ko cia taip nutilo visos? Laguna, kaip tavo sprandas? gal jau pasveikai?
sveikos mamytes
labu as tai visokiu reikaliuku turejau, dar siandien pro bazes pralekiau, dar vilnos buvau nusipirkti,valgyt pridariau ir t.t, nes ryt isvaziuoju i Panevezi visam savaitgaliui su vaikais
. Dar ko tai mazius zizia antra diena ir miegot visai nenori-nesuprasi kas cia jam
Lguna- rimtai kur prapuolei ku ku?
Lguna- rimtai kur prapuolei ku ku?
Sveikos
Gyva aš gyva
Jau geriau ir mano sprandui. Galvos krestelėjimu plaukų sruogos nuo veido dar nenusiimčiau, ale pro šoninį mašinos veidrodėli pasižiūrėti galiu
Tai Vanile rimtai vilnos vėlimu užsiimsi? Mūsų rate tame reikale rimtos profės dar nėra. Kitaip sakant darbo rinka laisva
O tai vyrą namie paliksi? Lauksim sugrįžtant
Tai Vanile rimtai vilnos vėlimu užsiimsi? Mūsų rate tame reikale rimtos profės dar nėra. Kitaip sakant darbo rinka laisva
O tai vyrą namie paliksi? Lauksim sugrįžtant
Labas vakaras, merginos.
kaip sekesi velti? as taip ir nenuvariau, ruosiausi ruosiausi, bet.... Ka velete? pati velimo procesa zinau, veliau kazkada ir kilimeli ir karolius. labai noreciau ismokti velti tapkes (bandziau, bet snipstas gavosi
)? nuvelciau artimiesiems kaledoms dovanu
gal kuri mokate? pulciau ant keliu ir prasyciausi i pamokas.
kaip sekesi velti? as taip ir nenuvariau, ruosiausi ruosiausi, bet.... Ka velete? pati velimo procesa zinau, veliau kazkada ir kilimeli ir karolius. labai noreciau ismokti velti tapkes (bandziau, bet snipstas gavosi
QUOTE(everesta @ 2010 11 18, 19:35)
Labas vakaras, merginos.
)? nuvelciau artimiesiems kaledoms dovanu
gal kuri mokate? pulciau ant keliu ir prasyciausi i pamokas.
Mes taip toli nesam pažengusios
labas rytas merginos
Nu ka smutkes sukrautos, lauksiu griztant mokines ir leksim,o vyra tai jo palieku-jam iseigines gal tik per kaledas bus, negi as cia turiu daba laukt ir namie sedet
,vistiek susitinkam tik vakare
. Panevezi mama vaikus padabos, o mes su broliene gal kur nuleksim
. O velimu -tai ne rimtai neuzsiimsiu ale kol noras nedingo gal dar kokiu camciu padarysiu, o pana kitokiu spalvu uzsisake, tai ir nusipirkau dar( privelsiu kaledoms,kad nereiktu dovanu pirkt
, bus pigiau
)
Geros kelionės
Lauksim lauktuvių
QUOTE(laguna @ 2010 11 19, 10:14)
o ko noretumet?
sveikos
as ir noriu lauktuviu!
Vanile, tai ka zadi velt dovanu?
As palikta namie su dviem vaikais, pesasi, rekauja, zaislais nepasidalina
baigiu isprotet
Buvom pas dieduka, parveze mociute is ligonines, is vargses nieko nebelike, tik skeletas
galvojau grysiu namo, susitvarkysiu galesiu ir ka nors panarpliot is vilnos, bet kur jau dabar su dviem vaikais pavelsi
as ir noriu lauktuviu!
Vanile, tai ka zadi velt dovanu?
As palikta namie su dviem vaikais, pesasi, rekauja, zaislais nepasidalina
Buvom pas dieduka, parveze mociute is ligonines, is vargses nieko nebelike, tik skeletas
Vanile, o ko yra? Iš ko galima rinktis?
Jooratia. tai iš kur antrą gavai? Kur čia taip dalina
Jooratia. tai iš kur antrą gavai? Kur čia taip dalina
Jooratia-ir man idomu kur cia taip dalina vaikus
Laguna- nu net nezinau cukuniju matau dar yra, moliugu, gal dar ka pastebesiu, ryt gal pro miesta praleksiu-gal ten ka rasiu
.Bejemano maziui hemoglobinas ant ribos tai liepe duot daugiau mesos(o kaip tai padaryti jei nenori?),ir man gerti vitaminus su gelezim,kad gautu per piena kiek nors
Laguna- nu net nezinau cukuniju matau dar yra, moliugu, gal dar ka pastebesiu, ryt gal pro miesta praleksiu-gal ten ka rasiu
QUOTE(vanile3 @ 2010 11 19, 18:27)
Jooratia-ir man idomu kur cia taip dalina vaikus
.Bejemano maziui hemoglobinas ant ribos tai liepe duot daugiau mesos(o kaip tai padaryti jei nenori?),ir man gerti vitaminus su gelezim,kad gautu per piena kiek nors 
Atsimenu maniškiui irgi mažas hemo, tai mėsa nepadėjo, nors ir valgė, teko lašiukus šiek tiek pagerti. Tokiam mažiukam buteliuke kaip ir vit D.
Tai rytoj lauksiu asoortimento lauktuvėms