QUOTE(Victorious @ 2009 07 31, 13:04)
Būtent kuo buvo lūžis?

turėjau labai užterštą odą ir su tuo susijusias visas kokios tik įmanoma problemas - inkštirus, spuogelius, pūlinius. Gaila būdavo kosmetologės ir mano laiko, nes nueini, pasidarai valymą, o kitą dieną vėl gali valyti

Plius, lengvai atsirasdavo žaizdelės nuo to paties valymo, kurios be galo sunkiai gydavo.
kai mečiau naudoti kremines, kompaktines pudras ir tokį spalvinantį kremą su "acne-" pavadinime (jau nebeatgaminsiu tiksliai, gal koks Acnecolor?), labai staigiai veido oda ėmė taisytis, valytis, tapo sveikesnė, lengviau užgydavo.
aišku, mano pozicija kosmetologei atrodė keista, nes jos nuomone, pudra atlieka apsauginę funkciją, saugo odą nuo taršos, saulės. Bet kai viską išbandai, nelieka ką prarasti, tiesa?

primečiau, kad oda ir taip nesusitvarko šalindama, o aš dar pudros ar to kremo į poras privarau, tai ar galiu tikėtis gero rezultato? Ir vieną dieną staiga viską mečiau

akcentuoju, kad tai buvo ne atostogos, procesas vyko ne nuo žmonių akių pasislėpusiame vienkiemyje, o įprastomis darbo dienomis. Nutariau, kad be nieko atrodysiu ne prasčiau nei su nenatūralia veido spalva ir nuo maskavimo į melsvumą nešančiais randukais

Plius, mano darbas yra ne užsibarikadavimas kontoroje, o su žmonėmis

kai odai nebereikėjo tvarkytis su pudrom, man ėmė pudrų nereikėti. Tiesa, turiu kompaktinę Hauschkos pudrą išskirtiniams atvejams, bet irgi be galo retai ją naudoju

dar smagu, kad jeigu labai karšta, galima drąsiai šaltu vandeniu atsigaivinti - aišku, neliečiant akių

, ko negalėdavau daryti prisimaskavusi

PS paakiai šiandien ir pas mane gal kiek patamsėję, bet čia nuo nuovargio ir miego trūkumo, savaitgalį atsigausiu ir vėl viskas bus čiki

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 31, 13:11)
jei pastoviai makiazas ant veido uzkrautas ir ateisi be, tai vaje, tikrai sakys, susirgai ar kas tau
pridėsiu - turi būti labai ryškus tas makiažas