Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

labu mes jau namie, o jau kaip miego noriuuu, atrodo sededama uzmigsiu biggrin.gif O laikas kaip greit praejo atrodo tik nuvaziavom ,o jau namo laikas unsure.gif
Atsakyti
Tai ką, vyro nebuvo,naktimis per barus lakstei,kad miego nori biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 11 21, 18:04)
Tai ką, vyro nebuvo,naktimis per barus lakstei,kad miego nori biggrin.gif.

atrodo daug ir nelaksciau, bet miego truksta blush2.gif ir namuose bara buvom padare biggrin.gif
labarytis biggrin.gif nu ka grazi diena nusimato bigsmile.gif ,bet jau namie koks burdakas(vyras kazkaip sugebejo sujaukti viska), bet tingiu netvarkysiu tik valgyt reiks prigamint g.gif
Atsakyti
Smagu girdėti, kad ir kas nors kitas tingi tvarkytis biggrin.gif

Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ar buvot lauke siandien?
Atsakyti
Sveikos,
Lauke buvom.Tiksliau vyras po laisvę marširavo, kol mes su didčkiumi po daktarus varinėjom. Niekaip jam nesivalo plaučiai unsure.gif Tai dabar važinėsim po šildymus ir masažus doh.gif . Dar savaite į mokyklą neisim schmoll.gif .
Kolkas nežinau kaip bus ir su dekupažu, kaip tik ketvirtadieni 19 30 masažai unsure.gif Na bet gal dar laiką pasikeisiu rolleyes.gif
Atsakyti
labas vakaras.
oras siandien labai liuks buvo. Buvom nuvazeve paziureti eglutes rotuses aiskteje, nezinau kodel, bet patiko schmoll.gif schmoll.gif , gal del to, kad siemet puosta taip pat, na su ta skaidria plevele.

smagu, jau sia savaite zada sniega yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everesta: 22 lapkričio 2010 - 20:30
Tai patiko ar nepatiko lotuliukas.gif Šipsenėlės vieną, parašyta kita.O sniego ir aš laukiu bigsmile.gif Atsibodo tas purvynas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 11 22, 22:57)
Tai patiko ar nepatiko  lotuliukas.gif  Šipsenėlės vieną, parašyta kita.O sniego ir aš laukiu  bigsmile.gif  Atsibodo tas purvynas  schmoll.gif

nepatiko smile.gif smile.gif, per ta skubejima ne taip parasiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo everesta: 22 lapkričio 2010 - 21:07
Labas rytas mergickos, kaip man atsibodo anksti keltis ir kada tas mazius laika pasivelins g.gif ir dabar as rasau, o jis jau namus vercia doh.gif .Jo lauke vakar pabuvom, ypac mazius kai uzmigo -3val parpe,o as prie lango dabojau kada prabus biggrin.gif. O del eglutes tai geras as galvojau, kad tik si savaitgali iziebs g.gif ,ot atsilikus kaimiete biggrin.gif.
Lguna- tai as ir pagalvojau,kad taviskis dar sirguliuoja, kai Meda pasake, kad nebuvo mokykloje, o kazi ko taip ilgai tie plauciai neisivalo? g.gif Nors mano pana irgi jau snargli isigyjo ir daba ziuriu, kad ir maziui jau pradeda begti- nu taip nenoriu, kad sirgtu verysad.gif net nezinau ka daryt leist i mokykla ar ne? gerai kai taviskis viska moka tai neatsiliks , o maniskei tuoj pasijaus g.gif
O sniegas neblogai tik svarbu ne slabdriba, nes vairavimo salygos suprastes, o mes nuo kitos savaites i masazus.
Atsakyti
nu ka visdelto isleidau i mokykla, vyra i darba, maziu jau uzmigdziau miegelio, o as einu praustis ir pusriciu ieskot tongue.gif
Atsakyti
Vanile, žinok aš tai neleisčiau, paskui dar labiau įsisirgs. Taigi nebutinai pas gydytojus iškarto. Namie gi gali būti iki 3 dienų ir nereikia pažymos schmoll.gif O tu kai pareis, kojas pakaitink su druska, virta, šilta kiauįinį ant nosies ir išsigydisit mirksiukas.gif Sloga ir man nepatinka schmoll.gif Ypač kai mažiui taip sunku ją išvalyti doh.gif
Šiandien jau po šildymų, dar rytoj prisideda masažai doh.gif Jau buvau įpratusi kelti apie 8, o dabar tokiu laiku poliklinikoj jau turiu sėdėti doh.gif

Beje Vanile, man jau pampersai į pabaigą, tau paimti ? Galvoju ryt ar poryt prašyti, kad atvežtu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 23 lapkričio 2010 - 09:59