Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 11:18)
o paakiai tikrai ne pas visus vienodai pajuode. as su 'pilnu 'maskavimu gaunu komentaru,kad gal pamiegok tu daugiau ar pavalgyk  lotuliukas.gif

Aš irgi turiu šią problemą verysad.gif gal gali pasidalinti, kaip juos maskuoji? Aš, kaip jau minėjau, su Nvey concealer'iu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 09:50)
apie gimdymą aišku, merginos  4u.gif  lotuliukas.gif O tai jau įsivaizdavu, kad per vakarėlius ir gimdymo klausimai gvildenami biggrin.gif O Laimė yra medikė pagal išsilavinimą ar kaip?

EA aš uostau tuos, kuriuos lašina ir kurie įdomūs, o šiaip tai bet kurį galima apžiūrėti stenduose bet kuriuo metu biggrin.gif

sekasi jums, ką aš galiu pasakyt tongue.gif Manęs dar nepamokė, kaip gyvent biggrin.gif

Svarbiausia, kad jautiesi graži, tada taip ir atrodai. Nes jei taip nesijauti, tai net ir geriausias makijažas nepadės smile.gif
Aš dar kažkaip turiu tokią mintį, kad makijažas yra kaip tam tikra kaukė už kurios žmogus pasislepia.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 13:55)
Aš irgi turiu šią problemą  verysad.gif gal gali pasidalinti, kaip juos maskuoji? Aš, kaip jau minėjau, su Nvey concealer'iu ax.gif

naturaliu bandziau tik dr.H. nusivyliau ir grizau prie sintetinio MF blush2.gif (bet ir tas nors ir geriausias is bandytu sintetiku,man visko nesuslepia doh.gif ) kaip tau Nvey? kaip jis tepamas?skystas? (as albiau lupdaziu tipo maskuokliam prijaucianti esu blush2.gif )
QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 13:55)
Svarbiausia, kad jautiesi graži, tada taip ir atrodai. Nes jei taip nesijauti, tai net ir geriausias makijažas nepadės smile.gif
Aš dar kažkaip turiu tokią mintį, kad makijažas yra kaip tam tikra kaukė už kurios žmogus pasislepia.

drinks_cheers.gif del to jausmo...kartais atrodo nesidazius,apsimiegojus,o grazi kaip balazin kas jauties blush2.gif o kartais ir prisidazius toks jausmas neateina. kaip kada biggrin.gif

o del kaukes-gali buti smile.gif dazniausiai moterys,mano nuomone,taip ne grazinasi,o slepiasi pacios nuo savo kompleksu.
Atsakyti
nesijaučiu gražuole smile.gif O tada, kai pasiėmiau siuntinuką, tai ir be tušo vaikščiojau, nes dėl slogos labai akys ašarodavo. Niekas, net MB nepastebėjo, kad porą dienų vaikštau visai nepasidažiusi.

tai gal kitiems žmonėms nelabai tai rūpi ir apskritai nėra pastebima, išskyrus mus, moteris, kurioms lašas dažų dažniausiai tampa geresnės savijautos garantu biggrin.gif Aš apskritai mažai į galvą imu, kaip kitiems atrodau - gali nežiūrėt, jei nenori, o aš eisiu, kaip man gerai ax.gif

o grįžtant prie KN ir Laimės, tai tikrai jaučiasi stiprus "ideologinis" užtaisas, konkreti filosofija ir aiškus orientavimasis į tam tikrą vartotojų dalį. Patinka man šitas nesiblaškymas jų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 12:05)
naturaliu bandziau tik dr.H. nusivyliau ir grizau prie sintetinio MF  blush2.gif  (bet ir tas nors ir geriausias is bandytu sintetiku,man visko nesuslepia  doh.gif ) kaip tau Nvey? kaip jis tepamas?skystas? (as albiau lupdaziu tipo maskuokliam prijaucianti esu blush2.gif )
[

Nvey yra tepamas, man kaip kasdienai tai tinkamas, o retoms progoms esant naudoju nenatūralų YSL blush2.gif jis stebuklingai maskuoja ir pagražina visas problemines veido sritis, bet esu beveik nurašiusi jį dėl nenatūralumo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 14:09)
Niekas, net MB nepastebėjo, kad porą dienų vaikštau visai nepasidažiusi.

tai gal kitiems žmonėms nelabai tai rūpi ir apskritai nėra pastebima, išskyrus mus, moteris, kurioms lašas dažų dažniausiai tampa geresnės savijautos garantu biggrin.gif Aš apskritai mažai į galvą imu, kaip kitiems atrodau - gali nežiūrėt, jei nenori, o aš eisiu, kaip man gerai  ax.gif

del to dazymosi ir kitu pastebejimo smile.gif atsimenu is mokyklos laiku viena mergina,kuri visada i pamokas dazydavosi taip,kaip as dbr i naktini kluba eidama dar nelabai dristu pasidazyt (veiksmas 9klasej wink.gif) ir viena diena atejo ji 'kaip mama pagimde',tai visi is karto puole klausinet, ypac vaikinai, ar serga ar kas jai cia lotuliukas.gif
manau,kaip ipratinsi aplinkinius savo vaizdu,to jie ir tikesis.
as labiau propaguoju kasdienai minimuma, sventem kiek daugiau makiazo,tada ir efektas zymiai geresnis smile.gif

