Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

paklausiu klausimuką, kuris gal atrodys juokingas, na akmenimis gal neužmėtysite ir atsakysite blush2.gif

Nusipirkau tamanų aliejuką, gydisiuos žaizdelę, tik man iškilo klausimas: kaip iš to indelio jūs imate tamanų aliejuką? Pirštu? O gal kokia mentele? g.gif Galvoju, jei kabinsiu pirštu, tai po kiek laiko naudojimo ar ten neprisiveis kokių nelauktų svečių/ar kokių drumzlių neatsiras? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 08 18, 15:02)
paklausiu klausimuką, kuris gal atrodys juokingas, na akmenimis gal neužmėtysite ir atsakysite  blush2.gif

Nusipirkau tamanų aliejuką, gydisiuos žaizdelę, tik man iškilo klausimas: kaip iš to indelio jūs imate tamanų aliejuką? Pirštu? O gal kokia mentele?  g.gif Galvoju, jei kabinsiu pirštu, tai po kiek laiko naudojimo ar ten neprisiveis kokių nelauktų svečių/ar kokių drumzlių neatsiras?  doh.gif

aš tamanų aliejų persipilu į miniuko indelį, ten telpa apie 5ml 4u.gif
o šiaip ir kitus aliejus taip pat persipilu kasdieniam naudojimui pirštais į miniukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 08 18, 16:02)
paklausiu klausimuką, kuris gal atrodys juokingas, na akmenimis gal neužmėtysite ir atsakysite  blush2.gif

Nusipirkau tamanų aliejuką, gydisiuos žaizdelę, tik man iškilo klausimas: kaip iš to indelio jūs imate tamanų aliejuką? Pirštu? O gal kokia mentele?  g.gif Galvoju, jei kabinsiu pirštu, tai po kiek laiko naudojimo ar ten neprisiveis kokių nelauktų svečių/ar kokių drumzlių neatsiras?  doh.gif

as tai visokius "kietus" aliejus su mentele kabinu
Atsakyti
O iš kur perkate visokius indukus aliejams perpilti ar mišinukams pasidaryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 18, 16:15)
O iš kur perkate visokius indukus aliejams perpilti ar mišinukams pasidaryti?  4u.gif

pvz. KN perkam.. arba lieka nuo kokiu nors priemoniu stikliniu indeliu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 18, 15:18)
pvz. KN perkam.. arba lieka nuo kokiu nors priemoniu stikliniu indeliu ir t.t.

Aišku... Aš irgi daugiausiai nuo kitų priemonių likusius naudoju. O KN brangiai pardavinėja indukus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 18, 15:22)
Aišku... Aš irgi daugiausiai nuo kitų priemonių likusius naudoju. O KN brangiai pardavinėja indukus?  unsure.gif

Užsikėlę jie kainas indelių tikrai, tokių pačių galima rasti pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 18, 16:22)
Aišku... Aš irgi daugiausiai nuo kitų priemonių likusius naudoju. O KN brangiai pardavinėja indukus?  unsure.gif

aha brangokai

QUOTE(Dovish @ 2009 08 18, 16:25)
Užsikėlę jie kainas indelių tikrai, tokių pačių galima rasti pigiau 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš pabandyt kažką iš Kvapų namų asortimento ax.gif .
Gal galit ką rekomenduoti pavargusiai odai, išsausėjusiai, linkusiai į spuogelius (smakras spuoguojasi pastoviai doh.gif )? Norėčiau kažko, kas atgaivintų odą.
Taip pat dar reikėtų kažko rudeniui kaip apsaugos nuo vėjo teptis kasdien.
4u.gif

Atsakyti
ačiū už atsakymus 4u.gif bandysiu kabinti mini mentele, tik ji metaline g.gif bet tai nieko tokio tikriausiai unsure.gif

o šiaip tai, jei pereinam prie eko kosmetikos, tai mažiau 'žalojant' gamtą, aš visus indelius, kurie gali tarnauti ilgesnį laiką, pasilieku, ir tada nereikia jų brangiai pirkti ax.gif
Atsakyti
braskel Paskelbta Šiandien, 16:02
  paklausiu klausimuką, kuris gal atrodys juokingas, na akmenimis gal neužmėtysite ir atsakysite 

Nusipirkau tamanų aliejuką, gydisiuos žaizdelę, tik man iškilo klausimas: kaip iš to indelio jūs imate tamanų aliejuką? Pirštu? O gal kokia mentele?  Galvoju, jei kabinsiu pirštu, tai po kiek laiko naudojimo ar ten neprisiveis kokių nelauktų svečių/ar kokių drumzlių neatsiras? 

Man irgi toks klausimas buvo iškilęs. biggrin.gif Man jei reikia labai nedidelio kiekio,tai tiesiog verčiu induką ir kiek reikia lieka ant piršto,jei reikia daugiau,pilu į delną,visai gerai man taip. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 08 18, 17:00)
ačiū už atsakymus  4u.gif bandysiu kabinti mini mentele, tik ji metaline  g.gif bet tai nieko tokio tikriausiai  unsure.gif

o šiaip tai, jei pereinam prie eko kosmetikos, tai mažiau 'žalojant' gamtą, aš visus indelius, kurie gali tarnauti ilgesnį laiką, pasilieku, ir tada nereikia jų brangiai pirkti  ax.gif

metaline mentele nelabai gerai g.gif geriau medine butu (na zinai, kad ir nuo ledu pagaliukas biggrin.gif )
Atsakyti