Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

QUOTE(laguna @ 2011 02 03, 16:57)
Tu daugiau daugiau jo, aš gražesnė busiu biggrin.gif  biggrin.gif

dar galiu valgyt- vyras nusiurbimo nepadare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2011 02 03, 16:58)
dar galiu valgyt- vyras nusiurbimo nepadare lotuliukas.gif

Žiurėk, kad siurblys neužsikimštu lotuliukas.gif
Skaitėt?
My Webpage Nors karta teisybę parašė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2011 02 03, 17:32)

Laguna- lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nieko paprasysiu, kad vyras spaklio uzteptu, silikono kur reikia pripustu, o kur nereikia su pramoniniu siurbliu nutrauktu ir atrodysiu neprasciau nei jus jaunos nail.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O beto pasa jau reiks greit keistis tai metais paprasysiu, kad pajaunintu  tongue.gif . Nu gerai einu as pyrago valgyti, kol neatsalo tease.gif

man idomu nuo kurios vietos ir ka tau su tuo siurbliu traukt reik? lens.gif mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, kaimynkos mirksiukas.gif aciu uz smagu pasisedejima, laukiu dar.
Daman, radau darzelio kontaktus, 8674-77731
skaiciau ir as kd apie musu miesta biggrin.gif graudi tiesa, dar neaisku, kas ir kada cia pasikeis
Atsakyti
QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 02 04, 09:06)
skaiciau ir as kd apie musu miesta biggrin.gif graudi tiesa, dar neaisku, kas ir kada cia pasikeis

Labukas visoms smile.gif
Nereide aciu uz kontaktus, bandysiu skambintis. Nes i Karmelavos darzeli mums jau turbut nera vilciu pakliuti.
Kaip suprantu labai smagiai pasisedejote, net pavydas sueme smile.gif Kita karta jei kviesit butinai prisijungsiu. Jau neuzkalnu ir pavasaris galima bus ir su vaikuciais kur nors susibegti.
Paerzinsiu mamytes, kurioms vaikuciai neleidzia ilgai pamiegoti. Mano Leja tai uzmiega vakare 22val. ir ryte miega iki 9.30, na anksciausiai atsikelia tai 9val. Smagus gyvenimelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daman @ 2011 02 04, 13:55)
Labukas visoms smile.gif
Nereide aciu uz kontaktus, bandysiu skambintis. Nes i Karmelavos darzeli mums jau turbut nera vilciu pakliuti.
Kaip suprantu labai smagiai pasisedejote, net pavydas sueme smile.gif Kita karta jei kviesit butinai prisijungsiu. Jau neuzkalnu ir pavasaris galima bus ir su vaikuciais kur nors susibegti.
Paerzinsiu mamytes, kurioms vaikuciai neleidzia ilgai pamiegoti. Mano Leja tai uzmiega vakare 22val. ir ryte miega iki 9.30, na anksciausiai atsikelia tai 9val. Smagus gyvenimelis  thumbup.gif

Daman-nu tau ir sekasi, miegot gali kiek nori bigsmile.gif , kad man taip , nu iki 8 ryto nors miegoti arba bent visa nakti g.gif . Ziuriu visos cia tik ir erzinas, vienos jaunos, kitos nebemaitina, kitoms vaikai miegot duoda- o man nei vienas punktas g.gif , kuom as blogesne? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif
kur cia toks privatus darzelis? ax.gif
Atsakyti
sveikos,ziuriu po paskutinio susiburimo(kuriame as negalejau buti cray.gif )kazkur dingusios?taip fainai jau buvo nutirpe viskas ir vel pridrebs sniego,greiciau pavasaris rolleyes.gif
Atsakyti
labu smile.gif jo kazkur pradingo visos g.gif , vakar dar pasivezinom lauke su vezimu, o siandien jau sninga, tuoj vel bus sunku pravaziuoti unsure.gif - tikrai greiciau jau tas pavasaris ateitu smile.gif
Atsakyti
susalo turbut visos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes.

Labai labai labai noriu i juu nuostabuji buri. Siek tiek perverciau paskutiniuosius puslapiukus - niu kaip faina Jumi, ir meeta padaret. thumbup.gif Saunuoles jus.
Na, dabar apie mane:
Mano vardas Margarita, man 27, birzeli sueis 28 metai. Turiu suneli Eda, jam vasara 5 jau bus, kito laukiames, irgi sunelio. Tai vat ant mano gimtadienio turetu pasirodyti.
Situacija tokia, kad mes is Ramuciu (kazkada lyg buvo tokia tema, dabar neradau, o bendrauti tai norisi...). Nusipirkome kotedza, isirengeme ir pagyvenome, paskui atejo krize, uzspaude, vyras isvaziavo i norvegija, jam is paskos ir mes. O dabar jau nebereik man jokiu uzsieniu, pasiilgau savo lietuvos, savo kaimo, nieko ner geriau man uz Ramucius. thumbup.gif Todel pagal planus - po vaikelio gimimo kraustysimes atgal. Ar priimsite mane i savo saunuji buri? mirksiukas.gif

QUOTE(NEREIDĖ @ 2011 02 04, 10:06)

Apie koki darzeli cia eina kalba? Kur jis randasi? Edas lanke anksciau Kaune, partizanuose "Sadutes" darzeli, dabar va vel ziurineju jam darzeli, galvoju gal kur arciau yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Neffertite- sveika prisijungus mirksiukas.gif Tai kaip suprantu kolkas dar Norvegijoje ane?, tai lauksim griztant biggrin.gif . Oi kaip smagu turesit dar viena leliuka, sveikinu 4u.gif .O Ramuciai nuo Karmelavos ne taip jau ir toli, su masina kelios minutes mirksiukas.gif
Atsakyti