Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

SOFIJAS,na kad ir cia,nebent ne taip supratau.. ax.gif

QUOTE(Sultry @ 2009 07 20, 19:09)

abu is jazminininiu gimines,bet kvapai skirtingi,tik jazminu prieskoni bendra turi,bet ir tai skirtingas  wink.gif man maliku grynas jazminas,kaip pro kruma eiti. o champak (ar kaip jis ten rasosi  doh.gif ) toks prisodrintas lyg dar kazko (man kazkiek i smilkalu kvapa nesa blush2.gif )

Atsakyti
As ataru kvepinuosi taip pat,kaip merginos rase,riesus,uz ausu,kartais kazkiek plaukus,kartais net norisi panosi priliest,tada kvapas visada salia. wub.gif

pepkė Paskelbta Šiandien, 14:56
  Manija 69, gal galėtum apibūdinti champak ataro kvapo patį stiprumą ir išsilaikymą dienos bėgyje? Tarkim ar kvapas švelnesnis kaip eliksyrų ar labiau primintų EA?   

Eliksyru net neuosciau dar,tai nepalyginsiu. unsure.gif Man jis ganetinai stiprus,gal ir galetu lygintis su EA, sodrus kvapas,saldokas.Bendrai kvapas jauciasi koki pusdieni,pradzioj zinoma jis intensyvesnis ir lengvai jauciamas,paskui pati jauciu tik pateptas vietas,vis pauostau riesus ir atsigaunu. wub.gif Dabar ataras visur su manim,tai galiu lepintis kada panorejus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 06, 16:05)
Eliksyru net neuosciau dar,tai nepalyginsiu. unsure.gif  Man jis ganetinai stiprus,gal ir galetu lygintis su EA, sodrus kvapas,saldokas.Bendrai  kvapas jauciasi koki pusdieni,pradzioj zinoma jis intensyvesnis ir lengvai jauciamas,paskui pati jauciu tik pateptas vietas,vis pauostau riesus ir atsigaunu. wub.gif Dabar ataras visur su manim,tai galiu lepintis kada panorejus. rolleyes.gif

Dėkui už ats. 4u.gif Paskui ir pati perskaičiau, kad tai distiliatas į eterinį aliejų, tad kvapas tikrai intensyvesnis turėtų būt, dabar dar labiau užsimaniau išbandyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 06, 13:25)
Kokio maždaug sunkumo gaunasi kvapas?  4u.gif

Na man jis toks egzotiškas gaunasi, rytietiškas. Vyram labai patinka, nes afrozidiakų nemažai įeina biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 08 06, 13:38)
gi rekomendavau kaip patikimą variantą hihihi.gif , dabar manęs nepavesk gun_smilie.gif

atsilyginti tai nereikia, aš ne spyna, kur nei pati ėda, nei kitam duoda  lotuliukas.gif

Tai jau avansiukas pas juos, jau laukiu nesulaukiu doh.gif O dėl atsilyginimo, tai ne materialiai galima, o pvz. žinių pasidalinimu tongue.gif (nesakyk, kad nieko nenorėsi sužinoti? mirksiukas.gif )

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 08 06, 13:45)
Kaip čia jūs šauniai susisukot  thumbup.gif

Tai čia Katučiui ačiū drinks_cheers.gif

QUOTE(katutis @ 2009 08 06, 13:55)
aha, man irgi malonu, kad nors kažkiek prie mažo stebuklo prisidėjau  ax.gif

A čia aš mažas stebuklas? Nu taip, tik metras šiašiasdešimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 06 rugpjūčio 2009 - 20:58
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 06, 16:45)
SOFIJAS,na kad ir cia,nebent ne taip supratau.. ax.gif

Supratai tai taip, tik manau, kad nereikai aklai tikėti, tuo ką mes kiekviena rašome, juk irgi nesame profesionalės ir galime suklysti
Apie micheliją gali pasiskaityti čia:
http://en.wikipedia....chelia_champaca
o apie maliku čia
http://en.wikipedia....Jasminum_sambac
ten šone lentelėse aiškiai matosi, kad jie ne vienos giminės, bent jau aš taip suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 06, 20:56)
Tai jau avansiukas pas juos, jau laukiu nesulaukiu  doh.gif O dėl atsilyginimo, tai ne materialiai galima, o pvz. žinių pasidalinimu  tongue.gif (nesakyk, kad nieko nenorėsi sužinoti?  mirksiukas.gif )

