Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 3 tema

QUOTE(Rasulyte @ 2009 08 19, 14:55)
Buvau siandien KN, labai gera ten kaskart eiti  wub.gif . Aptikau, kad KN turi naujiena - champako pomada. Pardaveja (tokia sviesiais trumpais plaukais) sake, kad jis yra panasios sudeties ir veikia kaip manoi. Ir labai skaniai kvepia  blush2.gif . Kadangi produktas gautas tik pries kelias dienas, tai jo aprasymo KN puslapyje dar nera, bet sake, kad jau galima isigyti.

Iš kokosų aliejaus ji padaryta ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 19, 15:16)
Iš kokosų aliejaus ji padaryta ar kaip?  g.gif

Kaip supratau, tai mirkyti champaku ziedai kokosu aliejuje - ta pati darymo technologija kaip ir, pvz., manoi su gardenijom.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2009 08 19, 15:27)
Kaip supratau, tai mirkyti champaku ziedai kokosu aliejuje - ta pati darymo technologija kaip ir, pvz., manoi su gardenijom.

Įdomu... O naudojimas ir poveikis kaip monoi, tik kvapas kitoks? 4u.gif
Atsakyti
o man idomu kiek kainuoja ta pomada?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 19, 15:36)
o man idomu kiek kainuoja ta pomada?

Kainos nepaklausiau, su vaikiais buvau mazais, teko greitai suktis blush2.gif . Del poveikio, sake, kad labai tinka drekinimui - plauku, kuno po maudyniu.
Atsakyti
Mačiau KN turi kedrų hidrolato. Sakė dezinfekuojantis, tinka vyrams po skutimosi. Man kvapas tai nepatiko, bet buvo kurims patiko.
Dar visai nieko pelargonijų hidrolatas. Visai nepanašus kvapas į tas kur mums įprastas, nes ne iš jų daromas.
Dar sakė laukia pistacijų EA, molio iš Maroko (rasulu tikriausiai), kokoso drožlių pylingams.
Taip pat turi paruošiusios naujų lankstinukų apie eliksyrus.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 19, 19:28)
Mačiau KN turi kedrų hidrolato. Sakė dezinfekuojantis, tinka vyrams po skutimosi. Man kvapas tai nepatiko, bet buvo kurims patiko.

atlasinio kedro hidrolata turejau, kvapas tai nepatiko schmoll.gif bet seip poveikis man visai patiko, apramindavo oda siek tiek smile.gif
Atsakyti
Man tai kedras tokiu sysiuku atsiduoda doh.gif Bet kolegei patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 19, 20:24)
Man tai kedras tokiu sysiuku atsiduoda  doh.gif Bet kolegei patiko  lotuliukas.gif

aha man lygiai taip pat kaip ir tau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau porą savaičių turiu KN kokosų aliejų, man skirtumas nuo Akomos labai pasijuto...
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2009 08 19, 21:54)
Jau porą savaičių turiu KN kokosų aliejų, man skirtumas nuo Akomos labai pasijuto...

kaip speju KN labiau? koks skirtumas jauciamas?
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2009 08 19, 21:54)

Ir koks tas skirtumas?Ydomu,kuris labiau patiko? ax.gif
Atsakyti