na, as dar neissiauklejau saves iki tokio lygio,kad man nuolat butu dzin,ka apie mane mano aplinkiniai (situo aspektu).Man malonu ziuret i pasitempusi zmogu ir noriu kitiem atrodyti pasitempusi (bet velgi,pasitempimas pasitempimui nelygu -susitvarkiusi sau jauciuos su tusu,paakiu maskuokliu,bronzantu ant zandu ir blizgesiuku lupom. Kai priemoniu buna daugiau-tai arba svente arba super gera nuotaika ir uzplauke noras pasiterliot biggrin.gif )
Taciau uzejus blogam debeseliui arba kai nutariu, kad man dzin ant viso pasaulio wink.gif arba 'as ir taip grazi' ,tai einu visiskai be jokio makiazo ir nuo to baisesne nesijauciu dazniausiai. va kad ir dbr, sedziu pajuryje,karstis nesvietiskas. dideliu isejimu i zmones neturiu (parduotuves, dviratis, draugeles pasisedejimui),tai net blakstienu nesidazau jau kelinta diena,nes prakaito po to nuo veido negalesiu ramia ranka nusibraukt doh.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 14:11)
Nvey yra tepamas, man kaip kasdienai tai tinkamas, o retoms progoms esant naudoju nenatūralų YSL blush2.gif jis stebuklingai maskuoja ir pagražina visas problemines veido sritis, bet esu beveik nurašiusi jį dėl nenatūralumo unsure.gif

YSL as dar nebandzius,bet tiek gero girdejus,kad mielai perimciau,jei isbrokinsi. mirksiukas.gif tik vis pinigeliu pagailiu jam.. kazkaip man kvailai cia su paakiais.suprantu,kad plona oda ir tik naturaliu priemoniu reiktu,bet neperlipu per save ir negaliu pakest juodu paakiu,tai tenka maskuot su chemija doh.gif
Atsakyti
Sultry, viskas gerai man su tais debesėliais lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

laukiu nesulaukiu rytdienos, kai nemažai laiko lauke praleisiu ir galėsiu bronzinės odos aliejumi pasitepti rolleyes.gif Ne pliažas ar paežerė, bet vistiek gausiu saulutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 12:27)

[color=yellow]YSL as dar nebandzius,bet tiek gero girdejus,kad mielai perimciau,jei isbrokinsi.  mirksiukas.gif tik vis pinigeliu pagailiu jam.. kazkaip man kvailai cia su paakiais.suprantu,kad plona oda ir tik naturaliu priemoniu reiktu,bet neperlipu per save ir negaliu pakest juodu paakiu,tai tenka maskuot su chemija  doh.gif

Jei nuspręsiu visai jo nebenaudot, turėsiu omenyje mirksiukas.gif Beje, jei ką, jie žymiai pigesni oro uostuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 13:09)
nesijaučiu gražuole smile.gif O tada, kai pasiėmiau siuntinuką, tai ir be tušo vaikščiojau, nes dėl slogos labai akys ašarodavo. Niekas, net MB nepastebėjo, kad porą dienų vaikštau visai nepasidažiusi.

būtent, kad ne gražuole, o graži sau, na ir dar artimam žmogui smile.gif aš ne kiekvieną dieną taip jaučiuosi, bet būna. Ypač tada kai jazminais pasitepi.
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 12:18)
gal kai eisiu atsiimt savo siuntinuko, i mazulelyti indeliuka laseli wink.gif  4u.gif

tik primink man prašau, o tai gali visai iš gavos išlėkti.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 14:32)
Sultry, viskas gerai man su tais debesėliais  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

laukiu nesulaukiu rytdienos, kai nemažai laiko lauke praleisiu ir galėsiu bronzinės odos aliejumi pasitepti  rolleyes.gif Ne pliažas ar paežerė, bet vistiek gausiu saulutės  biggrin.gif

as nieko asmeniskai ir netaikiau,apie debesis saviskisu ten kalbejau lotuliukas.gif super,kad jautiesi pati sau grazi budama visa naturali, labai geras bruozas cia,vidine ramybe atnesa wink.gif 4u.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 07 31, 14:34)
Jei nuspręsiu visai jo nebenaudot, turėsiu omenyje  mirksiukas.gif Beje, jei ką, jie žymiai pigesni oro uostuose  4u.gif

drinks_cheers.gif (o kiek mazdaug duty free jie kainuoja?)

QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 14:35)
būtent, kad ne gražuole, o graži sau, na ir dar artimam žmogui smile.gif aš ne kiekvieną dieną taip jaučiuosi, bet būna. Ypač tada kai jazminais pasitepi.

drinks_cheers.gif
o del jazminu,tai skaiciau,kad ala afrodiziakas jis . tai gal rimtai biggrin.gif gerai,akd ir as nusipirkau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2009 07 31, 14:38)

tik primink man prašau, o tai gali visai iš gavos išlėkti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 31, 12:39)
drinks_cheers.gif  (o kiek mazdaug duty free jie kainuoja?)

Žinok, kiek mačiau, už 20 eurų - 70 litų (be nuolaidų) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 07 29, 19:54)
Sakykit,ar kuri naudojate ar naudojte kremus NATUR&SUN SPF 20 - 10? Domina atsiliepimai  4u.gif
Papildyta:
ar naudojote..

turiu su spf 10, patenkinta, bet kaip ir masciau is pradziu, jauciu as jo taip ir neisnaudosiu viso doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 07 31, 13:09)

vaiksciotum daugiau prisidazius, tai patikek, kaip pastebetu biggrin.gif
Atsakyti