A čia aš mažas stebuklas? Nu taip, tik metras šiašiasdešimt  lotuliukas.gif

šaunuolė, kaip greit susisukai biggrin.gif thumbup.gif Na tikrai patikimas variantas cool.gif Jei aš nepakliūsiu į tęstinį, o tu įskaitomai rašai, tai gal užrašais pasidalinsi... 4u.gif

tikrai mažas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 07, 12:40)
Jei aš nepakliūsiu į tęstinį, o tu įskaitomai rašai, tai gal užrašais pasidalinsi... 4u.gif

Nu dėl to įskaitotmumo tai aš labai abejočiau blush2.gif mokykloje sakė, kad daktere garantuoati galėčiau būti lotuliukas.gif

Pasigirsiu, kolegė labai po savaitgalio saulėje nusvilo, tai jai pagaminau tokį kremuką iš kokoso aliejaus, jazminų vandens, tamanų, lebandų EA, arbatmedžio EA, migdolų aliejaus. Sakė pagreitino procesą ir labai gerai odą suminkštino. Neturėjau ramunėlių EA, tai dar šitas būtų labai gerai buvę.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 07, 13:47)
Nu dėl to įskaitotmumo tai aš labai abejočiau  blush2.gif mokykloje sakė, kad daktere garantuoati galėčiau būti  lotuliukas.gif

Pasigirsiu, kolegė labai po savaitgalio saulėje nusvilo, tai jai pagaminau tokį kremuką

kartais pati savo rašto neįskaitau, ką jau kalbėti apie kitus irnesakyk.gif drinks_cheers.gif

gerai sumąstei wink.gif Aš dabar nudegintai blauzdai (prie lygintuvo prisiliečiau) naudoju tik levandų EA, nes tamanai sukėlė nelauktą netikėtą problemą mastau.gif Kadangi visai nuėmė skausmą, aš tiesiog pamiršdavau, kad žaizda ant kojos ir duše tik brūkšt su kempine per ją - nusitrynė pūslė ir per lėtai, kaip man pasirodė, pradėjo gyti, be to, laikydavo šlapumą. Dabar negailėdama užtepu gryno levandų EA ir toliau puikiai gyja žaizda thumbup.gif

Atsakyti
Skaitinedama KN puslapyje, uzmaciau, kad jie priekiauja ekologišku kokosų aliejumi is Turkijos , dezodoruotu. Gal kuri bandet? Kuom jis skiriasi nuo kokosu is Indijos ar PAR? Ziurejau, kad kaina 1 litro - 76 lt.
Atsakyti
Merginos sakykite prasau kaip Jus naudojate bronzines odos aliejuka? ketinu ji isigyti nes vaziuoju atostogauti noreciau graziai bei sveikai rudai idegti....tepti juo reikia pries apsauga ar ant jo ar isvis jo vieno pakanka? blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 08 11, 12:15)
Merginos sakykite prasau kaip Jus naudojate bronzines odos aliejuka? ketinu ji isigyti nes vaziuoju atostogauti noreciau graziai bei sveikai rudai idegti....tepti juo reikia pries apsauga ar ant jo ar isvis jo vieno pakanka?  blush2.gif aciu 4u.gif

Iš KN puslapio:

Naudojimas: tepti pirma aliejų, o po to kremą su saulės filtrais; būtinai ištepti odą ir po buvimo saulėje. Netepti arti akių - gali dirginti!
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 06, 21:56)
Tai jau avansiukas pas juos, jau laukiu nesulaukiu  doh.gif O dėl atsilyginimo, tai ne materialiai galima, o pvz. žinių pasidalinimu  tongue.gif (nesakyk, kad nieko nenorėsi sužinoti?  mirksiukas.gif )

Aš irgi esu eilėje į tą seminarų ciklą, skambinau - sakė yra vilties pakliūti, nes grupėje bus 25 žmonės (anksčiau sakė - 20), esu 31, gal kokie 6 ir atbyrės, kaip gerai būtų bigsmile.gif
Atsakyti