Įkraunama...
Įkraunama...

KARMĖLAVOS MAMYTĖS

labusia smile.gif
Jooratia- norejau, kad biski padetum su ale tokiais karoliais ax.gif , nu bet tai sveikit- palauksiu biggrin.gif , o vienos poros vilnoniu kojiniu uzteks g.gif lotuliukas.gif ,tai gal kazka ant silumos reikia atsinesti g.gif lotuliukas.gif
Laguna- paimsim ir tave, niekur nesidesi biggrin.gif ,prigriebk padidinimo stikla -eisim dulkiu ieskot lotuliukas.gif ir baik tu su tuom burdaku, kiek buvau- viskas ciki,arba ne namie tas burdakas, o kokiam sandeliuke g.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2011 02 22, 06:55)
labusia smile.gif
Jooratia- norejau, kad biski padetum su ale tokiais karoliais ax.gif , nu bet tai sveikit- palauksiu biggrin.gif , o vienos poros vilnoniu kojiniu uzteks g.gif  lotuliukas.gif ,tai gal kazka ant silumos reikia atsinesti g.gif  lotuliukas.gif
Laguna- paimsim ir tave, niekur nesidesi biggrin.gif ,prigriebk padidinimo stikla -eisim dulkiu ieskot lotuliukas.gif ir baik tu su tuom burdaku, kiek buvau- viskas ciki,arba ne namie tas burdakas, o kokiam sandeliuke g.gif

Reikiadabar Jooratia biški išnaudoti cool.gif Aš irgi karolių atsinešiu bigsmile.gif

Vanile, sakai pas mane norma ? bigsmile.gif Tadu gerai cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 02 22, 10:51)
Reikiadabar Jooratia biški išnaudoti  cool.gif  Aš irgi karolių atsinešiu  bigsmile.gif

Vanile, sakai pas mane norma ?  bigsmile.gif  Tadu gerai  cool.gif  biggrin.gif

nu tai gerai, pasveikstu (pasistengsiu kuo greiciau biggrin.gif ) jamam karolius, ant silumos ir renkames pas mane drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2011 02 22, 15:10)
nu tai gerai, pasveikstu (pasistengsiu kuo greiciau biggrin.gif ) jamam karolius, ant silumos ir renkames pas mane  drinks_cheers.gif

sveik sveik biggrin.gif lauksim biggrin.gif
Atsakyti
Medaus valgyk, daug arbatos. Bo mes nekantraujam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 02 22, 16:18)
Medaus valgyk, daug arbatos. Bo mes nekantraujam  drinks_cheers.gif

dar cesnaku ir svogunu biggrin.gif
Atsakyti
labs,apie kokius cia karolius kalba eina? g.gif ir as noriu biggrin.gif
Papildyta:
o da jei prie karoliu ka.. biggrin.gif tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
nu va, gausis jau ir isleistuves mano,visa menesi mus lydet is karmelavos galesit lotuliukas.gif tai tempkites karoliukus, pasiorganuzuosim ka prie karoliu ax.gif prisigaminsim papuosalu ir vaiksciosim grazios biggrin.gif
gal cia labai noriu to susitikimo, kad siandien jau ne nekoseju ir nosis beveik nebebega g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratia @ 2011 02 23, 17:46)
nu va, gausis jau ir isleistuves mano,visa menesi mus lydet is karmelavos galesit  lotuliukas.gif tai tempkites karoliukus, pasiorganuzuosim ka prie karoliu  ax.gif  prisigaminsim papuosalu ir vaiksciosim grazios  biggrin.gif 
gal cia labai noriu to susitikimo, kad siandien jau ne nekoseju ir nosis beveik nebebega  g.gif  biggrin.gif

norim norim ir mes biggrin.gif jo visa menesi isleistuves svesim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, kaimynės:)
nežinojau, kad karmėlavos mamytės susijungusios į forumą, tik dabar aptikau jį.
Gal kas turit visai mažų lialių? Turiu begalybę žurnalų apie vaikų auginimą (kai gimė duktė pavariau su prenumeratom:), kurių jau dabar net nesinori vartyt, nors mergytei net 2 metų dar nėra.
Beje gyvenu Piliakalnio g.
Atsakyti
QUOTE(onyte78 @ 2011 03 04, 12:24)
Sveikos mamytės, kaimynės:)
nežinojau, kad karmėlavos mamytės susijungusios į forumą, tik dabar aptikau jį.
Gal kas turit visai mažų lialių? Turiu begalybę žurnalų apie vaikų auginimą (kai gimė duktė pavariau su prenumeratom:), kurių jau dabar net nesinori vartyt, nors mergytei net 2 metų dar nėra.
Beje gyvenu Piliakalnio g.

Sveika bigsmile.gif Tai jau tikrai kaimynė mirksiukas.gif Visai šalia. Pakeliui pas Vanile biggrin.gif
O literatūros apie vaikų auginimą kažkaip neskaitau schmoll.gif Jei kas domina ineta info ieškau, taip kišenei lengviau bigsmile.gif Nors vis galvoju paskaityti knygą INDIGO VAIKAI. Gal kada užtaisysiu ant nuolaidos bigsmile.gif

Jooratia, kaip jūsų sveikatėlės?
Atsakyti
Geras knygu komisas Kaune yra, galima užsiprašyt knygų, jei kas atnesa, tada paliktų. Jei ką nors dar domintų:
http://www.facebook.com/#!/zmoniuknygos
pvz. pati pusę namų knygų į jį pridaviau, ir pinigėlių gavau:)
Atsakyti