Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 15:32)
drinks_cheers.gif būtent, taigi nemanau, kad verta galvoti, kad jei nėra dar 25, tai neverta nei aliejuku kartais pasiteplioti  rolleyes.gif

QUOTE(Victorious @ 2009 07 31, 15:37)
Anti - age kremukų niekad nenaudojau, tik lengvus gelius paakiams ar aliejukus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 15:32)
drinks_cheers.gif būtent, taigi nemanau, kad verta galvoti, kad jei nėra dar 25, tai neverta nei aliejuku kartais pasiteplioti  rolleyes.gif

Aš manau, kad šiuo požiūriu kiekvienas gali turėti savo nuomonę, nes tai yra labai individualu. Kadangi mano regėjimas yra linkęs silpti ir dar plius kaip ir visiems bėgant metams natūraliai formuojasi mimikos raukšlytės, priemonių paakiams aš nebūčiau linkusi atsisakyti. Susiformavus raukšlėms jau bus per vėlu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 liepos 2009 - 13:42
QUOTE(Ugvilė @ 2009 07 31, 13:39)
As siaip neturiu bedu su paakiais, bet kartais tenka ir juos pamaskuoti, tai man labai patinka everydayminerals maskuoklis multitasking  ax.gif

Kur tu juos perki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 15:43)
Kur tu juos perki?  4u.gif

manau,internetu. LT nera. yra atskira tema Everyday minerals gamintoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 14:43)
Kur tu juos perki?  4u.gif

uzsisakau is internetines ju parduotuves www.everydayminerals.com 4u.gif kai pradejau naudot naturalius aliejus, nusipirkau ir mineralines pudros, man labai patiko ir prie veidrodzio maziau prastoviu biggrin.gif zodziu as ja labai patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 07 31, 13:04)
Būtent kuo buvo lūžis?  g.gif

turėjau labai užterštą odą ir su tuo susijusias visas kokios tik įmanoma problemas - inkštirus, spuogelius, pūlinius. Gaila būdavo kosmetologės ir mano laiko, nes nueini, pasidarai valymą, o kitą dieną vėl gali valyti doh.gif Plius, lengvai atsirasdavo žaizdelės nuo to paties valymo, kurios be galo sunkiai gydavo.

kai mečiau naudoti kremines, kompaktines pudras ir tokį spalvinantį kremą su "acne-" pavadinime (jau nebeatgaminsiu tiksliai, gal koks Acnecolor?), labai staigiai veido oda ėmė taisytis, valytis, tapo sveikesnė, lengviau užgydavo.

aišku, mano pozicija kosmetologei atrodė keista, nes jos nuomone, pudra atlieka apsauginę funkciją, saugo odą nuo taršos, saulės. Bet kai viską išbandai, nelieka ką prarasti, tiesa? wink.gif

primečiau, kad oda ir taip nesusitvarko šalindama, o aš dar pudros ar to kremo į poras privarau, tai ar galiu tikėtis gero rezultato? Ir vieną dieną staiga viską mečiau smile.gif

akcentuoju, kad tai buvo ne atostogos, procesas vyko ne nuo žmonių akių pasislėpusiame vienkiemyje, o įprastomis darbo dienomis. Nutariau, kad be nieko atrodysiu ne prasčiau nei su nenatūralia veido spalva ir nuo maskavimo į melsvumą nešančiais randukais smile.gif Plius, mano darbas yra ne užsibarikadavimas kontoroje, o su žmonėmis tongue.gif

kai odai nebereikėjo tvarkytis su pudrom, man ėmė pudrų nereikėti. Tiesa, turiu kompaktinę Hauschkos pudrą išskirtiniams atvejams, bet irgi be galo retai ją naudoju smile.gif

dar smagu, kad jeigu labai karšta, galima drąsiai šaltu vandeniu atsigaivinti - aišku, neliečiant akių biggrin.gif, ko negalėdavau daryti prisimaskavusi smile.gif

