QUOTE(Karbynė @ 2005 09 23, 23:39)
tai pala, juk neprivalo būt bendra kūryba ar čia iš principo tie, kurie "nebendra kūryba" jau netinkami?  

Bet juk taip idomiau

tikra tiesa
  tikra tiesa   

Ačiū už įvertinimą
  Ačiū už įvertinimą   

O aš gal noriu daryt taip, kad mano vaikui smagu žiūrėt būtų...Vienur piešia vaikai, kitur tėvai su vaikais, o aš gal noriu piešt vaikams. Tai tuo požiūriu dėl to mano piešinys kaip ir nebeįdomus turėtų būt?
  O aš gal noriu daryt taip, kad mano vaikui smagu žiūrėt būtų...Vienur piešia vaikai, kitur tėvai su vaikais, o aš gal noriu piešt vaikams. Tai tuo požiūriu dėl to mano piešinys kaip ir nebeįdomus turėtų būt?   

svarbu, kad delfiną
  svarbu, kad delfiną   konkurso sumanytojai ir rėmėjai skelbia: "Piešti gali ir mažyliai, ir jų tėveliai, ir broliai - seserys, ir močiutės  seneliai!" Tad tvirtinami patys įvairiausi Sterimar delfinai, atmestų piešinių nėra, ir manau nebus
  konkurso sumanytojai ir rėmėjai skelbia: "Piešti gali ir mažyliai, ir jų tėveliai, ir broliai - seserys, ir močiutės  seneliai!" Tad tvirtinami patys įvairiausi Sterimar delfinai, atmestų piešinių nėra, ir manau nebus   ir dailininkų amžius yra  nuo... iki...
  ir dailininkų amžius yra  nuo... iki...    O balsavimų įvairiuose foto konkursuose statistika rodo, kad skoniai mūsų dalyvių-vertintojų patys įvairiausi, manau neliks nepastebėti nei vieni, nei kiti darbeliai. O ir apdovanojimų šįkart net 5!
 O balsavimų įvairiuose foto konkursuose statistika rodo, kad skoniai mūsų dalyvių-vertintojų patys įvairiausi, manau neliks nepastebėti nei vieni, nei kiti darbeliai. O ir apdovanojimų šįkart net 5!