
Na, sakyčiau, kad geriausia, kai Laimė vakarėlius veda

QUOTE(kryyste @ 2009 07 28, 21:27)
Gavosi apypilnis 120 ml. indukas. Kainavo arba 32 arba 34 Lt,
aš ir tada šitą turėsiu galvoje, nes mano oda irgi riebi

QUOTE(aguuu @ 2009 07 28, 22:37)
PALOMINA,kas tau asmeniskai labiau patiko - madaros giliai drekinantis gelis misriai odai ar KN aliejuku misinys riebiai odai?
na gal ne tai kad patiko bet odos bukle pagerino?
mano oda taip pat riebi/misri ir negaliu apsisprest kuri is siu dalykeliu isigyti
madaros aisku kaina zyyymiai didesne,bet jei rezultatai pateisina kaina tai ir negaila butu tu pinigeliu 

oho koks sunkus klausimas

sunku ir palygint, skirtingai sezonais naudojau, be to labai skirtingi dalykeliai.. KN aliejukus (as ivairius naudojau, ne tik riebios odos alieju misinuka) naudojau saltu sezonu (ruduo, ziema, pavasario pradzia) kai oda buvo ne tokia riebi kaip buna vasara.. ji pas mane buvo beveik normali tapus.. o Madaros zele veidui turejau tik megini (uzteko kokioms 2-3 savaitems, nes labai nedaug reikejo to kremo) ir naudojau sia vasara.. tai vasara tiko ir patiko labai

seip vien kremai ar aliejai odos riebumo problemos neisspres tikrai..
dar del kremu.. kadangi kainos nemazos, tai is pradziu geriau bandyk meginuku susizvejot.. kiekvieno oda visteik skirtinga (kad ir riebi) ir poreikiai skirtingi..
buvau KN issiuosciau visas naujienas, tai smilkalai liuksiski siandien santala pasmilkiau malonus ne per stiprus kvapas, hidrolatai nauji visi labai gardziai kvepia, bet topinis daiktas kurio dabar mirtinai reikes kol nenusipirksiu tai jazminu eliksyras
visus pameginau visi patiko, nu bet sitas nerealus ir tokia maloni oda po to lieka, viskas taupysiu pinigelius 
dar labai nustebino kai pasake kad ju kvepiancias zvakes galima naudoti kaip krema veidui arba kunui, cia turbut tik tas is indeliu nes jos tokios minkstos

dar labai nustebino kai pasake kad ju kvepiancias zvakes galima naudoti kaip krema veidui arba kunui, cia turbut tik tas is indeliu nes jos tokios minkstos
QUOTE(Odora @ 2009 07 29, 10:21)
buvau KN issiuosciau visas naujienas, tai smilkalai liuksiski siandien santala pasmilkiau malonus ne per stiprus kvapas, hidrolatai nauji visi labai gardziai kvepia, bet topinis daiktas kurio dabar mirtinai reikes kol nenusipirksiu tai jazminu eliksyras
visus pameginau visi patiko, nu bet sitas nerealus ir tokia maloni oda po to lieka, viskas taupysiu pinigelius 

placiau gali papasakot?

QUOTE(Odora @ 2009 07 29, 09:21)
kaip čia suprasti?

QUOTE(Odora @ 2009 07 29, 11:21)
zvakes naudoti kaip krema?