PS paakiai šiandien ir pas mane gal kiek patamsėję, bet čia nuo nuovargio ir miego trūkumo, savaitgalį atsigausiu ir vėl viskas bus čiki biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 31, 13:11)
jei pastoviai makiazas ant veido uzkrautas ir ateisi be, tai vaje, tikrai sakys, susirgai ar kas tau biggrin.gif

pridėsiu - turi būti labai ryškus tas makiažas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 31, 14:11)
Turejau omenyje, kaip kad ir Sultry rase, kad tas pastebejimas priklauso prie ko pripranta aplinkiniai, jei pastoviai makiazas ant veido uzkrautas ir ateisi be, tai vaje, tikrai sakys, susirgai ar kas tau biggrin.gif o, jei vaikstai naturaliu makiazu, tai jei net ir blakstienu nepasidazysi, nelabai kas atkreips demesio.

Man tai atvirkščiai, kai pasidažau tai tada sako, kad kažkas bus, tipo pasipuošiau biggrin.gif

O aš tai nesuprantu dėl tų paakių. Niekuo atskirai jų netepu. Per KN vakarėlį viena mergina užsimanė daryti brandžios odos kremą tik paakiams, nes pas ją raukšlelės. Man tai taip gražu kai matosi, kad nuo šypsojimosi raukšlelės žmogui pasidarė.
Kažkaip aš už natūralumą visai pasidariau g.gif aišku ne tiek, kad plaukuotom kojom vaikščiočiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 15:56)
pridėsiu - turi būti labai ryškus tas makiažas biggrin.gif

nebutinai..gali mergina tiesiog 'netureti' antakiu ir blakstienu, nepasidazys viena diena ju ir bac- vaizdelis netiketas ir nekoks biggrin.gif

ir dar,Katuti, saunuole,kad ryzaisi ir 'atkentejai' ta perioda be pudros kol viskas susitvarke 4u.gif maciau gi tave, veidelis be priekaistu thumbup.gif (na,kiek as spejau per tas pora sekundziu pastebet)
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 15:58)
Man tai atvirkščiai, kai pasidažau tai tada sako, kad kažkas bus, tipo pasipuošiau  biggrin.gif

O aš tai nesuprantu dėl tų paakių. Niekuo atskirai jų netepu. Per KN vakarėlį viena mergina užsimanė daryti brandžios odos kremą tik paakiams, nes pas ją raukšlelės. Man tai taip gražu kai matosi, kad nuo šypsojimosi raukšlelės žmogui pasidarė.
Kažkaip aš už natūralumą visai pasidariau  g.gif aišku ne tiek, kad plaukuotom kojom vaikščiočiau  blush2.gif

mazos raukslytes sypsantis man irgi simpatiska.bet kai zmogus ramiu veidu ir jau matosi raukslytes - tai man grozio neprideda g.gif bet naturalu..nepabegsi nuo to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 13:58)
O aš tai nesuprantu dėl tų paakių. Niekuo atskirai jų netepu.

Man tai taip gražu kai matosi, kad nuo šypsojimosi raukšlelės žmogui pasidarė.

aš kartais patepu kokiais aliejais - argano, erškėtuogių smile.gif

man ir gražu, kai veidas gyvas biggrin.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 14:01)
maciau gi tave, veidelis be priekaistu  thumbup.gif  (na,kiek as spejau per tas pora sekundziu pastebet)

ačiū už komplimentą 4u.gif Yra tų priekaištų ir bus visada, bet čia kad nesustotumėm vietoj kaip įkastos biggrin.gif

šiaip tai jei tinka pudros, tai viskas ok, bet gali atsirasti ir tokių, kurioms kaip ir man, tai buvo problemų šaltinis - tas ir noriu padrąsinti eksperimentui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 13:18)
1. kaip Jums ten tas laikas sustoja  blush2.gif  (esu pagavus save su mintim ten,kad 'reik eit is cia')  unsure.gif gal kursus palankius ir as apsigalvociau  g.gif
2. o del verslumo, man labai patinka mintis,kad kai zmogus daro,kas jam patinka,pinigai ateina patys. gal cia ir bus tas atvejis, reik tiketis  biggrin.gif
3. zmones del verslo kartais ne tik gyvenima,bet ir gyvybes aukoja. money makes the world go round wink.gif (netaikau to KN, tiesiog pakomentavau butent ta sakini)

