labu mes jau namie, o jau kaip miego noriuuu, atrodo sededama uzmigsiu
O laikas kaip greit praejo atrodo tik nuvaziavom ,o jau namo laikas
Tai ką, vyro nebuvo,naktimis per barus lakstei,kad miego nori
.
QUOTE(laguna @ 2010 11 21, 18:04)
atrodo daug ir nelaksciau, bet miego truksta
labarytis
Smagu girdėti, kad ir kas nors kitas tingi tvarkytis
Labas rytas
Labas rytas
Sveikos
ar buvot lauke siandien?
ar buvot lauke siandien?
Sveikos,
Lauke buvom.Tiksliau vyras po laisvę marširavo, kol mes su didčkiumi po daktarus varinėjom. Niekaip jam nesivalo plaučiai
Tai dabar važinėsim po šildymus ir masažus
. Dar savaite į mokyklą neisim
.
Kolkas nežinau kaip bus ir su dekupažu, kaip tik ketvirtadieni 19 30 masažai
Na bet gal dar laiką pasikeisiu
Lauke buvom.Tiksliau vyras po laisvę marširavo, kol mes su didčkiumi po daktarus varinėjom. Niekaip jam nesivalo plaučiai
Kolkas nežinau kaip bus ir su dekupažu, kaip tik ketvirtadieni 19 30 masažai
labas vakaras.
oras siandien labai liuks buvo. Buvom nuvazeve paziureti eglutes rotuses aiskteje, nezinau kodel, bet patiko
, gal del to, kad siemet puosta taip pat, na su ta skaidria plevele.
smagu, jau sia savaite zada sniega
oras siandien labai liuks buvo. Buvom nuvazeve paziureti eglutes rotuses aiskteje, nezinau kodel, bet patiko
smagu, jau sia savaite zada sniega
Tai patiko ar nepatiko
Šipsenėlės vieną, parašyta kita.O sniego ir aš laukiu
Atsibodo tas purvynas
QUOTE(laguna @ 2010 11 22, 22:57)
Tai patiko ar nepatiko
Šipsenėlės vieną, parašyta kita.O sniego ir aš laukiu
Atsibodo tas purvynas 
nepatiko
Labas rytas mergickos, kaip man atsibodo anksti keltis ir kada tas mazius laika pasivelins
ir dabar as rasau, o jis jau namus vercia
.Jo lauke vakar pabuvom, ypac mazius kai uzmigo -3val parpe,o as prie lango dabojau kada prabus
. O del eglutes tai geras as galvojau, kad tik si savaitgali iziebs
,ot atsilikus kaimiete
.
Lguna- tai as ir pagalvojau,kad taviskis dar sirguliuoja, kai Meda pasake, kad nebuvo mokykloje, o kazi ko taip ilgai tie plauciai neisivalo?
Nors mano pana irgi jau snargli isigyjo ir daba ziuriu, kad ir maziui jau pradeda begti- nu taip nenoriu, kad sirgtu
net nezinau ka daryt leist i mokykla ar ne? gerai kai taviskis viska moka tai neatsiliks , o maniskei tuoj pasijaus
O sniegas neblogai tik svarbu ne slabdriba, nes vairavimo salygos suprastes, o mes nuo kitos savaites i masazus.
Lguna- tai as ir pagalvojau,kad taviskis dar sirguliuoja, kai Meda pasake, kad nebuvo mokykloje, o kazi ko taip ilgai tie plauciai neisivalo?
O sniegas neblogai tik svarbu ne slabdriba, nes vairavimo salygos suprastes, o mes nuo kitos savaites i masazus.
nu ka visdelto isleidau i mokykla, vyra i darba, maziu jau uzmigdziau miegelio, o as einu praustis ir pusriciu ieskot
Vanile, žinok aš tai neleisčiau, paskui dar labiau įsisirgs. Taigi nebutinai pas gydytojus iškarto. Namie gi gali būti iki 3 dienų ir nereikia pažymos
O tu kai pareis, kojas pakaitink su druska, virta, šilta kiauįinį ant nosies ir išsigydisit
Sloga ir man nepatinka
Ypač kai mažiui taip sunku ją išvalyti
Šiandien jau po šildymų, dar rytoj prisideda masažai
Jau buvau įpratusi kelti apie 8, o dabar tokiu laiku poliklinikoj jau turiu sėdėti 
Beje Vanile, man jau pampersai į pabaigą, tau paimti ? Galvoju ryt ar poryt prašyti, kad atvežtu.
Šiandien jau po šildymų, dar rytoj prisideda masažai
Beje Vanile, man jau pampersai į pabaigą, tau paimti ? Galvoju ryt ar poryt prašyti, kad atvežtu.