1. Na, jis ten tikrai kursų metu sustodavo, kaip nesustos, kai tokioj kvepiančioj aplinkoj, uostai aliejus ir dar girdi, koks jų poveikis ir įdomu ir smagu. Mūsų apie 20 žmonių į kursus eidavo ir visos sakė po kursų tą patį, kaip buvo gera KN. Dar buvo labai keista, kad žmonės juk į kursus rinkdavosi po darbo (nuo 18.30 ) ir tikrai nesijausdavo jokio nuovargio ar nuobodulio. Iš pradžių ateidavau pavargusi, o paskui aliejų pauostai, Laimės paklausai (na, ne ji viena skaitė, Rūta ir Gitana kelis seminarus vedė), skaidrių pažiūri ir nuovargis dingsta 4u.gif Mano tokie įspūdžiai.
2. Man irgi ši mintis patinka 4u.gif
3. Nesuprantu tokio tų žmonių gyvenimo verysad.gif Juk verslas tik dalis gyvenimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 07 31, 16:55)
1. Na, jis ten tikrai kursų metu sustodavo, kaip nesustos, kai tokioj kvepiančioj aplinkoj, uostai aliejus ir dar girdi, koks jų poveikis ir įdomu ir smagu. Mūsų apie 20 žmonių į kursus eidavo ir visos sakė po kursų tą patį, kaip buvo gera KN. Dar buvo labai keista, kad žmonės juk į kursus rinkdavosi po darbo (nuo 18.30 ) ir tikrai nesijausdavo jokio nuovargio ar nuobodulio. Iš pradžių ateidavau pavargusi, o paskui aliejų pauostai, Laimės paklausai (na, ne ji viena skaitė, Rūta ir Gitana kelis seminarus vedė), skaidrių pažiūri ir nuovargis dingsta  4u.gif Mano tokie įspūdžiai.

man irgi labai laikas greit pralekdavo KN.. esu ten ne viena sestadieni ir sekmadieni (po visa diena) praleidusi smile.gif atrodo tik ateini ir jau reikia eit namo biggrin.gif na bet mes ten uzsiiminejom kuryba (kurem kvepalus), idomu buvo.. as ir seip kai namie kokia kuryba uzsiimu, tai nepastebiu kaip laikas pralekia.. ax.gif
Atsakyti
Kaip ydomu paskaityti jūsų mintis apie KN wub.gif

Kryystes pagalba,už tai jai labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir aš jau galiu pajusti KN dvasią..

Jau išbandžiau štai ką:

Champaka hidrolatą - super,gal iš kart atrodė,kad kvpas neįprastas ir savotiškas,bet greit supratau,kad galiu uostyti iki begalybės wub.gif Oda tokia švelni po jo, bet..ar gali būti,kad nuo jo kitą dieną atsirado spuogiukai,tokie neryškūs,bet po kelis vienoje vietoje unsure.gif Ar galėjo netikti campaka?O gal kelis kart vakare papurškus,buvo per daug ir galėjo oda sudirgti? doh.gif Kaip gaila būtų.Nors ryte vėl pasipurškiau,o dabar jau pasipurškus tamanais išsitepiau,žiūrėsiu kaip bus toliau...tikiuosi,kad viskas tik gerai biggrin.gif

Champa ataras wub.gif Be žodžių... wub.gif wub.gif wub.gif lotuliukas.gif

Monoi su vanile,vakar plaukus tepiau,šiandien po dušo kūną,kvapas nuostabus,labai patenkinta.

Tamanai - kiek jis veiksmingas dar manau ne kartą įsitikinsiu,bet jau patinka. rolleyes.gif

Ir dar smilkalai,sanadalmedžio thumbup.gif

Va jau kiek galiu pasigirti tongue.gif Ir dar visko noriu.... yahoo.gif
Atsakyti